Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja znajoma ma beardeda - Lucca Kiaora , którego fotki bardzo często przewijają się w mojej galerii ;) w hodowli Kiaora jest pies który mi się straaaasznie podoba , idealnie biało-czarny - Kaspian , marzenie....

taa moje futra sławne są i często pojawiają się w PP

Posted

Ooo świetne tereny spacerowe :)
Uwielbiam trasę błonia- rudawa- lasek wolski-zoo. Dawniej z Amorem tak chodziłam od samego cmentarza rakowickiego ( bo tam dawniej mieszkałam). Teraz z Waldkiem mieszkam pod samiutkim Wawelem prawie że, wiec jakoś te trasy są dla mnie zbyt osiągalne :eviltong:. Ale jak będziesz kiedyś szła to się chętnie umówię, tylko najpierw muszę móc z kim pozostawić dziecko ;)

edit : a co do tego gdzie ja chodzę to chodzę głównie w dziką dzicz żeby mój opętany pieseczek sobie mógł tam gonić bez kagańca. Głównie to jakieś łąki, pola i bażancie zarośla. Często chodzimy też na skałki twardowskiego bo mamy rzut beretem, ale teraz straszny wysyp ludzisk, o zakrzówku juz nie wspominając.
Dobre łąki są też koło kryspinowa i ogólnie kierunek salwator. Często jeżdzę też do Proszowic a nawet do Pszczyny, ale Ty się chyba aż tak daleko zapuszczać nie musisz, bo masz chyba psa o w miarę normalnych potrzebach biegowych :roll:

Posted

[quote name='Beardedo']
Ja na woli j. mieszkam, ogólnie tu w okolicy jest dużo łąk a szczególnie jak się pójdzie do olszanicy i za nią - tam to jest raj dla psa :lol:[/QUOTE]
To ja się zapisuję do oprowadzania mnie ;)
Teraz jest naprawdę mało miejsc gdzie psa można puścić. SZczególnie pomyrdanego pointera... Najgorzej jest jak wchodzę w łąki i stwierdzając ze jest puściuteńko puszczam psa, on leci szalonym galopem przez trawy i nagle wpada na kogoś kto właśnie w tym miejscu postanowił się opalać. Kiedyś mi tak na osiedlowych łączkach wskoczyl na chłopa z rozpędu... O kurcze jak się gość zerwał i zaczął rozglądać za właścicielem tej bestii... Szybko udałam że mnie nie ma i ulotniłam się z miejsca zdarzenia...Ani psa nie wołałam coby sie nie zdradzić :evil_lol:

Posted

Boski ten Twój szczeniorek :loveu: Cudo! Ogólnie ciekawa rasa :) Będziemy zaglądać ;)

[quote name='Instant']U nas stanęło na barbecie, a właściwie na dwóch - jeden na jesień/zimę przyszłego roku i jeden jak hodowcy zaplanują mój wymarzony miot :diabloti:[/QUOTE]
Barbet :loveu::iloveyou: Moja cicha miłość od pewnego czasu, cudowne psy :loveu: Szkoda, że są tak rzadkie.

[quote name='natija']bo jak ktos pokocha kudlacze to juz nie chce innych:)[/QUOTE]
Dokładnie! Uwielbiam kudłacze :)