eria Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 moja znajoma ma beardeda - Lucca Kiaora , którego fotki bardzo często przewijają się w mojej galerii ;) w hodowli Kiaora jest pies który mi się straaaasznie podoba , idealnie biało-czarny - Kaspian , marzenie.... taa moje futra sławne są i często pojawiają się w PP Quote
Majkowska Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Ooo świetne tereny spacerowe :) Uwielbiam trasę błonia- rudawa- lasek wolski-zoo. Dawniej z Amorem tak chodziłam od samego cmentarza rakowickiego ( bo tam dawniej mieszkałam). Teraz z Waldkiem mieszkam pod samiutkim Wawelem prawie że, wiec jakoś te trasy są dla mnie zbyt osiągalne :eviltong:. Ale jak będziesz kiedyś szła to się chętnie umówię, tylko najpierw muszę móc z kim pozostawić dziecko ;) edit : a co do tego gdzie ja chodzę to chodzę głównie w dziką dzicz żeby mój opętany pieseczek sobie mógł tam gonić bez kagańca. Głównie to jakieś łąki, pola i bażancie zarośla. Często chodzimy też na skałki twardowskiego bo mamy rzut beretem, ale teraz straszny wysyp ludzisk, o zakrzówku juz nie wspominając. Dobre łąki są też koło kryspinowa i ogólnie kierunek salwator. Często jeżdzę też do Proszowic a nawet do Pszczyny, ale Ty się chyba aż tak daleko zapuszczać nie musisz, bo masz chyba psa o w miarę normalnych potrzebach biegowych :roll: Quote
natija Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 fajna relacje ze zdjec:) a maly nic sobie z tego nie robil [url]http://oi42.tinypic.com/254wtig.jpg[/url] :) Quote
natija Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 aha:) te zdjecie te mnie powalilo [url]http://oi43.tinypic.com/vhrc4g.jpg[/url] :) Quote
Majkowska Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='Beardedo'] Ja na woli j. mieszkam, ogólnie tu w okolicy jest dużo łąk a szczególnie jak się pójdzie do olszanicy i za nią - tam to jest raj dla psa :lol:[/QUOTE] To ja się zapisuję do oprowadzania mnie ;) Teraz jest naprawdę mało miejsc gdzie psa można puścić. SZczególnie pomyrdanego pointera... Najgorzej jest jak wchodzę w łąki i stwierdzając ze jest puściuteńko puszczam psa, on leci szalonym galopem przez trawy i nagle wpada na kogoś kto właśnie w tym miejscu postanowił się opalać. Kiedyś mi tak na osiedlowych łączkach wskoczyl na chłopa z rozpędu... O kurcze jak się gość zerwał i zaczął rozglądać za właścicielem tej bestii... Szybko udałam że mnie nie ma i ulotniłam się z miejsca zdarzenia...Ani psa nie wołałam coby sie nie zdradzić :evil_lol: Quote
Alise Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Boski ten Twój szczeniorek :loveu: Cudo! Ogólnie ciekawa rasa :) Będziemy zaglądać ;) [quote name='Instant']U nas stanęło na barbecie, a właściwie na dwóch - jeden na jesień/zimę przyszłego roku i jeden jak hodowcy zaplanują mój wymarzony miot :diabloti:[/QUOTE] Barbet :loveu::iloveyou: Moja cicha miłość od pewnego czasu, cudowne psy :loveu: Szkoda, że są tak rzadkie. [quote name='natija']bo jak ktos pokocha kudlacze to juz nie chce innych:)[/QUOTE] Dokładnie! Uwielbiam kudłacze :) Quote
Majkowska Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Aza to wasz drugi pies? A właściwie pierwszy, bo drugi jest młody :P Quote
Majkowska Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Aha , czyli Aza to tylko koleżanka? :) ooo pierwszy pies i od razu wybór takiej mało znanej rasy? Fajnie :) Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 A Aza to właśnie nie jest ich pierwszy pies? ;D Quote
natija Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ciekawe czy na jednym psie sie skonczy:cool3:;) Quote
Beardedo Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 (edited) …. Edited April 2, 2015 by Beardedo Quote
natija Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 no to planujecie juz dokladnie kiedy bedzie 3 czy to jeszcze daleka przyszlosc:cool3: Quote
Beardedo Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 (edited) …. Edited April 2, 2015 by Beardedo Quote
natija Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 hmmm z 3 mialabys wycieczke ekstremalna,a ile adrenaliny;) no no masz racje ciezko byloby wychodzic z 3 duymi psami,no chyba ze mialabys aniolki;) Quote
angineuuka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 dałabyś radę, jak byś chciała ;) dodasz wreszcie te foty? :mad: Quote
Recommended Posts