Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klara została przeniesiona do oddzielnego boksu-niestety jest za bardzo zaborcza i podgryzuje inne suki.Jest teraz sama.
Dlatego mysle,że powinna trafic do domu bez innych zwierzat i raczej do domu z ogrodem niz do bloku.Wypusciłysmy ja dziś z boksu-bardzo sie cieszyła. Sunia jest grzeczna i bez problemu sama potem wróciła do boksu-wystarczyło ja zawołac.Mamy nowe zdjęcia ale to późnym wieczorem...
Klara bardzo lubi byc głaskana:)
A na nosie to juz tylko biała siersc została-nie ma żadnej choroby:)

Posted

Zastanawiam się, jak złagodzić tekst... Mordka zdrowa, a ja piszę, że chora...:roll:
Ludziom różne rzeczy przeszkadzają, nawet przebyte choroby...

Posted

Czarusi pomógł DT w adopcji. Jak ludzie oglądają zdjęcia psa z dziećmi, psami, kotami, to taki pies zupełnie inaczej się "sprzedaje".

Posted

:loveu: :loveu: Cioteczki , Klara dzis pojechała do domku :multi: :multi: :multi: Akurat byłysmy w schronisku z Ania i przyjechał pan z dorosłymi synami. Oni sami powiedzieli , ze ja wysterylizuja, ze bedzie miala swoj box i ze na noc bedzie wypuszczana. Naprawde mili ludzie. Musieli uspic swoja suczke, bo chorowala juz dluzszy czas i zdecydowali sie wziac Klare. :lol: Co prawda raczej nie bedziemy mialy takiego kontaktu z wlascicielami , jak bysmy sobie zyczyly, ale pan nas zapraszal serdecznie. Nawet dokladnie wytlumaczyl droge:) Coz moze kiedys z Ania sie wybierzemy w odwiedziny do Klary.

Posted

SZOK !!!

A ja, głupia, myślałam, że ona najdłużej posiedzi w schronisku :loveu:

A tu... :loveu:
Na allegro, w takim razie zostało jeszcze 4 dni na pierwszych stronach :loveu:

Szkoda tylko, że będzie mieszkała w boksie :roll:

Posted

No szkoda, ale ona ma bardzo grube futro, wiec moze mieszkac w budzie. Niestey nie da rady wszystkim znalezc taki domek jak dla Ludwiczka lub dla Baby. Na szczescie ma zostac wysterylizowana. A ludzie naprawde gfajni. To od razu widac. Mowili , ze te poptrzednia sunie tez mieli ze schroniska, ale to juz kilka lat temu ja brali. Wiec ja mysle, ze Klarze nie bedzie zle. Oni zastanawiali sie pomiedzy Klara a Kapi. Wybrali Klare, bo ona naprawde za serce ujmuje. Jest taka przymilna.