gonia66 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 DZiewczyny...nie...no juz nie moge czytać..z nim bedzie coraz marniej..jak jest depreska- przypałęta sie wszystko...:-(:-( Proszę...wyciągnijmy go do jakiegoś hoteliku....on tam odżyje na pewno....zabłyśnie mu sierść...oczka zrobią sie radośniejsze...wtedy moze stać się bardziej adopcyjny- inaczej nie widze szans na wyjście ze schronu...jak myslicie- dalybysmy rade zebac kase i go wyciągnąc???? Quote
brazowa1 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Goniu,wiem,ze masz dobre serce i chcesz dla pieska jak najlepiej.Ale nie pomozemy mu hotelikiem.Jezeli mamy przez jeszcze jakies 2-4 lata zyc tylko tym,jak zarobic na płatna klatke,to juz lepiej,aby Czesio czekał w darmowej.Jego zyciu nie zagraża niebezpieczenstwo.A zamknac go w obcym kojcu,gdzie Czesiu bedzie stanowil wartośc dla kogos tylko o ile dostanie za niego pieniadze-troche straszne :shake: Takiego pieska mozna wziac tylko z litosci.Czy ma bardziej blyszczace oczy,czy siersc-nie sądze,aby to mialo dla adopcji znaczenie.Urodą juz i tak nikogo nie zwojuje.Jest w schronisku,juz od ...6-7miu lat?Depresja,gdyby miala go zabic,zrobilaby to w ciagu pierwszego roku,gdy do tego musial zyc z ciagle zmieniajacymi sie psami w boksie.Jest chory na serce z powodu wieku.... właśnie po to robimy od 3 lat akcje adopcyjna dajaca zdumiewajace efekty,by nie musiec ratowac psy poprzez hotele/tymczasy. Goniu-mam nadzieje,ze zrozumiesz,bo bardzo nie chce Cie urazic. Quote
ponka1 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jak tam nasz biedak, jego chore serce wytrzymuje upały ? dobrze że chociaż cienia psom nie brakuje. Quote
brazowa1 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 ze zdrowiem troszke lepiej-nie kaszle tak. Quote
akucha Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Smutne ślepka, siwiutki już ten pyszczek :-(. Mój Boże, skad ten dom wytrzasnąć?! Quote
olenka_f Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 brazowa1 napisał(a):do bani,co? a coś Ty nasz Czesiu nie żre pachniuchów :diabloti: chyba:razz: Quote
ponka1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 słuchajcie: może zebrac jego zdjęcia i zrobic dobrą kampanie reklamową tj. poogłaszac naszego Czesia? tak zawsze szanse większe-oczywiście z namiarami na Brązową:lol: Quote
ponka1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 hmmm, może ktoś by się podjął wykonania ogłoszeń dla Czesia?:roll: siedzi w schronisku 6 lat, jego pan oddał go gdy miał 7 ma teraz 13 lat, żeby dożył godnie w swoim własnym domu:-( Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ponka1 napisał(a):hmmm, może ktoś by się podjął wykonania ogłoszeń dla Czesia?:roll: siedzi w schronisku 6 lat, jego pan oddał go gdy miał 7 ma teraz 13 lat, żeby dożył godnie w swoim własnym domu:-( OKo,ja to zrobie-zadanie na ten tydzien Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 akucha napisał(a):Cholera... jak on patrzy. jak zywy trup Quote
Gosiapk Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 brazowa1 napisał(a):OKo,ja to zrobie-zadanie na ten tydzien :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts