ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 to ja swoim ulubionym sposobem przypominam chłopaka Quote
Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hmmm troszke sie gubie teraz bo nie bylo mnie tu pare dni :huh: powiedzcie mi czy mam jechac do Bytomia sprawdzic ten domek :???: bo Doddy cos pisala zeby nie zapeszac :roll: czy to znaczy ze jest inny domek dla naszego przystojniaka :???: Quote
doddy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No więc wczoraj był Pan oglądać Bullecika i się z nim zapoznać... Teraz będzie się zastanawiać i przyjeżdżać do Bulletka... Jest z Piaseczna, więc ma blisko ;) Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 doddy napisał(a):No więc wczoraj był Pan oglądać Bullecika i się z nim zapoznać... Jest z Piaseczna, więc ma blisko ;) BeataA bedzie miała blisko:evil_lol: aby miec w razie co na oku Quote
doddy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wystarczy, że pojedzie do swojej mamy w odwiedziny, bo by mieszkał z nią przez płot ;) Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ooo no to lustracja by była :) oby Pan sie zdecydował !!! Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 doddy napisał(a):Wystarczy, że pojedzie do swojej mamy w odwiedziny, bo by mieszkał z nią przez płot ;) w takim razie trzymamy kciuki:evil_lol: Quote
niufa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 doddy napisał(a):No więc wczoraj był Pan oglądać Bullecika i się z nim zapoznać... Teraz będzie się zastanawiać i przyjeżdżać do Bulletka... Jest z Piaseczna, więc ma blisko ;) Rozumiem,że znając Twoje zasady adopcyjne(bardzo mi się zresztą podobają) to Pan został "obejrzany" nie mniej dokładnie niż Bullet :diabloti: i dostał "ocenę pozytywną". Trzymam w takim razie kciuki.:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Tengusia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Trzymamy kciuki i czekamy na pozytywne wiesci :thumbs: Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 czekając na dalszy ciąg wydarzeń podnoszę Bulleta najwyżej jak się da !!! Quote
doddy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Niufa Pan sprawdzany przez nas, prześwietlony już także przez Wujka Wirtualnego Bulleta. Był u Bulleta już 2h, bawił się z nim (nawet drzazgi od deski miał takie że skończyło się w szpitalu na wyciąganiu :evil_lol:, bo Bullet sobie znalazł dechę do zabawy zamiast piłeczki). Teraz rozmyślania, namyślania, randki z Bulletem i będziemy myśleć. ;) Bullecik to nie pies dla każdego. To pies żywioł straszny, z pracoholistycznym podejściem do życia... W dodatku baaardzo cięty na pieski i to jest główny problem w naszych obawach wydania go np. do samego centrum miasta. Stąd szukamy chętnie fajnego domku z ogrodem gdzieś poza stricte Centrum :razz: Quote
dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wyjątkowy pies musi mieć wyjątkowego pana......!!!!! Quote
agpol Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Chwilę mnie nie było, a tutaj tyle się wydarzyło :p Trzymam kciuki za ciebie maleńki,żeby Pańcio się zdecydował i tobie na całej linii przypadł do gustu :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Tengusia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 jak tam domeczek dla naszego pracoholika ??? Quote
BeataA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jutro Bullet jedzie w odwiedziny na parę godzin do tego "samego centrum" - jak to Doddy napisała /przesadza/. :) To jest kawał od centrum - jakieś 300 m :cool3: Quote
doddy Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Bullet na wakacjach :diabloti: Pewnie teraz się bawi swoim nowym sznurkiem... Quote
BeataA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 dariaopole napisał(a):Bullecik bądź dzis grzeczny !!! Chyba był grzeczny :cool3:, bo został na noc... Wraca jutro. Quote
doddy Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bullecik wpadł na chwilkę do nas po szkoleniu. Na chwilkę, bo pojechał już do domku... Na razie nadal umowa adopcyjna nie podpisana, bo chcemy by domek dokładnie zapoznał sie z jego zachowaniami itd. ale chyba wszystko jest na dobrej drodze... Z zachowań wczorajszych, dzisiejszych wszystko jest bardzo dobrze. Bardzo mi się także podoba podejście "nowych" właścicieli do niego. Bullet pies z ADHD dziś pięknie leżał po szkoleniu, gdy rozmawialiśmy. A leżenie raczej mu się nie zdarza :evil_lol: Quote
Recommended Posts