dariaopole Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 cudna mordeczka :loveu: nic tylko po faflach wycałować :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Chyba sie niezle wybawił bo padl jak pies pluto :) Quote
lamia2 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mogę podać adres mailowy do człowieka, który chce amstaffa z kopiowanymi uszami. Nie znam go, w związku z czym nie mogę polecić jako pewnego domku, ale pisze do mnie regularnie chyba już parę miesięcy pytając o takiego psiaka, może być starszy. Chyba kiedyś wspominał, że ma już jakiegoś psa, ale nie jestem pewna i nie dam rady grzebać w mailach. Pytał o Maxa ale dzień po jego adpcji, a teraz pyta o naszego pit bulla red nose ale on nie ma kopiowanych uszu. Quote
lamia2 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 doddy napisał(a):To poprosimy i sprawdzimy co i jak. Wysłałam Ci na PW :) Quote
Tengusia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Alez sliczna zabka z niego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niufa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Może i jestem zmęczony, ale piłka i tak jest MOJA :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bullet jest fanatykiem piłek - czasem przypomina mi w tym owczarka niemieckiego. Quote
doddy Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Aukcja Buleta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212617541 Quote
doddy Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bullet od dziś ma nowego Ojca Wirtualnego PUKERA z forum astów. Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no to teraz potrzebny Ojciec lub matka "rzeczywiści" :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A ta rzeczywistosc jest okrutna i ojców brak :( Quote
agpol Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A dlaczego ja byłam pewna, że on pojechał do domu stałego????:shake: Jak ja bym go bardzo chciała.............:-( Nie bardzo mam czas przebijać się przez cały wątek, czy możecie napisać jaki on jest w stosunku do innych psów i dzieci?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 inne psy ok ( oczywiście w granicach psiej normy ) , dzieci niekoniecznie , stron nie ma wiele a opisow by Doddy sporo wiec zerknij moze jednak str.9-11. Quote
agpol Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Już doczytałam, dzięki, śledziłam ten wątek od początku, potem sobie odpuściłam, jak mi się ubzdurało, że ma dom, a on ciągle czeka na swojego pana:-( , albo panią:evil_lol: I jeszcze coś, czego nie ma w wątku, czy on może jest zaczipowany i czy możliwy byłby wyjazd piesa do Niemiec?? Quote
doddy Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Agapol, za granicę naszych psów nie wydajemy. ;) Bullecik szuka kochającego domku, najchętniej dla nas gdyby dom byl tylko u dorosłych i bez zwierzątek. Bullet ma 2 obserwatorów na allegro. Kilka osób napisało w jego sprawie do mnie sms - ale wszystkie były "dziwne" i w 3/4 był błąd ort na błędzie... Quote
agpol Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No cóż, to on nigdy nie będzie mój :placz: , ale i tak życzę mu tylko samego dobrego i oby szybko znalazł kochanego i mądrego pana:loveu: A tak w gestii wyjaśnienia, to miałam cichą nadzieję na tę adopcję, bo od września zaczynam pracę właśnie w Niemczech i jadę tam sama (rodzina zostaje w Polsce) i nie wyobrażam sobie powrotów z pracy do pustego mieszkania, gdzie nikt nie czeka, nie wita, nie całuje na powitanie, gdzie jest pusto i cicho:-( ........No ale cóż, czas pokaże jak to będzie, może zabiorę rodzince naszą Babe (narazie o tym nic nie wiedzą):roll: Ale póki co, narazie to i tak tylko teoretyczne rozważania... Quote
doddy Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Agapol w Niemczech są straszne problemy z trzymaniem bullowatych. Ostatnio Gonzo musiał przyjechać do PL i tu szukał domu bo w Niemczech został wyznaczony do uśpienia. A w ramach pomocy psiakom, zapraszamy do licytacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6333020#post6333020 Quote
doddy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Jakoś nasze chłopaki i dziewuchy mają pecha... A tymczasem wystawiliśmy na bazarku dogo i nie tylko breloczki z grawerowanym logo Fundacji. Zapraszamy do zakupów :) Dochód oczywiście na pieski. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75451 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Sliczna Żabka poszukuje domku ze stawikiem a na poważnie to bullet, który poleguje " na żabke " szuka domu . Quote
agpol Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 On jest taki śliczny, grzeczny, wesoły i zdrowy, dlaczego nikt go nie chce??:-( No oprócz mnie, ale ja nie mogę:roll: Quote
Recommended Posts