Instant Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Bearder był na mojej liście 'ras do wzięcia' i chociaż się nie zdecydowałam, to przynajmniej sobie popatrzę :loveu: Gratuluję malucha! Quote
vege* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Kicia jest boska:loveu: Co to za rasa, Tajski? Quote
Beardedo Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='vege*']Kicia jest boska:loveu: Co to za rasa, Tajski?[/QUOTE] Brytyjski colourpoint czekoladowy :cool3: Akurat mama bachorka będzie mieć nowy miot w tym roku :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [url]http://oi40.tinypic.com/2e164v5.jpg[/url] Świetna fotka :evil_lol: Quote
zahirka11 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 witam się cudny maluszek a jak słodko sobie śpi, te tylne łapcie :loveu::loveu::loveu: Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 wpadlam do Was z wizyta,jestem zachwycona,zakochana i napewno Was nie opuszcze;) nastepny psiak napewno bedzie BC,piekny jest i kolorek idealnie pasuje do nas;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 On jest fantastyczny, nie mogę oczu oderwać, więc liczę na te jutrzejsze zdjęcia :loveu: Zdjęcie z brzoskwinią jest świetne, a widzę że ćwiczycie i będą wystawy :) Quote
Majkowska Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ale świetna kociczka :loveu: Też mam cuś na ten kształt. A młody zniewalający, wygląda jak baranek :) Gdzie chodzicie na spacerki? - my też z Krk :) Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 piekne futerko,mam nadzieje,ze tez do mnie taki zawita:loveu: chetnie bede ogladac nowe foteczki u Was:multi: Quote
natija Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 narazie to moje marzenia,ale mam nadzieje,ze niedalekie,jak juz bedzie tak blisko to sie zglosze do Ciebie;)a poki co bede Twojego ogladac:)tak malo ich tu na dogo,a szkoda... Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Beardedo']Ćwiczyliśmy dopiero raz , na szczęście złapałam go wtedy jak był śpiący bo inaczej to trudno go utrzymać w takiej pozie :evil_lol: Zaczniemy od wystawy może w Warszawie a potem obowiązkowo Wrocław ! Myślę że Aston się na pewno nie może doczekać jutra bo już bawi się wodą w misce i robi jezioro wokół :diabloti: [/QUOTE] Chodzi ci o krajową we wrześniu? Jak tak to ja też będę jako widz i chętnie bym poznała małego jeśli byś nie miała nic przeciwko :loveu: Ekstremalna socjalizacja by była ze mną hahaha :evil_lol: Pamiętam jak jakiś czas temu pisałyśmy, że jeszcze czekasz na szczeniaka, a on już jest u ciebie :loveu: Quote
whiteterrier Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Witamy się u Astonka :D Super psiak, uwielbiam oglądać szczeniacze galerie i patrzeć jak dorastają :loveu: Quote
Pauliii Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [url]http://oi40.tinypic.com/29eoihc.jpg[/url] genialne :lol: [quote name='Beardedo'][SIZE=2] [SIZE=4][I][B]Pauliii[/B][/I][/SIZE][/SIZE] - A mogłabyś mi napisać jak przyzwyczaiłaś swojego "malucha" do spania w klatce i żeby uważał ją za swoje schronienie? Bo niestety Astona " wrzuciłam" pierwszej nocy do klatki , skuczał ale potem zasnął , rano go moja mama wypuściła bo znów skuczał i teraz nie leży w klatce wogule , dziś w nocy spał sobie na balkonie na kocyku bo był otwarty a nie zamykałam go w klatce. [/QUOTE] Mój berbeć na początku miał dość nieudaną klatkę bo bez góry. Pierwszego dnia miał tam kocyki miskę z wodą i zabawki więc już w pierwszych minutach sam się tam wpierniczył :eviltong: I chodził sobie tam kiedy chciał bez żadnego musu. Nawet już potem co ukradł to leciał z tym do klatki sam. Po dwóch dniach wyciągnęłam miskę do kuchni na swoje miejsce. Zabawki i inne gryzaki miał dalej w klatce , później wkładałam tam przysmaki żeby po nie wchodził. Ogarnął i potem przyszedł czas na zamykanie. Kazałam mu wejść dawałam smaczki zamykałam na chwilę otwierałam i dalej chwaliłam. Wydłużałam czas i tak potem musiało biedne psisko zostawać dłużej. Najważniejsze ,żeby na początku wszystko robić bez przymusu co by się szczeniak nie zraził a powinien po czasie ogarnąć ,że to jego azyl. :) A co do wystaw to macie zamiar wybrać się może w październiku do Poznania ;] ? Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Beardedo'] Na razie "teoretycznie" nigdzie bo nieszczęsna kwarantanna choć byliśmy już 2x na rynku :cool1: Ale jak już kwarantanna minie to chętnie pójdziemy na spacerek , szczególnie że KOCHAM pointery :loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] Heheh to widzę że jesteśmy już prawie umówieni ;) Choć przemyślcie to dobrze bo mój pointer jest obecnie strasznie spragniony piesków i zabawy z nimi i idzie na nie taranem ;) Rzecz jasna ratuję te pieski które on taranuje,ale i tak energii ma trochę za dużo ;P Gdzie chodzicie nad taką ładną wodę? Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 kurcze, już myślałam że nam pokażecie w Krk miejsce gdzie opętany pointer może rzucić się na głęboką wodę i nikogo nie stratuje przy tym. A tu mi z Mszaną wyskakujesz...:shake: A wy się barfujecie? (pamiętam że pisałaś/eś? na wątku barfowym) jak wam idzie? Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Fajnie jest w Przylasku Rusieckim. Tam są stawy -rybaków dużo i trochę ludzi się opala ale jest ich na tyle że sobie z psem znajdziesz miejsce. W dodatku obok są pola, także spokojnie potem z pieskiem mozna iść się przejść. My tam chodziliśmy regularnie, teraz zaprzestaliśmy jak się nam urodziło dziecko. Ale planuję powrócić do dawnych spacerów jak się tylko będzie dało :) OK, pisałaś. Dziewczyno :):eviltong: Quote
Recommended Posts