Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta rozmawiała już z P.Anią. Nie przeraziły jej problemy Miłej, jednak musi tą sprawę omówić z rodziną. Najpóźniej do wtorku ma dać odpowiedź. P.Ania ma w razie czego transport dla suni, więc jeden kłopot by odpadł. Teraz tylko trzeba trzymać kciuki, ze pozytywną decyzję:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
To wypatruje cioteczko, wypatruj Miłej na spacerze:)

to ciotki Kocurek byle tereny, bo wyemigrowala zagranamanice:D
A slodka ta kruszynka, pewnie byla piekna psia dama za mlodu, trzymam kciuki za udana adopcje.Czy potrzebne sa jakies finanse na sunie?

Posted

P.Ania dzwoniła w weekend do MArty, obiecała dać ostateczną decyzję do środy - niestety do tej pory się nie odezwała:(
Mam nadzieję, że jest zabiegana i stąd brak telefonu.....oby jednak zadzwoniła i jej decyzja była pozytywna dla Miłej:)

Posted

[quote name='lula2010']wielka szkoda...co bedzie dalej z sunia ?[/QUOTE]

Cioteczka Lilu zdeklarowało się przygarnąć babcie, ale że u Lilu psów co nie miara to w związu z tym babcia była by wdzięczna za wszelkie ogloszenia...może jednak ktoś by się znalazł:(

Posted

[quote name='Funky']Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)[/QUOTE]

W dalszym ciągu bezpieczna, a to się liczy najbardziej:) Nie zmienia to faktu, że ciągle szuka domu...jakby ktoś miał wenę twórczą i natchnęłoby na napisanie jakiegoś ckliwego tekstu dla babci to byłybyśmy niezmiernie wdzięczne:) Ja już się chyba wypaliłam tekstowo:(

Posted

Malenka siedziala cala noc w pokoju, troszku moczu zostawila , po calym pokoju rozniosla , a taraz drepra po ogrodzie zadowolona. Psiaczki ja powachaly i sie nia nie interesuja. Czy ja mozna wykapac ?

Posted

[quote name='LILUtosi']Malenka siedziala cala noc w pokoju, troszku moczu zostawila , po calym pokoju rozniosla , a taraz drepra po ogrodzie zadowolona. Psiaczki ja powachaly i sie nia nie interesuja. Czy ja mozna wykapac ?[/QUOTE]

Marta ją dość często kąpała, bo babcia często się brudzi. Środek na pchły dostała przedwczoraj, więc tak jutro to chyba bez problemu może zażyć kąpieli:)