eduso Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 SLuchajcie, jezeli nie mam oplaconej skladki czlonk. za ten rok to czy nie bedzie problemow ze zgloszeniem psa na wystawe ? Zwlaszcza jezeli zglaszamy psa do "naszego" oddzialu ? Czy moga nie przyjac psa i nie zwrocic wplaty za wystawe? Quote
Różyczka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mam nadzieję że za bardzo Ci nie podpadnę pisząc, że jeżeli jest kasa na wystawę to powinna być i na składkę. Przed jakimkolwiek załatwianiem sprawy w oddziale trzeba opłacić składkę. Quote
Błyskotka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Racja. Składkę należy płacić. Przy zgłoszeniu na samym dole ( min. na wystawę w Katowicach) jest napisane że zgłaszający ma opłaconą składkę za rok bieżący. Quote
Elitesse Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 a technicznie rzecz biorac nikt tego przy zgloszeniach nie sprawdza :diabloti: ale tutaj zglaszasz do wlasnego oddzialu wiec raczej to wychwyca Quote
Light of Shin-Ra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ja żeby mieć spokój i być w porządku opłaciłam składkę zaraz na początku roku i teraz mogę spokojnie myśleć tylko o kasie na zgłoszenie psiurów. W macierzystym oddziale, szczególniej jak jest nie za duży to się raczej połapią, że składka nie zapłącona. Ja bym nie ryzykowała. Quote
Incunabula Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Elitesse napisał(a):a technicznie rzecz biorac nikt tego przy zgloszeniach nie sprawdza :diabloti: ale tutaj zglaszasz do wlasnego oddzialu wiec raczej to wychwyca Dokładnie tak. Ze dwa lata temu byłam święcie przekonana, że zapłaciłam składkę, normalnie zgłaszałam psa i nikt się nie czepiał. Dopiero jak przyszła wystawa w Łodzi (mój oddział) to się o nią upomnieli :p . Quote
Recommended Posts