Little_My Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Szukając najlepszego przyjaciela,na jednym z serwisów ogłoszeniowych natrafiłam na takie cudo: Po kilku rozmowach z przemiłą panią prowadzącą adopcję tego psiaka, 13 maja 2013 Szarka, bo tak ma sunia na imię, zamieszkała z nami :multi: Quote
czi_czi Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Fajna psinka :) ona chyba dosc mala jest? ile waży? Quote
Little_My Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Witam :loveu: To mała psinka, waży zaledwie 6,7 kg. Quote
Riven Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 O rany, rany, rany ale śliczna :loveu: zdecydowanie proszę o więcej zdjęć < 3 i zapraszam do Nas ;) i podpinam temat ;) Quote
czi_czi Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Szareńkowa napisał(a):Witam :loveu: To mała psinka, waży zaledwie 6,7 kg. Mam bardzo podobnego psiaczka tylko że w wersji czarnej :) też takie maleństwo Quote
Obama Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Jest cudowna! Gdybym mogła mieć drugiego psa to byłby w podobnym typie,strasznie dużo czaru,wdzięku drzemie w takich maleństwach.! :loveu: Quote
zaba14 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Hej ;) ja sie osobiscie wyleczylam z malych psiakow ale sunia sliczna tylko jakos mi sie z oposem skojarzyla ;) Quote
Little_My Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 zaba14 napisał(a):Hej ;) ja sie osobiscie wyleczylam z malych psiakow ale sunia sliczna tylko jakos mi sie z oposem skojarzyla ;) Już słyszałam, że jest liskiem i zającem, więc opos też może być ;) Quote
Incia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Muszę powiedzieć, że w rzeczywistości Szareńka jest jeszcze śliczniejsza:loveu: 1 Quote
wegielkowa Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Szarka jest jedyna, niepowtarzalna i czekamy na kolejne zdjęcia od Państwa Szareńkowców:) 1 Quote
Little_My Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 leónowa napisał(a):Fajne maleństwo:loveu: Ile ma lat? Panienka ma 11 miesięcy, więc jeszcze szczylek. Dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy :loveu: Quote
Little_My Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Incia napisał(a):Muszę powiedzieć, że w rzeczywistości Szareńka jest jeszcze śliczniejsza:loveu: wegielkowa napisał(a):Szarka jest jedyna, niepowtarzalna i czekamy na kolejne zdjęcia od Państwa Szareńkowców:) Dziękujemy :loveu: Incia, musimy się w końcu wybrać na ten wspólny spacerek :) Quote
Little_My Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Co ta Pańcia znowu wymyśliła? Kto umie zrobić głupszą minkę? :lol: Jestem w raju :loveu: Catch me if you can Porządki w kwiatkach teściowej :evil_lol: (teściowej nie było w domu :cool3:) Kwiatki podlane :diabloti: (Doooobry pieeeesek, dooooobry :razz:) Smaczek w nagrodę :diabloti: Quote
Incia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Szareńkowa napisał(a):Dziękujemy :loveu: Incia, musimy się w końcu wybrać na ten wspólny spacerek :) Od poniedziałku będzie jeszcze nowy kolega do spacerów-Asior, mój nowy synek:loveu: Nie wiem, czy sie Szarcia nie będzie lękała takiego stwora 27 kg? Quote
Handzia55 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Inciuuu, pochwal się syneczkiem, pliiiizzzz:lol::lol::lol: Quote
gosjaa Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Słodka sunieczka! Wymiziaj i wycałuj od ciotki :loveu: i dołączam się do próśb... Będziemy wpadać! Quote
Incia Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Od dzisiaj będzie już na zawsze ze mną ten oto piękny Pan: 1 Quote
Little_My Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Przystojniak :) Super ma uszyska. Ale gabaryty nie-Szarkowe :shake: Quote
Buńka Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Witaj:) Zaglądam do słodkiego maleństwa, pierwsze zdjęcie i już się zakochałam:loveu: Na prawdę młoda łapie za serce;) Quote
Handzia55 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Pozdrawiam Szareczkę:lol: i jej pańcię też;) Quote
Little_My Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Witaj:) Zaglądam do słodkiego maleństwa, pierwsze zdjęcie i już się zakochałam:loveu: Na prawdę młoda łapie za serce;) Witamy i dziękujemy za odwiedziny :) gosjaa napisał(a):Słodka sunieczka! Wymiziaj i wycałuj od ciotki :loveu: i dołączam się do próśb... Będziemy wpadać! Witam :) Szareńka wycałowana od cioteczki :loveu: Handzia55 napisał(a):Pozdrawiam Szareczkę:lol: i jej pańcię też;) Witamy i dziękujemy za odwiedziny :) zaba14 napisał(a):a jak z jej posłuszeństwem? :) Witamy :) To zależy od humorku :D Szarka raczej nie jest nieposłuszna, czasem tylko trochę uparta, ma humory jak to kobieta, potrafi siąść na środku chodnika i dalej nie pójdzie, ale mam na to sposoby. Ogólnie to bardzo spokojna i łagodna psinka. Chętnie uczy się nowych komend, jak tylko widzi kliker i saszetkę ze smakami - ożywia się od razu :) Quote
Recommended Posts