zozola77 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 rano wysłałam przelew z bazarku + stała za VIII no własnie jak sie Majeczka czuje po zabiegu??? a co do zapraszania..znam ten ból ..ja po 300 wysyłam a może garstka osób zajrzy i coś napisze chociaż na podnoszenie ..mzoe jeszcze ktos sie zjawi..nie wszyscy wchodza od razu..no i wakacje , ciepło... trzeba miec nadzieje :loveu: Quote
MALWA Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='zozola77']rano wysłałam przelew z bazarku + stała za VIII no własnie jak sie Majeczka czuje po zabiegu??? a co do zapraszania..znam ten ból ..ja po 300 wysyłam a może garstka osób zajrzy i coś napisze chociaż na podnoszenie ..mzoe jeszcze ktos sie zjawi..nie wszyscy wchodza od razu..no i wakacje , ciepło... trzeba miec nadzieje :loveu:[/QUOTE] Dziękuję pięknie! Już mam 140 zł z bazarku i 5 zł stałej deklaracji za sierpień! Yupppi! Dzisiaj przelałam do weta 14 zł za odrobaczenie. Mam na e-mailu paragon, ale nie wklejam, bo nie umiem. Nie wiem jeszcze ile mam zwrócić za sterylkę i dojazd, bo nie mam informacji od Angeliki. Quote
zozola77 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) to jeszcze na wątku bazarkowym proszę Cie o potwierdzenie..jak nie masz linku to później tu wkleję..no chyba ze juz to zrobiłas.. ale juz nie mam siły sprawdzac bo dogo w pracy straszni mi muli a zaraz zmykam edit: link do watku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245245-Biżuteria-paski-ciuchy-mniejsze-i-wieksze-buty-na-Maję-z-Olkusza-ROZLICZAM-! Edited August 2, 2013 by zozola77 Quote
gluchypies Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Dodałam nowe informacje o Mai do jej wydarzenia na FB, na razie tylko jedna osoba mnie poprosiła o numer konta :( ale może ktoś teraz ją zauważy, niestety ciągle na wydarzeniu jest mało ludzi. Quote
MALWA Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='zozola77']to jeszcze na wątku bazarkowym proszę Cie o potwierdzenie..jak nie masz linku to później tu wkleję..no chyba ze juz to zrobiłas.. ale juz nie mam siły sprawdzac bo dogo w pracy straszni mi muli a zaraz zmykam edit: link do watku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245245-Biżuteria-paski-ciuchy-mniejsze-i-wieksze-buty-na-Maję-z-Olkusza-ROZLICZAM-! Potwierdziłam na bazarku otrzymanie pieniążków. Jeszcze raz szczerze dziękuję ! Majka nie miała sterylki, została ona przesunięta na poczatek następnego tygodnia. Quote
MALWA Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='gluchypies']Dodałam nowe informacje o Mai do jej wydarzenia na FB, na razie tylko jedna osoba mnie poprosiła o numer konta :( ale może ktoś teraz ją zauważy, niestety ciągle na wydarzeniu jest mało ludzi.[/QUOTE] Dziękuję. Tu każda wpłata na wagę złota. Quote
gluchypies Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ja też odwiedzam, szkoda że u Mai dalej cisza :( Quote
MALWA Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Dziękuję za odwiedziny. Majka miała wczoraj sterylkę. Wiem od Angeliki, u której jest w hoteliku, ze dobrze ja zniosła. Poza tym śpi, odpoczywa, dostała antybiotyk i środki przeciwbólowe. Jeśli dobrze zrozumiałam Angelikę, to sterylizacja Majki kosztuje 160 zł........... Quote
Juldan Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Jestem na zaproszenie- Malwa, przepraszam ale póki co nie mogę się zadeklarować...:oops: Jeśli Maja nie ma ogłoszeń to mogę Jej zrobić pakiet taki jak na bazarku z mojej sygnatury- za darmo. Potrzebuję tekstu, zdjęć i całej reszty :) Quote
MALWA Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Juldan']Jestem na zaproszenie- Malwa, przepraszam ale póki co nie mogę się zadeklarować...:oops: Jeśli Maja nie ma ogłoszeń to mogę Jej zrobić pakiet taki jak na bazarku z mojej sygnatury- za darmo. Potrzebuję tekstu, zdjęć i całej reszty :)[/QUOTE] Dziekuję za przybycie. Majka ma ogłoszenia, chybna, bo z tego co wiem, był w jej sprawie jeden telefon, ale pan zrezygnował............... Więcej na ten temat wie Till, bo to na jej prośbę założyłam Majce wątek........ Poszukam na wcześniejszych stronach, bo gdzieś widziałam dla Majki tekst. Quote
obiezyswiat75 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 a wiadomo dlaczego pan zrezygnował? Toż to piękny piesek jest Quote
MALWA Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='obiezyswiat75']a wiadomo dlaczego pan zrezygnował? Toż to piękny piesek jest[/QUOTE] W 86 poście Till podała, ze "pan zrezygnował, to pewnie dalej szuka". I to jest jedyna informacja na ten temat. Quote
Poprawna Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Jestem na zaproszenie Malwy. Wspomogę jakimś groszem, ale jednorazowo, bo nasze psy też ciągle kasy potrzebują. Quote
MALWA Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Poprawna']Jestem na zaproszenie Malwy. Wspomogę jakimś groszem, ale jednorazowo, bo nasze psy też ciągle kasy potrzebują.[/QUOTE] Dziękuję ! Zaraz wyślę nr konta. Quote
MALWA Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Proszę o pomoc dla Majki ......................... Quote
obiezyswiat75 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 W górę Majeczko może ktoś Cię zauwazy? Quote
Till Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nowe zdjęcia Mai :) [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img855/3084/qzmb.jpg[/IMG] [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img801/2909/yi52.jpg[/IMG][/IMG] Quote
MALWA Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Na pw mam informacje do Paprawnej, ze wpłata w drodze. I jeszcze asl poprosiła o nr konta do wpłaty. Wczoraj wysłałam jeszcze około 30 zaproszeń na wątek. Może jeszcze kto zajrzy i nas wspomoże groszem........ Quote
mdk8 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 pomogę ale dopiero we wrześniu. Już nie daję rady. Quote
MALWA Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='mdk8']pomogę ale dopiero we wrześniu. Już nie daję rady.[/QUOTE] Dziękuję ! Niestety mam podobnie.............. Dzisiaj przelewam do weta 160 zł za sterylkę Majki. Quote
Recommended Posts