Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej, serce się kraje, biedny Czesio
gdybym mogła go wziąc nie wahałabym się ani chwili, jest śliczny
ale w chałupce dwa akwaria,królik , papuzki, pies, i teraz od miesiąca drugi ze schroniska..10 latka właśnie, dla mnie jest piękna
i wiecie co takiej wdzięczności jak u niej w oczach nigdy nie widziałam, domu pilnuje jak najlepszy stróż, a mnie wita tak, że ....głowa pęka, ale to nic ważne, że do końca swoich dni nie będzie miała styczności z betonowym kojcem, siatką i będzie miała tyle miłości, że nadrobi stracone lata...
A może jakis jamniczek się znajdzie?tylko niestety rasowy ma byc , ale dobre i to!!!
po zastraszaniu znajomych:diabloti:okazało się , że chcą pieska wziąc....ze schroniska właśnie:cool3:

Posted

Pogodka,u nas w tej chwili i na szczescie jamnika nie ma.Ale na pewno w innych schroniskach jest...napisz prosze do babeczki o nicku Bea,ona zajmuje sie adopcjami jamnikow.Tylko uwaga-robi ostra kontrole wiedzy o psach ;)

• 2 weeks later...
Posted

noooo,Romeo to ma nie tylko urode,ale i zloty charakter,caly czas gdzies jego pani sie odzywa albo jej znajomi:)
czesiu urody nie ma,ale serduszko tak samo wspaniałe.Tylko ukryte...