Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luidżi do domku pojechał??? Super, choć przez chwilę było mi smutno e nie mogłam się z nim pożegnać, zżyliśmy się, niech będzie szczęśliwy, ludzie wyglądają na sympatycznych!!!

Posted

Luisowa pani własnie odzwoniła, wszystko jest super-hiper pod każdym względem. Wspaniały , grzeczny , absolutnie niekonfliktowy, miłośc z kotkiem od prawie od pierwszego wejrzenia, bawia sie razem spią i jedza z jednej miski. Może dlatego że kotek dopiero ma 3 miesiące , w każdym razie ciągle razem. Synek nie może nacieszyć sie pieskiem, wlaśnie wszyscy siedzą na zewnątrz i odpoczywają. Luis w nocy spał z kotkiem na fotelu, apetyt dopisuje, czego chciec więcej ?

Posted

Super wieści!!! Tak właśnie myślałam że w taką ładną pogode to pewnie siedzą w ogrodzie! :) Luidżi reprezentuj się tam jak najlepiej ty mój wariatuńciu!!! :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Super wiadomość!:multi:
Na pw jeśli mogę prosić jakieś dane Państwo to się skontaktuję, odwiedzę ich, może na jakiś spacerek pójdziemy chociaż upały niemiłosierne.:shake:[/QUOTE]

na razie Karolciu damy spokój, poczekamy na zdjęcia i nowe wiadomości. Może nie będzie trzeba ich niepokolć :diabloti:
.

Posted

[quote name='karolciasz28']Beciu co tam u Luisa?:razz:[/QUOTE]

nie wiem Karolciu, jak nie dzwonią z reklamacją to chyba dobrze.:diabloti: Ostatnio jak rozmawiałam to pani mówiła, że wyśle zdjęcia pod koniec tygodnia na majuskowego maila. No to czekamy...

Posted

stzw napisał(a):
Mam nadzieję, że wszystko dobrze bo morda przekochana.

wszystko jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Luis własnie wrócił z wczasów nad Soliną, był ponoć bardzo grzeczny i zdyscyplinowany, wszyscy sie nim zachwycali. A w ogóle są same ochy i achy :loveu:, nawet nie spodziewali się że może być tak super i bezproblemowo.