Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelałam przed chwilą I część dochodu z bazarku w kwocie 396zł na konto TZ LILUTosi. Pozostała kwota ma wpłynąć po wtorku. Proszę potwierdzić. Przyda się może na jakieś szybkie badanie Miłki.

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja kiedyś łapałam mocz mojej suńce. Chodziłam za nią na spacerze z tacką styropianową i jak ona kucała to ja szybko jej tackę podstawiałam:evil_lol:.

LILUtosi napisał(a):
To co pojade z nia na badanie moczu. Nie wiem jak zlapac ten mocz, moze niech z cewnikuja.

Posted

W 2 poście kosztem 1 zdjęcia rozliczenie dotychczasowych wpłat dla babci Miłki.Jeśli kogoś przeoczyłam to proszę dać znać - komputer mi szwankuje,jedna strona mi się otwiera kilka minut, więc nie przejrzałam całego wątku.

Posted

Przelałam przed chwilą 157, 44zł z pozostałych wpłat. Razem wyniosło to: 396zł + 157,44ł= 553, 44zł. Proszę potwierdzić na Fb. Teraz robię drugi bazaruś na psiaki kikou. Całuski dla Milutkiej :loveu:.

Posted

Kama202 napisał(a):
Przelałam przed chwilą 157, 44zł z pozostałych wpłat. Razem wyniosło to: 396zł + 157,44ł= 553, 44zł. Proszę potwierdzić na Fb. Teraz robię drugi bazaruś na psiaki kikou. Całuski dla Milutkiej :loveu:.

Kama jesteś wielka!! Tyle kasy.

Posted

Kama202 napisał(a):

bazarek był super
ja juz swoje śliczne fanciki otrzymałam :)

Posted

To tylko z Waszą pomocą się udało. ale muszę jeszcze raz wszystko posprawdzać, bo cóś mi się nie zgadza.. miało być 538 a wyszło 533 :mad:. Druga tura jesienią...

Malgoska napisał(a):
bazarek był super
ja juz swoje śliczne fanciki otrzymałam :)

Posted

Trzymaj się Babcia, myślimy o Tobie:loveu:. Sprawdziłam jeszcze raz wszystkie wpływy na konto. Wszystko jest ok 553, 44, a nie 533,44 (ale ze mnie głupia ci.a:evil_lol:- to cytat)

LILUtosi napisał(a):
Miła miała badanie krwi - wszystko w porządku. Nieznacznie zwiększone krwinki czerwone. Jutro będzie biochemia.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Miła miała badanie krwi - wszystko w porządku. Nieznacznie zwiększone krwinki czerwone. Jutro będzie biochemia.

To cale szczescie,jak jeszcze biochemia wyjdzie w normie to tylko sie cieszyc.