fiorsteinbock Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Cioteczki, dzisiaj wielki dzień :) Migotka popoludniu jedzie do DS! Od razu przeprowadzimy wizytę PA - mysle, że to tylko formalność! Czekajcie na relacje :)) Quote
giselle4 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Szeczscia mała ksiezniczko i kto teraz bedzie rozrabiac? Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Migotka pojechała w środę do nowego domu, do Wrocławia. Ma swoją, własną opiekunkę i od teraz świat stoi otworem :) Generalnie wszystko jest w porządku, poza jednym - boi się wchodzić po schodach. Pierwsze spotkania z widną bardzo przypadły do gustu Pannie Migotce, ale tylko pierwsze :) Także czekamy, którą drogę powrotu do domu wybierze - winda czy schody. Jak się nie mylę, dzisiaj dziewczyny idą do weta po odrobaczenie. Czekam na informację jak się sprawowała. Chociaż, to grzeczna dziewczynka i wierzę, że będzie się przyzwoicie zachowywać. A zaraz kilka zdjęc z DS. Alla, nasza Migotka dostała od DT same prezenty na pożegnanie. Wyprawkę, tzn. posłanie, karmę, szampon i smyczkę z obrożą. Również dziewczyny nie chciały zapłaty za te ostatnie dni pobytu, w związku z tym napisz mi, proszę na kogo przelać Twoją sierpniową deklarację. Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Pierwszego dnia, wieczorem...wylegiwanie na kanapie :) Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Testujemy smaczki i posłanie :) Zainteresowana wyciem psiaka za oknem! Cóż, posiadacze balkonów mają piękne życie :) Quote
giselle4 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) piekna jest i w pieknym domu. Edytko,jestem pewna ze to ten dom i ta osoba Pani odpowiedzialna i miła chciała własnie Migotke mimo ze jest tyle pieskow przyjachala i ja zobaczyła w realu i dalej ja chciała wiec szczescia malutka i dawaj szczęscie wszystkim.... Edited August 18, 2013 by giselle4 Quote
Alla Chrzanowska Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 fiorsteinbock napisał(a):Migotka pojechała w środę do nowego domu, do Wrocławia. Ma swoją, własną opiekunkę i od teraz świat stoi otworem :) Generalnie wszystko jest w porządku, poza jednym - boi się wchodzić po schodach. Pierwsze spotkania z widną bardzo przypadły do gustu Pannie Migotce, ale tylko pierwsze :) Także czekamy, którą drogę powrotu do domu wybierze - winda czy schody. Jak się nie mylę, dzisiaj dziewczyny idą do weta po odrobaczenie. Czekam na informację jak się sprawowała. Chociaż, to grzeczna dziewczynka i wierzę, że będzie się przyzwoicie zachowywać. A zaraz kilka zdjęc z DS. Alla, nasza Migotka dostała od DT same prezenty na pożegnanie. Wyprawkę, tzn. posłanie, karmę, szampon i smyczkę z obrożą. Również dziewczyny nie chciały zapłaty za te ostatnie dni pobytu, w związku z tym napisz mi, proszę na kogo przelać Twoją sierpniową deklarację. Ty najlepiej wiesz, kto z Twoich podopiecznych jest najbardziej potrzebujący. Zostawiam to do Twego uznania:) Quote
giselle4 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Migotka ma juz swoja rodzinke ale zostały jeszcze Surinka,Norcia ,Palomek i Tuptus oraz Kicius:) Quote
irysek Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 śliczna mała. jeśli ma domek, to można przenieść do szczęśliwe zakończonych akcji. Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Ty najlepiej wiesz, kto z Twoich podopiecznych jest najbardziej potrzebujący. Zostawiam to do Twego uznania:) Allu, bardzo dziękuję za wsparcie! Zaraz zrobię przelew na rzecz psiaków z DT u Michelle. Quote
fiorsteinbock Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Pozwoliłam sobie również przekazac moja wpłatę 50,- na rzecz Lisia, którego finanse kuleją :( Quote
Recommended Posts