Niewyspana Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Muszę kupić mojemu psu adresówkę, ale nie wiem, czy lepsza będzie z laminatu czy ze stali nierdzewnej... Jakie macie doświadczenie z powyższymi? Którą bardziej się opłaca i która pozostanie na dłużej (nie zniszczy się tak szybko)? (Jeśli w niewłaściwej kategorii, to przepraszam, ale nie wiedziałam, gdzie dodać) Quote
vege* Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Niewyspana napisał(a):Muszę kupić mojemu psu adresówkę, ale nie wiem, czy lepsza będzie z laminatu czy ze stali nierdzewnej... Jakie macie doświadczenie z powyższymi? Którą bardziej się opłaca i która pozostanie na dłużej (nie zniszczy się tak szybko)? (Jeśli w niewłaściwej kategorii, to przepraszam, ale nie wiedziałam, gdzie dodać) tu wątek o adresówkach http://www.dogomania.pl/forum/threads/8630-Adresówka lepsza jest ze stali, piszę z doswiadczenia własnego jak i znajomych ;) Quote
Recommended Posts