Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super:multi:. Czy jest już ustalone konto? Skarbnik? Gdzie mam wysłać pieniążki z bazarku (kończy się dopiero 18. 08 i moją skromną deklarację? Myślę, że trzeba to ustalić, bo może więcej osób z Fb będzie chciało wpłacić jakieś pieniądze. Myślę, że ta psina nie ma żadnych szans na ds., gdyż żadna rodzina nawet największego zwierzoluba nie zgodzi się na psa, który nie trzyma czynności fizjologicznych. I dlatego fakt, że LILUtosi przyjęła bez pieniędzy Milutką jest dla mnie faktem godnym najwyższej pochwały. a tu tak jakoś zamilkło na wątku. Dla mnie jest oczywistym, że LILUtosi musi kupować proszek do prania, zużywać prąd do pralki, by wyprać po Miłej, kupować podkłady, żarełko. Przecież gdybyśmy szukali pdt- pieniądze musiałyby się znaleźć? Przepraszam, jeśli ktoś odebrał mój wpis negatywnie. Ja się nie mądruję, ja się dopiero uczę dogomanii. A na wątku Czarodz. tez byłam i widziałam takie staruszki tylko zupełnie nie zaopiekowane....

Poker napisał(a):
Mogę wpłacić 50 zł na sunię w imieniu młodej pary z Kanady, Gosi i Chrisa.Dajcie konto.

Posted

W związku z tym, że założycielka wątku nie podaje namiaru do wpłat i darczyńcy mogą się rozmyślić, podajemy konto TZ LILUTosi. Prosimy o dopisek "na leczenie Miłki"

Posted

Kama202 napisał(a):
W związku z tym, że założycielka wątku nie podaje namiaru do wpłat i darczyńcy mogą się rozmyślić, podajemy konto TZ LILUTosi. Prosimy o dopisek "na leczenie Miłki"

Nie podałam namiaru do wpłat, gdyż nie mam upoważnienia do rozsyłania danych Lilu, a bez sensu jest żebym podała swoje i później każdą wpłatę przelewała do Lilu. Wpłaty bezpośrednio zawsze szybciej dotrą, a skoro Miła tyle pochłania to rozumiem,że środki potrzebne szybko:)

Posted

Przepraszam, wczoraj mi strasznie zrywało połączenie. Zaraz przeslę na pw. Wstępnie z bazarku na Fb obliczyłam, że zebrałyśmy 538zł. Czy mam tez wysłać do LILUTosi? Czy Ona będzie mogła wstawiać rozliczenia tu?

Poker napisał(a):
I gdzie ten nr konta?

Posted

Super. Czy ktoś chciałby na Fb razem ze mna prowadzić bazarki dla Miłej? A może czasem dla innych staruszków? Tam są hojniejsi ludzie, bo pewnie nie mają tyle swoich bezdomniaków pod opieką:shake:

Posted

Kama202 napisał(a):
Przepraszam, wczoraj mi strasznie zrywało połączenie. Zaraz przeslę na pw. Wstępnie z bazarku na Fb obliczyłam, że zebrałyśmy 538zł. Czy mam tez wysłać do LILUTosi? Czy Ona będzie mogła wstawiać rozliczenia tu?

Piekna kwota:multi:Serdecznie dziekujemy:loveu:
Ja dostalam nr.konta od zalozycielki watku i pieniazki/30zl/beda jutro na koncie.

Posted

Zebrała się piękna kwota. W takim razie ja wpłacę chwilowo na inną bidę. Będę czuwać i jak sytuacja finansowa będzie niekorzystna, to od razu wpłacę.

Posted

pikola napisał(a):
Piekna kwota:multi:Serdecznie dziekujemy:loveu:
Ja dostalam nr.konta od zalozycielki watku i pieniazki/30zl/beda jutro na koncie.

30zł już dotarło dla Miłki Piłki:) Dziękuje w imieniu Lilu i babci. Dziś muszę już lecieć do pracy, wieczorem lub jutro znajdę gdzieś miejsce na rozliczenia funduszy Miłki

Posted

LILUtosi wlasnie wczoraj przelalam swoje 150 zl za ów fejsbukowy bazarek dla Babuni na konto Eli . Poproszę o utulenie babuni ode mnie. Mam slabosc dla staruszek. Buziaki.

Posted

Postanowiłam dzisiaj babulence zrobić maraton p/pasożytowy. 5 dni i za 14 dni drugie 5 dni. Może coś zadziała. Trzeba jej koniecznie zbadać mocz, bo ten śmierdzi starymi skarpetami.

Posted

Tak, potwierdzam. Dorothy zaszalała:evil_lol:. Ale cel szczytny:loveu:.

Dorothy napisał(a):
LILUtosi wlasnie wczoraj przelalam swoje 150 zl za ów fejsbukowy bazarek dla Babuni na konto Eli . Poproszę o utulenie babuni ode mnie. Mam slabosc dla staruszek. Buziaki.