Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem już u naszej rudej anielicy :)
Byłam poza netem a cioteczka giselle4 codziennie pisała co u Małej. Dziękuję!

Maryna, wpłynęło 10zł dla kruszynki. Wielkie dzięki, zapisuję.

Tak jak pisała Michelle, mam jeszcze jedną podopieczną u dziewczyn. Sunia wielkości jamniczka błąkała się w środę w mojej miejscowości. Spragniona, głodna przy jednej z głownych, ruchliwych ulic...w 30 st upale. Popytałam ludzi kogo to psiak i okazało się, że od trzech dni "koczuje" na ulicy. Zabrałam i ją.
Jutro wstawię fotki i zaczynam obie damy ogłaszać.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne fotki i pojda do ogłoszeń.
Dziewczyny sie super zakliamtyzowaly, maja raj na ziemi. Jutro umowie Suri na sterylkę i jednoczesnie podeslą ją Panstwu, które szuka suni w typie jamniczka. Domek rekomendowany, więc moze nam się poszczęsci.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):

Tak jak pisała Michelle, mam jeszcze jedną podopieczną u dziewczyn. Sunia wielkości jamniczka błąkała się w środę w mojej miejscowości. Spragniona, głodna przy jednej z głownych, ruchliwych ulic...w 30 st upale. Popytałam ludzi kogo to psiak i okazało się, że od trzech dni "koczuje" na ulicy. Zabrałam i ją.

Masz niezłą passę, może lepiej nie wychodź domu :evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Masz niezłą passę, może lepiej nie wychodź domu :evil_lol::evil_lol:

Elu ,ja ja znam tam gdzies na wsi czeka malutki szorściak do zabrania i Ona juz jest chora...bo On cierpi
i głod i pragnienie i spi na smietniku

Posted (edited)

Umówiłam sterylkę Suri na czwartek a teraz biorę się za ogłaszanie obu panienek :)
Jeszcze wstawię kilka zdjęc, bo wczoraj ImageShack mi odmawiał :/

I jeszcze Migotka w ubranku posterylkowym:

Edited by fiorsteinbock
Posted

[quote name='fiorsteinbock']No żesz...porypany ImageShack znowuż pousuwał mi zdjecia z serwera. Cioteczki, z jakich korzystać serwerów przy umieszczaniu zdjęć na dogo?[/QUOTE]Ja używam photobucket.com i bardzo chwalę :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']No żesz...porypany ImageShack znowuż pousuwał mi zdjecia z serwera. Cioteczki, z jakich korzystać serwerów przy umieszczaniu zdjęć na dogo?[/QUOTE]

Ja korzystam z fotosika, ale płatnego. Uznałam, że przy takiej ilości bazarków, co ja robię tak będzie najbezpieczniej, a 27 zł na pól roku jest do przełknięcia.

Posted

Suri ma troszke krwi na fartuszku
ale mysle ze to dlatego ze szaleje
jutro sprawdze bo nie chcialam jej interesowac co ma tam na brzuszku.
Migotka dzisiaj pogoniła kotka
ale to tak dla zabawy
a kot popatrzył i nawet nie zestraszył sie
tylko zrobił koci grzbiet i prychał:)
Panienki to zywe srebro ale w południe ida spac bo duszno i sa zmęczone.:)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Jeden z moich deklarowiczów znalazł domek, więc od sierpnia zwiększam stałą do 20,00 zł. Nie jest to dużo, ale..[/QUOTE]

To jest bardzo duzo, Cioteczko! Pamięc o Migotce i chęc wspracia!
Dziękuję serdecznie :Rose:

Wczoraj Suri miała sterylizację, zanim jednak dała sobie wstrzyknąc głupiego jasia to sie tak darła, że wet był w szoku :cool3: Nawet jej nie zdązył ukłuc, ba...palcem tknąc a ona pół okolicy postawiła na nogi. Panna delikatnusna ;)
A tu jeszcze dwa zastrzyki przed nią, oj będzie krzyku...

Czekajac na Suri, poszłysmy w odwiedziny do znajomej, gdzie nasza Ruda podopieczna mogła poznać kilka innych psów. Przy okazji mogę stwierdzić, że na spacerze nie boi sie ruchu ulicznego, nie intereseuje sie zbytnio przechodniami, troche ciągnie na smyczy ale mysle, ze to emocje daly znac o sobie - chciała wszystko obwąchać i zaznaczyc.
A w goscinie zachowywała sie wzorowo. Jak tylko zobaczyła psy...od razu zaczeła a mnie skakac "Mamo, zabieraj na rece..." Duzych psów się boi, do małych nawet próbowała się sadzic :) Natomiast w domu zachowała pozycję neutralna, hheehe tzn. udawała, że nie widzi psa a obok kotów przechodziła obojetnie. No i oczywiscie...kolanka Mamy, Cioci bez różnicy :) Byleby nie siedziec na podłodze.

Posted

[quote name='giselle4']Suri ma troszke krwi na fartuszku
ale mysle ze to dlatego ze szaleje
jutro sprawdze bo nie chcialam jej interesowac co ma tam na brzuszku.
Migotka dzisiaj pogoniła kotka
ale to tak dla zabawy
a kot popatrzył i nawet nie zestraszył sie
tylko zrobił koci grzbiet i prychał:)
Panienki to zywe srebro ale w południe ida spac bo duszno i sa zmęczone.:)[/QUOTE]

Jak przyszłam po nią do lecznicy, ona juz wstawała...chciała sama sobie wyjsc.
Mam nadzieje, że nie rozejda sie szwy bo ona jest bardzo energiczna.