Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Walker[/FONT]

[FONT=times new roman]Walker to 4-letni, rodowodowy, żółty dog. Jest bardzo zrównoważony, opanowany i życzliwy światu. Do tej pory mieszkał z dziećmi, kotami i innymi psami. U właścicielki niestety może zostać najwyżej do końca sierpnia, więc pilnie szukamy domu! [/FONT]

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

Nowe informacje o Walkerze. Kopiuję z molosów:

"A więc powiem krótko i zwięźle........ pies jest cudowny :smile: Zakochany w Pani, będzie mu ciężko ale przepięknie ułożony zero powtarzam zero agresji na jakiekolwiek stworzenia, ma do czynienia z jamnikiem szorstkowłosym i małym kotem którego traktuje jak swoje dziecko i pozwala ze sobą robić wszystko.
Dzwoniąc do futki zobaczyliśmy wielkoluda jest większy od naszego Freka może mieć w kłębie ok 98 cm. i tu nie przesadzam, ma trochę wyżej tyłeczek tzw. siodełko mu wyszło ale nie dużo widać. Pani była z nim na 2 wystawach ale nie umiała go wystawiać i zakończyła przygodę. Sierść przepiękna błyszcząca, widać że pies dobrze karmiony :smile: (Royal,Eukanuba)
Charakter jak u Doga :smile: przy furtce szczekanie jak już weszliśmy zostaliśmy soczyście przywitani i omelani, uwielbia się głaskać, biegać, miziać, cały czas obecne były inne zwierzaki. Widać było po nim że przewodzi w stadzie zachowywał się czujnie kiedy stracił ze wzroku któregoś ze zwierzęcych towarzyszy, zlokalizował osobnika i wracał do stołu na kolanka jak na gospodarza przystało. Na dziecko go nie sprawdziłam ale właścicielka mówi że ma kontakt z dziećmi i nic się nie dzieje, wierzę jej ten pies to na prawdę oaza spokoju, wymiziałam go dokładnie, władowałam mu paluchy i prawie całą dłoń do pyska i nic :smile:"

Posted

Ach........miałam napisac co pomyslałam, ale sie powstrzymam, oby mu się trafil jak najlepszy domek, który zrekompensuje m u szybko tęskontę i stres związany z rozłąką