figa33 Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 szczęścia kochany piesku :loveu: jejku , jak się cieszę :multi::multi: Quote
Agula99 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Luidżi do domku pojechał??? Super, choć przez chwilę było mi smutno e nie mogłam się z nim pożegnać, zżyliśmy się, niech będzie szczęśliwy, ludzie wyglądają na sympatycznych!!! Quote
majuska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Są może już jakieś wieści z nowego domku ?? Quote
Becia66 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='majuska']Są może już jakieś wieści z nowego domku ??[/QUOTE] dzwonilam godzine temu ale nikt nie odbierał, mam nadzieje że wszystko dobrze. Quote
Becia66 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Luisowa pani własnie odzwoniła, wszystko jest super-hiper pod każdym względem. Wspaniały , grzeczny , absolutnie niekonfliktowy, miłośc z kotkiem od prawie od pierwszego wejrzenia, bawia sie razem spią i jedza z jednej miski. Może dlatego że kotek dopiero ma 3 miesiące , w każdym razie ciągle razem. Synek nie może nacieszyć sie pieskiem, wlaśnie wszyscy siedzą na zewnątrz i odpoczywają. Luis w nocy spał z kotkiem na fotelu, apetyt dopisuje, czego chciec więcej ? Quote
figa33 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 świetne wiadomości :loveu: bardzo się cieszę :lol: Quote
majuska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Superowo, strasznie się cieszę:multi: wkleję na FB zatem tę budującą wieść ;) Quote
Agula99 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Super wieści!!! Tak właśnie myślałam że w taką ładną pogode to pewnie siedzą w ogrodzie! :) Luidżi reprezentuj się tam jak najlepiej ty mój wariatuńciu!!! :) Quote
karolciasz28 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Super wiadomość!:multi: Na pw jeśli mogę prosić jakieś dane Państwo to się skontaktuję, odwiedzę ich, może na jakiś spacerek pójdziemy chociaż upały niemiłosierne.:shake: Quote
Becia66 Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='karolciasz28']Super wiadomość!:multi: Na pw jeśli mogę prosić jakieś dane Państwo to się skontaktuję, odwiedzę ich, może na jakiś spacerek pójdziemy chociaż upały niemiłosierne.:shake:[/QUOTE] na razie Karolciu damy spokój, poczekamy na zdjęcia i nowe wiadomości. Może nie będzie trzeba ich niepokolć :diabloti: . Quote
karolciasz28 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='majuska']Ale Karolcia strasznie chce :D[/QUOTE] Tak, Majuska ma rajcę.:cool3: Quote
Becia66 Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='karolciasz28']Beciu co tam u Luisa?:razz:[/QUOTE] nie wiem Karolciu, jak nie dzwonią z reklamacją to chyba dobrze.:diabloti: Ostatnio jak rozmawiałam to pani mówiła, że wyśle zdjęcia pod koniec tygodnia na majuskowego maila. No to czekamy... Quote
figa33 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Luis na pewno ma się bardzo dobrze innej opcji przecież nie ma :cool3:;) Quote
Becia66 Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 jutro zadzwonię i popytam co tam u niego słychać. Quote
stzw Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Mam nadzieję, że wszystko dobrze bo morda przekochana. Quote
Becia66 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 stzw napisał(a):Mam nadzieję, że wszystko dobrze bo morda przekochana. wszystko jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Luis własnie wrócił z wczasów nad Soliną, był ponoć bardzo grzeczny i zdyscyplinowany, wszyscy sie nim zachwycali. A w ogóle są same ochy i achy :loveu:, nawet nie spodziewali się że może być tak super i bezproblemowo. Quote
figa33 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 bardzo się cieszę ze szczęścia Luiska :loveu: Quote
Recommended Posts