Kluska4 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 EMI jest cudowną boksią wyciągniętą ze schroniska w Bytomiu, a właściwie z przyschroniskowego hotelu, do którego oddał ją właściciel. Powód standardowy - alergia dziecka. Sunia jest przekochana, bardzo wesoła. Rozdaje buziaki na prawo i lewo :loveu:W książeczce zdrowia ma wpisany rok urodzenia - 2002, ale wydaje nam się, że raczej nie ma 5 lat bo wygląda na góra 3-4. Po przyjściu do DT była trochę przerażona. Warczała na boksia rezydenta, ale teraz jest już lepiej. Nie ma co się dziwić, prosto z kanapy trafiła do schroniska :shake: Według relacji właściciela w stosunku do dzieci jest ok. i do kotów raczej też. Miała ponoć kontakt z kotami u kogoś z rodziny i nie było problemu. Oto EMI Quote
la_pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ale śliczna :loveu: wrzucam na boxer forum :) Quote
Kluska4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Dzięki :loveu: Ona jest taka podobna do mojej Tigry, że aż serce mnie boli :shake: Quote
olenka_f Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 mój syn miał alergie na sierść króliczą miałam w domu wtedy dwa wystarczyło że przestał je nosić i całować Quote
AgaiTheta Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Piękna EMI, Piękna!!!!!!! Marzenko dzięki za fotki! No i dzięki ogromne dla Kasi!!!!!!!!!!!! To już trzecia sunia po Lali, Cherry u niej! :loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Piekna Piękna i już wysterylizowana przez właścicieli. Szuka domku!!!!!!!!!! Quote
Kluska4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Ano właśnie zapomniałam dodać, że już na szczęście po sterylce, tak więc do nowego domku może iść choćby jutro :lol: Quote
Kluska4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Mam taką nadzieję. Sunia jest już na adopcyjnej :lol: Quote
olenka_f Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 patrz jej nie chcą a mojego Antosia ukradli :-( Quote
Kluska4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Jej.......... właśnie przeczytałam Twój podpis :shake: Antoś się znajdzie, na pewno, zobaczysz :roll: Quote
olenka_f Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 mam nadzieje kocham go bardzo ale ta ninia też musi znalezc kogoś wreszcie co ją pokocha Quote
halbina Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 sunieczko, wysłałam na Ciebie namiary znajomej... Quote
AgaiTheta Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Emi w poniedziałek jedzie do nowego domku!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pani już czeka i czeka co zainteresuje się jakąś sunią to ta już ma domek! Emi jest jej i koniec! Quote
AgaiTheta Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 halbina napisał(a):sunieczko, wysłałam na Ciebie namiary znajomej... Dzisiaj do mnie dzwoniła Pani z Zabrza o Tobiego, może to Twoja znajoma? Quote
Paola06 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale szybka akcja:multi::multi::multi: Cieszę się bardzo:laola::laola::laola::laola: Quote
halbina Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 AgaiTheta napisał(a):Dzisiaj do mnie dzwoniła Pani z Zabrza o Tobiego, może to Twoja znajoma? Może... :cool1: ale ja nic oficjalnie nie wiem... Quote
Kluska4 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Naprawdę????????? Aga, ale Ty działasz ekspresem :loveu: Super, strasznie sie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A gdzie mała pojedzie? Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Niunia pojedzie do pani Michaliny pod Warszawę. Bedzie mieszkała w prawdziwej oazie, pani się zajmuje bezdomnymi żółwiami. Wczoraj do 1 w nocy klikałyśmy na gg. Domek boksiowo doświadczony. Mieli oko na Cherry, ale brakowało transportu. Dzisiaj Dharma sama osobiście przyjedzie po maleńką na śląsk. Przy okzaji zabierze gliwickiego Czarusia początkowo na sggw, potem do DT. Kasia dzisiaj ma jechać obejrzeć tą drugą bytomską sunię i jak się uda to zabrać do siebie. Quote
Kluska4 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 To się jej trafił super domek :loveu: Czyli Kasia nie próżnuje :lol: Nota bene trzeba na nią uważać :razz: bo ostatnio powiedziała, że miała chętkę zostawić sobie którąś z dziewczynek (już nie pamiętam którą). Kategorycznie zabroniłam jej tak myśleć :evil_lol: bo kto by ratował następne sierotki :p Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tak chciała zostawić Cherry, bo i TZ zakochał się w pięknych oczętach, ale jest twarda :loveu: Quote
Recommended Posts