Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpisała mi :razz::

Jak wogóle mogłaś pomyśleć o złośliwości? Pewnie mogą być różne interpretacje mojego prostego pytania, ale dlaczego wybierać akurat najgorszą? Nie, zapytałam impulsywnie, w desperacji i bólu. Może zbyt impulsywnie..?
Po prostu wątpiłam w ludzi, ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi wątpliwości się rozwiały. O to chodziło. Dziękuję i pozdrawiam.

Ja napisałam jej, że wierzę, iż zapytała bez złoślwości...
Naród trzeba wychowywać jak szczeniaka - wzmocnienie pozytywne :evil_lol:
Może ona pomyśli i dojdzie do wniosku, że nie może być gorsza... i da dom którejś biedzie. No bo po co na ogłoszeniach siedzi?

Posted

Kasia25 no tak, zawsze moge mieć schizofrenie, nie?;)

Akucha pobudki, które kierują ludźmi są naprawde dziwne. Ja łaże po ogłoszeniach po to, żeby suzkać pseudohodowli albo potencjalnych posiadaczy szczeniaków z tych miejsc i robię im mailowe niespodzianki umorlaniające:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

to może dziewcyznka wchodzi, żeby się powzruszać no, różne są potrzeby

Posted

Niby płaczka taka :evil_lol: Może być...

Pseudohodowli na trójmiejskich w bród. Ostatnio jakiś łepek dał ogłoszenie o sprzedaży "roślinek", po 8 zł - na zwierzakach dał. Podkablowałam go :diabloti:, ogłoszenie zaraz zdjęli i jeszcze maila z podziekowaniami przysłali, hihihihi... Taka wredna jestem...

Posted

jak kupie sobie laptoka (heh skrzywienie z tymi ptakami...laptopaaaa) i znajdę itnernet w środku lasu, to bede klikać z pracy pomiędzy turystami:cool3:

albo razem z nimi...ale chyba z internetem może być problem:/cosik wymyślę no

Czester tududud Czester tududud idź do domu mumu bo wtedy bedzie można nie mieć wyrzutów sumienia, że się Ciebie nie podnosi:P <składnia egzotyczna zdania>

Posted

akucha napisał(a):

Pseudohodowli na trójmiejskich w bród. Ostatnio jakiś łepek dał ogłoszenie o sprzedaży "roślinek", po 8 zł - na zwierzakach dał. Podkablowałam go :diabloti:, ogłoszenie zaraz zdjęli i jeszcze maila z podziekowaniami przysłali, hihihihi... Taka wredna jestem...

Akucha,hihihihihihihihihihi,teraz mamy chody na trojmiejskich,co?

Posted

Tak mi szkoda tych psów w pewnym wieku... takie zwykłe kundle...
One są przecież najwierniejsze, najbardziej człowieka potrzebują!
Tylko jakoś nikt na nich nawet oka nie zawiesi :shake:

Posted

Wiedzą, ale przecież część ludzi kupuje psy, żeby zaimponować sąsiadom.
Leci do schroniska z wywieszonym jęzorem i już od bramki krzyczy: młody, rasowy, ładny ma być!!! No bo oni przecież tacy dobroduszni... ze schroniska wzięli... Kacapy jedne :cool3: