oktawia6 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nadal pustka zapomnienia:shake:.................. Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 no nie.....ona nadal jest-nadal czeka,:placz: cholera on ma allegro? czy się skończyło? Quote
oktawia6 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 co z allegro dla niego? poprosic o zrobienie czy ma? Quote
akucha Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Oktawio, on nie ma allegro. W górę mały, domu szukamy! Quote
brazowa1 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 biedny ten ich boks...dwa niemlode pieski czester i czartek.... Quote
Pogódka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ojej, serce się kraje, biedny Czesio gdybym mogła go wziąc nie wahałabym się ani chwili, jest śliczny ale w chałupce dwa akwaria,królik , papuzki, pies, i teraz od miesiąca drugi ze schroniska..10 latka właśnie, dla mnie jest piękna i wiecie co takiej wdzięczności jak u niej w oczach nigdy nie widziałam, domu pilnuje jak najlepszy stróż, a mnie wita tak, że ....głowa pęka, ale to nic ważne, że do końca swoich dni nie będzie miała styczności z betonowym kojcem, siatką i będzie miała tyle miłości, że nadrobi stracone lata... A może jakis jamniczek się znajdzie?tylko niestety rasowy ma byc , ale dobre i to!!! po zastraszaniu znajomych:diabloti:okazało się , że chcą pieska wziąc....ze schroniska właśnie:cool3: Quote
brazowa1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Pogodka,u nas w tej chwili i na szczescie jamnika nie ma.Ale na pewno w innych schroniskach jest...napisz prosze do babeczki o nicku Bea,ona zajmuje sie adopcjami jamnikow.Tylko uwaga-robi ostra kontrole wiedzy o psach ;) Quote
Pogódka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dzięki, narazie czekam na odpowiedz z Sosnowca, wytrwałosci w szukaniu domku dla Czesterka Quote
Pogódka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jak tam u Czesia? czy ktoś go chce? dawaj Czesiu po domek przecież musi Cię ktoś pokochac Quote
brazowa1 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 nieee,no bo kto chciałby czesia... Quote
Betbet Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no... ja np... jakbym mogla.. moze to nie romeo ale bez przesady...nie zawsze chodzi o urode... Quote
brazowa1 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 noooo,Romeo to ma nie tylko urode,ale i zloty charakter,caly czas gdzies jego pani sie odzywa albo jej znajomi:) czesiu urody nie ma,ale serduszko tak samo wspaniałe.Tylko ukryte... Quote
oktawia6 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 a do Tundry czemu w jego sprawie nie możesz go zgłosic Brązowa? pytałam już kilka razy-pies z depresją-na pewno by nie odmówili! Quote
Recommended Posts