MaliS Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jezeli taki temat juz sie pojawil to przepraszam i prosze o przekierowanie :D otoz moje pytanie... czy ktos z was orientuje się moze czy sa w łodzi organizowane szkolenia przygotowujące psa typowo pod wystawe? Moja suka jest strasznie strachliwa i chyba bedziemy sie musiały na takowe udac. Jezeli ktos wie to prosze o informacje gdzie sa one organizowane, jakie sa koszty i czy duzo psow jest na takim szkoleniu. (dla mnie najlepiej jakby bylo jak najwiecej) Z gory dzieki za odpowiedz :) pozdrawiamy Wiosennie ja i moja Pasja Quote
kasia.gie Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 http://www.szkolenia-psy.dog.pl/ Tu na stronie wiecej informacji Quote
MaliS Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Dzieki Kasia... a skad o tym wiesZ? Polecasz bo uczeszczalas czy slyszalas o tej szkole?Wolalabym poleconą :) Quote
Polna Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My polecamy :multi: Chadzamy tam na PT/OB i jest to szkoła godna polecenia(Kasia ;) ). Jak dobrze pójdzie to jeszcze obozik w tym roku. Quote
kasia.gie Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 MaliS napisał(a):Dzieki Kasia... a skad o tym wiesZ? Polecasz bo uczeszczalas czy slyszalas o tej szkole?Wolalabym poleconą :) Polecam. Uczestniczylam, pomagam jak trzeba, nawet udalo mi sie prowadzic zajecia rok temu na obozie.:cool3: Quote
Recommended Posts