oktawia6 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Brązowa może 4 fotki zamieśc na pierwszej stronie Czesia-w pierwszym poście? są na stronie 29:roll: Quote
Betbet Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 nie wymyslilał nic. kto przezyl przeprowadzke ten wie, a ja nie tlyko sie przeprowadzalam ale zarz po przeniesieniu rzeczy wyjezdzalam w trase calonocną. sasiedzi to byly same osoby starsze potrzebujace opieki spolecznej, znajomych zero wszyscy sie rozjechali na swieta. karme zostawilam na starym mieszkaniu proszac zeby ktos to wyrzucil bo ja nie mam sumienia.jestem wsciekla.na siebie-zeby bylo jasne Quote
oktawia6 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Betbet napisał(a): nie wymyslilał nic. kto przezyl przeprowadzke ten wie, a ja nie tlyko sie przeprowadzalam ale zarz po przeniesieniu rzeczy wyjezdzalam w trase calonocną. sasiedzi to byly same osoby starsze potrzebujace opieki spolecznej, znajomych zero wszyscy sie rozjechali na swieta. karme zostawilam na starym mieszkaniu proszac zeby ktos to wyrzucil bo ja nie mam sumienia.jestem wsciekla.na siebie-zeby bylo jasne no tak:roll: Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ..................................................:placz: Quote
brazowa1 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Depresje to ja niedługo zaczne miec razem z Czesterem. Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 i wtedy to już Deprim tylko zostaje:placz:Kubusiowi się udało załatwic to może kolejnym razem i Czesiowi Brązowa-co?:oops::-( naprawdę ten pies wyróżnia się spośród wielu innych:sadCyber: Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 na tylko mnie głupiej Czesio zapadł w pamięc:roll:a tam tyle ludzi przychodzi i nikt podobno głowy sobie nim nie zaprząta:cry:-chyba, że coś się zmieniło Brązowa? Quote
oktawia6 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Boże gdzie ludzie mają oczy:shake::placz::angryy: Quote
akucha Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Oktawio, ja bym ci nawet napisała, gdzie oni te oczy mają. Ale nie wolno, to kulturalne forum jest :roll: Tak więc Czesławie, lecimy do góry! Może jednak wydrepczemy ten nowy dom... Quote
oktawia6 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 tak Akucha:shake:............................... Quote
oktawia6 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 prawie 10 dni nikt nie zajrzał do Czesia:placz:tylko KAerjot dzisiaj-nie robię dogo już działa-mam nadzieję, że nic nie zawali się Quote
olenka_f Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 W adopcje Czesia to ja juz zwatpilam. zwlaszcza,ze nagle schronisko zyskalo prawie 20 nowych psow,mlodych. Efekt uboczny ogloszen-ludzie uwazaja,ze kazdy z ich niepotrzebnych psow bedzie biegal po zielonej trawie,bedzie przytulany jak pieski na fotkach i szybciutko znajdziemy im dom. To taki nasz obowiazek,prawda? Przeciez lubimy psy. Quote
oktawia6 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 brazowa1 napisał(a): W adopcje Czesia to ja juz zwatpilam. zwlaszcza,ze nagle schronisko zyskalo prawie 20 nowych psow,mlodych. Efekt uboczny ogloszen-ludzie uwazaja,ze kazdy z ich niepotrzebnych psow bedzie biegal po zielonej trawie,bedzie przytulany jak pieski na fotkach i szybciutko znajdziemy im dom. To taki nasz obowiazek,prawda? Przeciez lubimy psy. cholerny świat-a może Tundra? Czesiu inaczej umrze samotny i w depresji:shake: Quote
Recommended Posts