Kasia25 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 hihihihihi, BetBet taa na pewno wszyscy pomysleli, że Ty gołębie ratujesz i inne stworzonka a potem maile do Wiolki wysyłasz:evil_lol: ;) Quote
akucha Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Akucha egoistka jest :lol: Oczyma wyobraźni już widziała tę opadająca ze zdziwieni szczękę! Pewnie głupio się madrali zrobiło... Quote
akucha Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Odpisała mi :razz:: Jak wogóle mogłaś pomyśleć o złośliwości? Pewnie mogą być różne interpretacje mojego prostego pytania, ale dlaczego wybierać akurat najgorszą? Nie, zapytałam impulsywnie, w desperacji i bólu. Może zbyt impulsywnie..? Po prostu wątpiłam w ludzi, ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi wątpliwości się rozwiały. O to chodziło. Dziękuję i pozdrawiam. Ja napisałam jej, że wierzę, iż zapytała bez złoślwości... Naród trzeba wychowywać jak szczeniaka - wzmocnienie pozytywne :evil_lol: Może ona pomyśli i dojdzie do wniosku, że nie może być gorsza... i da dom którejś biedzie. No bo po co na ogłoszeniach siedzi? Quote
Betbet Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kasia25 no tak, zawsze moge mieć schizofrenie, nie?;) Akucha pobudki, które kierują ludźmi są naprawde dziwne. Ja łaże po ogłoszeniach po to, żeby suzkać pseudohodowli albo potencjalnych posiadaczy szczeniaków z tych miejsc i robię im mailowe niespodzianki umorlaniające:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to może dziewcyznka wchodzi, żeby się powzruszać no, różne są potrzeby Quote
akucha Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Niby płaczka taka :evil_lol: Może być... Pseudohodowli na trójmiejskich w bród. Ostatnio jakiś łepek dał ogłoszenie o sprzedaży "roślinek", po 8 zł - na zwierzakach dał. Podkablowałam go :diabloti:, ogłoszenie zaraz zdjęli i jeszcze maila z podziekowaniami przysłali, hihihihi... Taka wredna jestem... Quote
Betbet Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 widziałąm to!!i widziałam jak zniknęło! no ja tam namietnie wypisuje ludziom różne dziwne rzeczy.papapa Quote
akucha Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Odwiedzaj dogo jeśli bedziesz mogła. Tak smutno, gdy jakaś cioteczka znika... Quote
Betbet Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jak kupie sobie laptoka (heh skrzywienie z tymi ptakami...laptopaaaa) i znajdę itnernet w środku lasu, to bede klikać z pracy pomiędzy turystami:cool3: albo razem z nimi...ale chyba z internetem może być problem:/cosik wymyślę no Czester tududud Czester tududud idź do domu mumu bo wtedy bedzie można nie mieć wyrzutów sumienia, że się Ciebie nie podnosi:P <składnia egzotyczna zdania> Quote
akucha Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [SIZE="1"]Szkoda, że u ludzi go nie stosują... Quote
brazowa1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 akucha napisał(a): Pseudohodowli na trójmiejskich w bród. Ostatnio jakiś łepek dał ogłoszenie o sprzedaży "roślinek", po 8 zł - na zwierzakach dał. Podkablowałam go :diabloti:, ogłoszenie zaraz zdjęli i jeszcze maila z podziekowaniami przysłali, hihihihi... Taka wredna jestem... Akucha,hihihihihihihihihihi,teraz mamy chody na trojmiejskich,co? Quote
akucha Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nooo! Te roślinki nie pasowały do naszych piękności, takie marne były... Czester czeka. Quote
akucha Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tak mi szkoda tych psów w pewnym wieku... takie zwykłe kundle... One są przecież najwierniejsze, najbardziej człowieka potrzebują! Tylko jakoś nikt na nich nawet oka nie zawiesi :shake: Quote
deedee77 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 żeby to ludzie wiedzieli to by nie inwestowali w rasowce i psełdohodowle... Quote
akucha Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wiedzą, ale przecież część ludzi kupuje psy, żeby zaimponować sąsiadom. Leci do schroniska z wywieszonym jęzorem i już od bramki krzyczy: młody, rasowy, ładny ma być!!! No bo oni przecież tacy dobroduszni... ze schroniska wzięli... Kacapy jedne :cool3: Quote
Recommended Posts