Patikujek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cześć nazywam się Dunia i opowiem wam moją historię: Dawno temu trafiłam w pewne brzydkie i niemiłe miejsce - nazywali je schroniskiem:-( . Nie podobało mi się tu, jednak jacyś mili ludzie zabrali mnie do domku. Kochali mnie i rozpieszczali. Tak żyło mi się dobrze przez 3 lata:razz: . Nagle wszystko się zepsuło, w domu duzo szumu lekarzu i pan w łóżku:( I za nim zdążyłam się obejrzeć byłam znów w tym okropnym miejscu:placz: Znów zimno i niemiło. Mam tutaj numerek 3553. Bardzo lubię się przytulać i siedzieć na kolankach. Nie lubię gdy jakiś inny pies jest dla mnie natretny ale ogólnie toleruję wszystkich. Mieszkałam w mieszkaniu, jestem grzeczna i czysta, znam zasady domowego życia. Jestem grzeczna i dośc spokojna, pokocham każdego kto tylko podaruje mi chodź ciutkę miłości:loveu: A tak wyglądam: A i potrafię się pięknie smiać:) Obecnie mieszkam w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Zabrzu Kontakt w mojej sprawie: tel. 0 513 139 349 e-mail. patikujek@o2.pl gg. 2749561 Quote
Mysia_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dunia to naprawde przekochana dziewczynka :cool3: Szybko się przyzwyczaja :p I w ogóle ma same plusy :evil_lol: Jakby ktoś ogłaszał to ja ją dawałam na www.adopcje.org . Quote
Mysia_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 taka piękna dziewczynka, a zinteresowanie takie małe :( Quote
Mysia_ Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ona jest taka malutka, była w mieszkaniu.... Taki pies to marzenie :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dunia chce znowu poczuc jak to jest miec dom... Quote
sara_rokitnica Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 na pierwsza sliczna :):):) fajnie wyszla na tej fotce ;) Quote
Recommended Posts