shangri_la Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 wlasnie skonczylam czytac i wiecie co... taka sobie, cale szczescie ze pozyczona z biblioteki bo bym sobie w brode plula ze wydalam kase niepotrzebnie , tak naprawde to moze z 4 opowiadania byly naprawde fajne, a cala reszta... DNO, coz nie kazdy rodzi sie z talentem literackim :razz:, a tak wogole to zastanawia mnie kwestia 5 autorow tej ksiazki: jesli opowiadanka nadsylali czytelnicy poprzednich "balsamow dla duszy" to co tych az 5 osob 9 ktore nie sa autorami chociaz jednego z tego pliku opowiadan )robi jako autorzy :diabloti: heh pozdrawiam i niepolecam :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dostałam niedawno "Balsam.." na urodziny :) mi sie opowiadanka podobają, takie fajne historie do poduszki ;) niektóre wzruszające, inne śmieszne. Całej jeszcze nie przeczytałam, bo czytam po kawałku :) Quote
Kala&Majka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dostałam książke na Mikołaja. Łatwiej mi się czytało Marleya, ale ta też nie jest zła. Najfajniejsze jest opowiadanie o latającym jamniku ;) Quote
malagos Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ja miałam ja dostać od Mikołaja z księgarni wysyłkowej, ale zamiast tej ksiażki przysłali...:Basam dla duszy" o kotach! I nie załuje, koty są super, czytam sobie do poduszki po 2-3 wieczorkiem :cool3: A Psy chętnie odkupię :lol: Quote
Chianti Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Fajna książka ;) ale niektóre opowiadania trochę nudne, ale większość jest ok. Cała rodzinka się tym zaciekawiła Quote
kaskaSz Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kasiążka fajna, opowiadania ciekawe i śmieszne, niektóre nic nadzwyczajnego. Ale na nudne wieczory polecam :) Nawet siostra zaczęła ją czytać Quote
Kendra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Czytałam. Szybko się czyta, a ogółem bardzo ciekawa. Quote
Recommended Posts