Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Becia66 napisał(a):
a co my tu Agula mamy pisać, osobiście czekam aż ty zastrzelisz nas jakąś informacją.

A cokolwiek, że gorąco i psy się grzeją ;) Luidżi był ze mną i Joko dziś na spacerku, na szeleczkach popyla jak mały parówczak, on jest na prawdę rozkoszny, już się nauczył drzeć japę i jak idę po wodę, to on tak nadaje że hej!!! Super bawi się z Joko, widać, że się lubią, na spacerku nawet dokazywali!!! Potem padli zmęczeni, a on brzuch nadstawiał do głaskania!! Super piesek!!!

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia :)
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
olx,
gumtree,
cafeanimal,
sanok24,
krosno24,
rzeszow24,
rzeszowiak,
przemyślak,
tarnowiak,
anonse,
alegratka,
petsy,
pet world,
stalowe miasto,
sandomierzanin,
ogłoszenia tarnobrzeg

Posted

Luidżi jest cudowny, jak tylko widzi że biorę smycz, z radością goni do bramki, czeka na założenie szeleczek, po czym zasuwa jak mały perszing z radością na pysiu :)
Popierniczamy sobie z Jokunią :)

Uśmiech dla reporterów ;)

No dalej, dalej :)

Teraz to ja nie mam zamiaru nigdzie iść :)

Jeszcze tak sobie posiedzę na ulicy, nigdzie nie idę ;)

Posted

Miałam wieczorkiem telefon z Poznania, pani pyta od razu czy dowozimy psy na miejsce.....wiecie co, nie chciało mi się z nią gadać więc nie znam szczegółów tego domku.

Posted

Lui tak bardzo lubi się z Joko, echh świetnie się dogadują, nawet razem leżą na kanapce u Joko. Dziś we trójkę sobie leżakowaliśmy, ja się wygodnie usadowiłam, a koło mnie Joko i Luis, fajnie że Joko ma takie towarzystwo. Takie fajnie psiaki!!!

Posted

stzw napisał(a):
Zdjęcia ze spaceru są super. Zakochałam się w małym żółtym psie z ogonem na plecach :-))

Szkoda, że niestety nikt inny się w nim nie zakochał....a telefony milczą, a miały się ponoć rozdzwonić ;)

Posted

stzw napisał(a):
Jesteście bandą pesymistek :-P
Dajcie ludziom szansę!

Jesteśmy bandą wściekłych bab ;) noo ciężko z tą szansą, drugi tydzień, telefonów zero!!!! :eviltong:

Posted

Przeniosłyśmy dzisiaj z Magdą luisa do Joko. Ile było radości i szczęścia to nie wiecie. Przewracały sie razem w zabawie po Jokowej kanapce, mysle że im będzie razem o wiele weselej.

Posted

Jaki CUUUUUUDAK !! Dziwne że jeszcze nie ma domku, taki piękniś.
Dziewczyny, jakbym znalazła dla niego domek w UK pomożecie zorganizować szczepienia, paszport itp? Transport zawsze sie jakiś znajdzie. Końcem sierpnia jedzie do UK Misia z tego watku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/245390-Na-suczk%C4%99-z-%C5%82a%C5%84cucha-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-24-07-do-godz-21?p=21090253#post21090253

Anglicy bardzo kochaja swoje zwierzaki. Wiekszosc ma conajmniej dwa psy.