Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, kolejny raz potrzebujemy Waszej pomocy.
4-miesięczny Boluś Kluseczka, dziecię Mafii z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37562&highlight=Mafia
pilnie szuka swego domu i kochającego Pana.
Wydawać by się mogło, że wszystko jest w porządku, że maluch znalazł swojego człowieka,ale...
Dzisiaj Boluś szuka domu kolejny raz, jego właściciele nie zapytali o zgodę właściciela mieszkania czy wyraża zgodę na zwierzę w domu...
Właściciel kazał im pozbyć się psa...
Pozwólcie, że pozostawię to bez komentarza, kolejny przykład, że za brak odpowiedzialności człowieka odpowiedzialny jest pies...
Bardzo proszę pomóżcie nam znaleźć odpowiedni domek dla małego przystojniaka...
W chwili obecnej psiak przebywa u właścicieli, nie wiemy jak długo jest mu to dane, do następnej wizyty właściciela mieszkania, kiedy to nastąpi, nie wiemy... :(

Boluś jest już na allegro:
http://www.allegro.pl/item194712860_...t uj_go_.html

Jego foteczki:

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na miejscu tych ludzi nie pozbywalabym sie psa,ale zmienila mieszkanie!!!:mad: :mad: :mad: A najlatwiej jest pozbyc sie psa,jak jakas zbedna rzecz!!!:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Kochani, kolejna tragedia!!!!
Wraca kolejny szczenor Mafii, jeszcze nie wiemy, który, bo telefon do Cioci Fusicy był bardzo chaotyczny, ale fakt jest jeden...
Kolejne Mafciowe maleństwo potrzebuje pomocy!!!!!!

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Kochani, kolejna tragedia!!!!
Wraca kolejny szczenor Mafii, jeszcze nie wiemy, który, bo telefon do Cioci Fusicy był bardzo chaotyczny, ale fakt jest jeden...
Kolejne Mafciowe maleństwo potrzebuje pomocy!!!!!!

Kacha nie strasz, przecież to nie może byc prawda!! czy ludzie nie maja sumienia i sa tak nieodpowiedzialni?????? :angryy: :angryy:

Posted

ice_t napisał(a):
Kacha nie strasz, przecież to nie może byc prawda!! czy ludzie nie maja sumienia i sa tak nieodpowiedzialni?????? :angryy: :angryy:

Niestety to brutalna prawda :(
Ciocia Fusica ma kiepski zasięg, jest teraz pod Wilgą u rodziców.
Czekamy z niecierpliwością jak wróci i wtedy będziemy miały konkretniejsze informacje...
Niestety prawda jest taka,że tylko zwierzętom ufać można, ludziom niekoniecznie...

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Niestety to brutalna prawda :(
Ciocia Fusica ma kiepski zasięg, jest teraz pod Wilgą u rodziców.
Czekamy z niecierpliwością jak wróci i wtedy będziemy miały konkretniejsze informacje...
Niestety prawda jest taka,że tylko zwierzętom ufać można, ludziom niekoniecznie...

chorera jasna czy ludziom brak wyobraźni?? przecież to trauma dla takiego szczeniaka, powinni płacić za to jakąś karę:angryy: :angryy:

Posted

słuchajcie to prawda ,ze ciocia fus miala telefon od mamy dziewczyny ,ktora adaptowała malenstwo!!! wyobrazacie to sobie..!!?? ponoc bardzo niemiła kobieta.. zadzwoniła do kaski po 8.00 rano w niedziele, z pretensjami i oburzeniem... .. bez sensu..czlowieka krew zalewa.. w takich mamonetach i najchetnie łeb by ukrecił takiemu człowiekowi:angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad:

Posted

No nie chce mi się nawet pisać... Cholera, coś nie tak z tymi ludźmi...
Wczoraj zadzowniła do mnie jakaś obca baba i zaczeła drzeć paszczę i straszyć policją :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Okazało się, ze to mamunia jednej z właścicielek Mafciowego dzieciaczka (czarny samczyk). Nadmieniam, że Pani Monika (właścicielka psiaka), jest pełnoletnia a po psa przyjechała z dużo starszym bratem i w między czasie 100 razy dzwoniła rodzinka i pytała, kiedy z pieskiem przyjadą do domu...
A teraz mamunia mi powiedziała, że natychmiast mam zabierać psa bo niszczy... I że dom jest jej domem a nie domem Moniki i to nie Monika będzie decydowała o posiadaniu psa...
K***a mać, po 4 miesiącach sie zorientowała???
Brak mi słów... Krówsko powiedziało, że oddaje psa znajomym albo podrzuca mi na wycieraczkę... (dodam, że NIGDY właścicielka psiaka, nie dzwoniła z problemami).
Powiedziałam Paniusi, że wogóle nie zamierzam z nią rozmawiać, bo to nie ona według umowy jest właścicielem psa. Zadzowniłam do Moniki, która nic nie wiedziała o telefonie mamuni do mnie... Poryczałą się dziewczyna ale ponoć neistety nic nie może zrobić i psa musi oddać. Nie będę się tu rozpisywałą o przebiegu wszystkich rozmów...
Są chętni na Foxa (jacyś znajomi mamuni) ale nie chca podpisać umowy adopcyjnej mimo, że jej nie widzieli (Monika twierdzi, że to wpływ mamuni-furiatki)... Nad psiakiem zastanawia się tez kolega Moniki...
To narazie tyle... Ehhhh nic mi się nie chce...

Posted

tja z 6orga Mafijnych kluseczek dwie juz sie znudziły włascicielom.. juz nie sa malenkimi słodziutkimi kruszynkami.. tylko pieskami nad którymi powinno sie popracowac nieco.. ale to zbyt wiele dla opiekunów.. wychowac psa..:angryy: cóz za zbieg okolicznosci ,że prawie w tym samym czasie 2 psiaki wracaja.. taki wiek????

Posted

Dokładnie Elu... Moj Rych jest w tym samym wieku co Mafijne pomiociki... Zaczynają mu wyrastać nowe zbąbale i jest czasami upierdliwy, jak plaster na zadku. Na spacerkach jest rozbrykany (wykopał babci Teresie wieeeelką różę :evil_lol: ) a w domu tylko czycha, żeby coś zmajstrować... Ale ja go uwielbiam i nigdy nie przyszło by mi do głowy, żeby gadzinę oddać... Przeciez to mój synunio... Zabieram go na baaaardzo wyczerpujące spacerki.... Znalazłam mu sparing - partnera na osiedlu... Hehehe i jego właściciele też są szczęśliwi, że ich pociecha ma gdzie pary upuścic (4 miesięczny staffik)... Jak wracamy ze spaceru, to Rych pada i przez 3-4 godziny mam labę...

Posted

No to info z ostatniej chwili... Dzwoniła Monika (naprawdę fajna dziewczyna..., tylko mamunie ma diabelną)...
Dobra... Nie jest źle... Przyjaciel z pracy Moniki, rozmawiał z całą swoja rodziną i... Dzisiaj zabierają Foxa vel Koksika do siebie. Mieszkają pod warszawą w domku... Pod koniec tygodnia jesteśmy we troje umówieni na wizytkę (ja, Monika i nowy Pańcio) i podpiszemy nowa umowę adopcyjną. Nowy Pan nie jest zrażony łobuzowaniem psiaka...