Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i nici... Ta kobitka z Lublina jest super... Jest też bardzo odpowiedzialna i rozsądna... Nie może adoptować Bola... Za duża jest gadzina...
Domek o którym pisałą Ela, też zrezygnował...
I zostaliśmy sami na placu boju... Nie mamy zadnego chętnego domku...

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaG napisał(a):
O matko, faktycznie jest duuży... :crazyeye:
Czester nie sięga do kolan, jest przed i jest drobnym psiurkiem (taki zgrabny szczupaczek). Ale Bolek/Maks był duży już jak my zabieraliśmy Cześka.
Ale to dziwne, że między nimi jest taka różnica...
Kim był tata... :cool3:
Kurzcze, jak Bolek tak wyrósł, to może ludzie nie będą go chcieli do bloku, bardziej ktoś się może skusi i zabierze go do domu z ogrodem.
Chciałabym, żeby własnie trafił do fajnego domu z pięknym ogrodem, żeby mógł w nim biegać całe dnie. :Dog_run:

ja tez mysle ,ze chyba jednak trzeba bedzie go do domku zogrodem.. panstwo niecstety bladegopojecia o chowaniu psów niemają.. i to co z niego wyroslo...:shake: :shake: :shake: to to wymagac bedzie sporo pracy...pies niedookielznania.. przez 20 min. szczekał na nas jak szalony.. i podchodził do pana po pochwałe i dostawał ja..:angryy: tak sie tym nakrecał ,ze zaraz wracał nas obszczekac ze zdwojoną siła...achhh... popsuł mi sie strasznie humor jak wyszłam stamtad..załamałam sie..przyznam szczerzez.. ale dzis już zregenerowałam siły i podejme to niełatwe zadanie( co mi innego zastało..:oops: ) w kazdymbąx razie trzeba chyba nieco modyfikowac ogłozsenia...

Posted

Fusica napisał(a):
No i nici... Ta kobitka z Lublina jest super... Jest też bardzo odpowiedzialna i rozsądna... Nie może adoptować Bola... Za duża jest gadzina...
Domek o którym pisałą Ela, też zrezygnował...
I zostaliśmy sami na placu boju... Nie mamy zadnego chętnego domku...

myślę żę znajdzie sie jakiś domeczek, choc fakt przed wakacjami może byc trudno

Posted

Wklejam fotki Bolka Kluseczki... Ja nie wiem po kim ta gadzina taka duża...
Jeśli po ojcu, to po kim inne gadzinki Mafijne takie małe ????
Jest teroria, która mówi że ciąża bliźniacza może powstać ze stosunku dwóch partnerów z jedna partnerką... ale czy to się psów tyczy, tego nie wiem....

Posted

Przyznam, że na tych zdjęciach nie wygląda na takiego wielkiego. Na jednym ze zdjęć stoi przy kimś i nie jest za kolano. Ale może to tylko takie wrażenie...

Posted

Własnie miałam telefon w sprawie Maxa... Miejscwoość niedaleko Garwolina..., wieś... Pies miałby mieszkać w domu ale dobrze, żeby pilnował też terenu. No nie wiem... Mam dylemat czy wogóle ciągnąc temat, bo po podwórku łazikują kury :crazyeye: i Pan pytał czy on gania kury.
Pojęcia nie mam ale sądze, że tak. Każdy szczenior chyba gania kury.

Posted

To wszystko zależy od właścicieli.
Moi rodzice mieszkają na wsi. Mają sunię ze schronu w Wieluniu, która ma pełną dowolność. Jak chce to biega po powórku, jak nie chce to siedzi w domu. Teraz drzwi są cały dzień otwarte.
A z kurami się gania. Raz one gonia ją, a raz one je.:evil_lol:

Posted

romenka napisał(a):
Ja bym się bała dać aż do Garwolina.Tam jest bardzo ruchliwa trasa W-wa-Lublin i nie daj Boże by pies wybiegł na ulicę :placz:

To są okolice Garwolina... i akturat lokalizacja jest całkiem sensowna, bo mam działkę w tamtej okolicy i często tam bywam.

Posted

Maluszku, trzymam za Ciebie kciukasy :)
Nie mogę teraz tak często tu bywać, ale jestem z Tobą myślami...
Nigdy nie zapomnę małego, grubego, upierdliwego, wiecznie głodnego Bolusia Kluseczki.

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Maluszku, trzymam za Ciebie kciukasy :)
Nie mogę teraz tak często tu bywać, ale jestem z Tobą myślami...
Nigdy nie zapomnę małego, grubego, upierdliwego, wiecznie głodnego Bolusia Kluseczki.

Cześć Kasieńko... Stęskniłam się za Tobą... :loveu:

Posted

Fusica napisał(a):
Własnie miałam telefon w sprawie Maxa... Miejscwoość niedaleko Garwolina..., wieś... Pies miałby mieszkać w domu ale dobrze, żeby pilnował też terenu. No nie wiem... Mam dylemat czy wogóle ciągnąc temat, bo po podwórku łazikują kury :crazyeye: i Pan pytał czy on gania kury.
Pojęcia nie mam ale sądze, że tak. Każdy szczenior chyba gania kury.

z tego co pierwsi opiekunowie opowiadali,to Blo zabil 2 kury na podwórku u rodziców tych panstwa gdzies na wsi.... wiec raczej do kur sie nienadaje..

od soboty glut jest w nowym domku.. amm nadzieje ,ze bedzie wszystko ok.. boje sie zapeszyc..ale napize,ze maks meszka w bloku u cudownych ludzi.. 2 dzieci.. na przyczólku Grochowskim..powinnam dzis dostac od nich maila..trzymajcie kciuki..

Posted

Dodam tylo, że miszkaja niedaleko mnie... Więc będziemy miały stały kontakt z domkiem. Mam nadzieję, że dadzą sobie radę z rozbrykanym chłopczykiem. A rozbrykanie chłopczyka zawdzięczamy jego poprzednim opiekunom :mad: :mad: :mad:

Posted

ciociu fus, nowy domek bardzo chetnie sie z toba spotka w sprawie szkolenia jak postepowac z sikajacym w domu malcem . wiec podam ci dzis wieczorkiem telefon do nich.. jestem w nowej pracy i niezabardzo mam czas na pisanie i wogóle.. i zapomnialam z tego wszystkiego wziąc telefon dzis do nich ze soba zeby ci przesłac..

Posted

No to super. Oby to był jedyny i ostatni domek Bolka. A sikania powinien się nauczyć. Polecam metodę na nagrodę. Szkoda tylko, że poprzedni właściciele nie nauczyli go czystości, chyba troszkę zaniedbali sprawę...

Posted

Po południu będę dzwoniła do nowych opiekunów naszego chłopczyka... Dowiem się co w trawie piszczy i może umówie się na wspólny spacerek ???

• 1 month later...
Posted

Fusica napisał(a):
Po południu będę dzwoniła do nowych opiekunów naszego chłopczyka... Dowiem się co w trawie piszczy i może umówie się na wspólny spacerek ???

wiadomo co u naszego milusiego szczeniorka??

• 3 weeks later...
Posted

fotki Bolusia von Maxia... :hmmmm: chyba nic nie namieszałam :oops:
podrzucone przez ciocie ele... wyciągłam z nich ile sie dało... ale dało sie niewiele, bo....... oryginał był kiepskiej jakości ;)