Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Właśnie dzis miałam zapytac i zapomniałam. Mam karvisan i wydaje mi się że jak już to dwa razy po pół tabletki.

no może tak być bo ona malutka
zapytaj bo to stawia na nogi

Posted

[quote name='LILUtosi']Miła czuje się źle. To pokręcenie nie jest chwilowe. Umówiłam ją do dr Wrzoska na 04.12. na godz. 20. Pewnie mozna z nią jechać też do Niedzielskiego.[/QUOTE]
Ojej, dopiero dzisiaj odwiedzam, a tu niepokojące wieści. A co na to lekarz?

Posted

[quote name='LILUtosi']Miła czuje się źle. To pokręcenie nie jest chwilowe. Umówiłam ją do dr Wrzoska na 04.12. na godz. 20. Pewnie mozna z nią jechać też do Niedzielskiego.[/QUOTE]

Lilu wizyta aktualna? Miła daje radę?
Miałam do ciebie zajechać wracając w sob z jeleniej ale jak zwykle czasu zabrakło - zajadę na kliniki w środę.

Posted

[quote name='LILUtosi']Oczywiście wizyta jest aktualna w środę 04. na 20.00. Super by było jakby ktoś z nią pojechał.[/QUOTE]

Ja do 19 pracuje więc nie dam rady obrócić Wro - Siemianów - Wro w godz, chiałam podjechac na kliniki bo mam podkłady dla Miłki.
A jak ona sama się czuje?Wstaje?jakieś inne dolegliwości?

Posted

Byłam dzisiaj na tych klinikach u dr Wrzoska i nadal nic nie wiem a zapłaciłam 100zł za wizytę.
Dr zauważył że trzepie uszkami i w jednym uchu znalazł kawałek czegoś. Wydaje mi się ze była to sierść otoczona woskowiną. Było długie na 1cm i szerokie na 2 mm. Dostała kropelki do uszu do zakraplania. Po za tym dr nie wie dlaczego mała miała sine uda i też nic mi nie powiedział konkretnego odnośnie jej choroby. Generalnie zmiany starcze (sama o tym wiem). Szczegółowo ocenić może dopiero po rezonansie głowy.

Po za tym kupiłam dziś jej szampon za 20zł pachnący i przeciwłupieżowy.