Oscar Patric Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [FONT=arial]"Kocham mojego bullowatego" zrealizowanego przez Fundację AST oraz ArtDog - Pies w Obiektywie. Psy które wzięły udział w nagraniu stanowią tylko garstkę z wielu pozytywnych przedstawicieli grupy terierów typu bull.[/FONT] [FONT=arial]Serdecznie dziękujemy wszystkim opiekunom za udział w naszym projekcie oraz za to że Wasze psy są tak fantastyczne dzięki Wam.[/FONT] [FONT=arial]Miłego oglądania.[/FONT] [FONT=arial]Fundacja AST Team[/FONT] [FONT=arial]Tworząc filmik wzorowaliśmy się na zagranicznej kampanii p.t.:[/FONT] [FONT=arial]''I Love My Pit Bull - ACPB PSA''[/FONT] [FONT=arial]''Kocham Mojego Bullowatego'' - Fundacja AST #1[/FONT] [FONT=arial]www.fundacja-ast.pl[/FONT] [FONT=arial]www.fb.com/fundacja.ast[/FONT] [FONT=arial]www.fb.com/pieswobiektywie [/FONT]http://www.youtube.com/watch?v=92kzLGcCHfk http://www.youtube.com/watch?v=FTn34gpV3KY Quote
darunia-puma Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 fantastyczna akcja aż serce rośnie że nie wszyscy ludzie są zdania że bulle to psy mordercy niestety u mnie ten pogląd nadal istnieje - mentalność ludzi .....ach Quote
Oscar Patric Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='darunia-puma']fantastyczna akcja aż serce rośnie że nie wszyscy ludzie są zdania że bulle to psy mordercy niestety u mnie ten pogląd nadal istnieje - mentalność ludzi .....ach[/QUOTE] u Nas niestety tak samo:angryy: kiedy dowiedzieli się w pracy jakiego mam psa,chcieli fotki zobaczyć,zachwycali się nad Synkiem jak głupi:evil_lol:,a w sumie to miłe,że ktoś nie skreśla psa za to że jest Quote
darunia-puma Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 jak idę z Shillą i Sethem to część ludzi ciumka i woła wyciągając łapska ( nie wiedzą że Seth mimo że wygląda jak malamut nie jest miłym psem!!!) a jak idę z Shiro rozchodzą się na boki i słyszę za plecami "po co komu takie bydle i jeszcze niebezpieczne..." bla bla bla szkoda że nie wiedziałam o tym projekcie bo chętnie wzięłabym udział z moim astem ;-) no bo.... kocham swojego bullowatego :loveu: jakbyś coś słyszała że będzie robiony podobny projekt daj mi proszę daj mi znać Quote
Oscar Patric Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='darunia-puma']jak idę z Shillą i Sethem to część ludzi ciumka i woła wyciągając łapska ( nie wiedzą że Seth mimo że wygląda jak malamut nie jest miłym psem!!!) a jak idę z Shiro rozchodzą się na boki i słyszę za plecami "po co komu takie bydle i jeszcze niebezpieczne..." bla bla bla szkoda że nie wiedziałam o tym projekcie bo chętnie wzięłabym udział z moim astem ;-) no bo.... kocham swojego bullowatego :loveu: jakbyś coś słyszała że będzie robiony podobny projekt daj mi proszę daj mi znać[/QUOTE] musisz zaglądać na stronkę fundacji Ast,często tam są informacje Quote
darunia-puma Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 dzięki wielkie na pewno będę zaglądać ;-) Quote
Recommended Posts