Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę podać adres mailowy do człowieka, który chce amstaffa z kopiowanymi uszami. Nie znam go, w związku z czym nie mogę polecić jako pewnego domku, ale pisze do mnie regularnie chyba już parę miesięcy pytając o takiego psiaka, może być starszy. Chyba kiedyś wspominał, że ma już jakiegoś psa, ale nie jestem pewna i nie dam rady grzebać w mailach.
Pytał o Maxa ale dzień po jego adpcji, a teraz pyta o naszego pit bulla red nose ale on nie ma kopiowanych uszu.

Posted

A dlaczego ja byłam pewna, że on pojechał do domu stałego????:shake:
Jak ja bym go bardzo chciała.............:-(
Nie bardzo mam czas przebijać się przez cały wątek, czy możecie napisać jaki on jest w stosunku do innych psów i dzieci??

Posted

Już doczytałam, dzięki, śledziłam ten wątek od początku, potem sobie odpuściłam, jak mi się ubzdurało, że ma dom, a on ciągle czeka na swojego pana:-( , albo panią:evil_lol:
I jeszcze coś, czego nie ma w wątku, czy on może jest zaczipowany i czy możliwy byłby wyjazd piesa do Niemiec??

Posted

Agapol, za granicę naszych psów nie wydajemy. ;)

Bullecik szuka kochającego domku, najchętniej dla nas gdyby dom byl tylko u dorosłych i bez zwierzątek.

Bullet ma 2 obserwatorów na allegro.
Kilka osób napisało w jego sprawie do mnie sms - ale wszystkie były "dziwne" i w 3/4 był błąd ort na błędzie...

Posted

No cóż, to on nigdy nie będzie mój :placz: , ale i tak życzę mu tylko samego dobrego i oby szybko znalazł kochanego i mądrego pana:loveu:
A tak w gestii wyjaśnienia, to miałam cichą nadzieję na tę adopcję, bo od września zaczynam pracę właśnie w Niemczech i jadę tam sama (rodzina zostaje w Polsce) i nie wyobrażam sobie powrotów z pracy do pustego mieszkania, gdzie nikt nie czeka, nie wita, nie całuje na powitanie, gdzie jest pusto i cicho:-( ........No ale cóż, czas pokaże jak to będzie, może zabiorę rodzince naszą Babe (narazie o tym nic nie wiedzą):roll:
Ale póki co, narazie to i tak tylko teoretyczne rozważania...