sunia2000 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='LILUtosi']gwiazda apetyt ma, zjadla polowe puszki z mieskiem, jakies 200g i nie wiem czy wiecej by nie zjadla.[/QUOTE] U Marty też wcinała, chociaż po niej tego nie widać - nie wiem gdzie ona to mieści:) Quote
LILUtosi Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Rubik']Widzę, że Rudy Miś ma nową koleżankę :) No ma kruszynkę. A tu jej katalog cały: https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/MIADoAdopcji# Quote
sunia2000 Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Dzięki Lilu, przydadzą się do ogłoszeń:) Bo wprawdzie bezpieczna, ale nie zaszkodzi trochę poogłaszać, może a nuż, a widelec....:) Quote
LILUtosi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dziś mała została wykąpana. Jej ulubionym zajęciem jest jedzenie oraz wylegiwanie się na moim brzuchu. po kapieli: Quote
Rubik Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 To drugie zdjęcie rozkłada mnie na łopatki. śpiący dziadziuś czy dzidziuś? :) Quote
sunia2000 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Kochana, niewymagająca babcia:) Potrzebuje tylko swojego kąta, miski z jedzeniem i spokoju.... Quote
LILUtosi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='pikola']Czy cos Babuni trzeba?[/QUOTE] Dt lub Ds. A po za tym to na razie nie wiem. Jedynie to chętnie puszeczki wcina. Quote
Malgoska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 jaka sliczna wiewióreczka a gdzie ona teraz jest? Quote
LILUtosi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Malgoska']jaka sliczna wiewióreczka a gdzie ona teraz jest?[/QUOTE] Pod Wrocławiem u mnie na tymczasowym dt. Quote
Zosia123 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 No udało się panience :) Tylko biedna Lilu, bo to już ....nasty (?) pies u niej. Quote
sunia2000 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='pikola']Czy cos Babuni trzeba?[/QUOTE] Jak pisała Lilu - domu babci trzeba, i to takiego już najlepiej na stałe. W ciągu miesiąca to już jej drugie dt:( I oczywiście to co psiaki lubią najbardziej - jedzonka lub grosika na jedzonko:) Quote
sunia2000 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Lilu jakbyś krótko opisala Miłą? Do wydarzenia na fb potrzeba:) Quote
kikou Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 zjawiskowo piękne zdjęcia małego "wypłoszka":eviltong: Quote
asiuniab Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 przyleciałam za zaproszeniem Lilu, dziękuję, piszę tak po niewczasie, bo jak dostałam zaproszenie, a później zobaczyłam tytuł i datę założenia wątku, to się przestaraszyłam bardzo i musiałam wszystko na spokojnie przeczytać; to jak widać, w pierwszej kolejności tekst i ogłoszenia są niezbędne i tu zaraz wkleję link, gdzie wykupiłam 10 pakietów ogłoszeń i zaprosiłam wiele osób do skorzystania, a do tej pory nikt tego nie zrobił, no to może Miła będzie pierwsza?? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244302-KONIEC-ogłoszenia-KONIEC-szybko-do-10-07-20-00 proszę tylko napiszcie, że to ode mnie; po drugie jedzenie, może jakiś choć bazarek na puszki by zorganizować?? Quote
LILUtosi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Kiepsko piszę teksty. Wszystko zostało już napisane. (jak zdążę bo mega burza zaraz zmiecie wszystkie łącza) Mała jest lekko upośledzona, kręci się często w kółko, ale takie większe. Nie jak za ogonem tylko jak na karuzeli. Trzeba ją często ściągać z ogrodu bo drepcze bez umiaru, zarówno w słońcu jak i w deszczu. Reaguje strachem na dotyk (łapie ząbkami ale nie robi krzywdy) co może być wynikiem wcześniejszego nie łatwego życia lub też nadwrażliwości skóry, zakończeń nerwowych? Ale co raz rzadziej panikuje przy dotyku. Siusiu i kupkę robi kiedy chce i gdzie chce. Choć mając ogród do dyspozycji tylko raz się zdarzyło w pokoju. Z innymi psami nie ma problemu, jak coś jej nie pasuje to odburknie. Najlepsza sytuacja była wczoraj wieczorem. Siedzę sobie na górze i nagle słyszę jak mała szczeka, a że szczek ma taki trochę jakby jej się coś działo to rzuciłam wszystko i lecę na zabój po schodach na dół. I co widzę: Zizu hasky dostał wędzone żeberka a mała z niuchała i stała nad zizulcem i krzyczała do niego: oddaj mi, oddaj. Komicznie to wyglądało. Podsumowując to taka mała kruszynka potrzebująca opieki i miłości. Jak zdąże przed wyłączeniem neta to wrzucę jeszcze parę fot. Quote
Recommended Posts