Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 W sprawie ogłoszeń można pisać do tatankas. Co prawda ona ogłasza nie w formie bazarku, ale zawsze pieniążki przekazuje dla sparaliżowanego boksia Kinga, co opiekunka psiaka potwierdza na jego wątku. A wiem, że w ogłaszaniu jest szybka jak błyskawica ;) Quote
Poker Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Nutusiu,dzięki za podsunięcie pomysłu. Figa po sterylce. Na razie jest przymulona ,ale ogonkiem macha i chodzi po domu.Zrobiła też sioo na ogródku. Nałozyłam jej fartuszek , bo interesuje się brzuszkiem.Być może ma podrażnioną skórę od golenia. Quote
Nadziejka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Malentasku:buzi::iloveyou:pozdrawiam ogromnie ...lejeczek kofany:multi::evil_lol::cool3: Quote
Poker Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Lejeczek kochany właśnie zrobił koo na panele , ale tym razem bardzo się z tego cieszę.:multi: Quote
Nadziejka Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Jak kupenka pieknaja -to się wszyscy cieszymy:loveu::loveu::buzi: Quote
Poker Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Dziękujemy tym , którzy na odwiedzają ,a mało kto to robi. .Jak zwykle na początku achy i ochy ,a potem cisza. Szczególnie jak DT jest bezpłatny.Ale damy radę. Quote
Bogusik Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Ja co dziennie do Was zaglądam i nie mam zamiaru z tego "zaglądania"zrezygnować:smile: Najważniejsze,że po sterylce na dzień dzisiejszy,Figunia czuje się "w granicach normy" czyli OK :smile: Quote
b-b Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Poker']Dziękujemy tym , którzy na odwiedzają ,a mało kto to robi. .Jak zwykle na początku achy i ochy ,a potem cisza. Szczególnie jak DT jest bezpłatny.Ale damy radę.[/QUOTE] Czytam codziennie...ale nic nie piszę bo nie mam nic mądrego do powiedzenia:p Quote
Poker Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='b-b']Czytam codziennie...ale nic nie piszę bo nie mam nic mądrego do powiedzenia:p[/QUOTE] Tu nie chodzi o coś mądrego tylko ,żeby być. Quote
iwstar58 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 A to jak nie trzeba nic mądrego pisać...to jestem :evil_lol: Witam, przyszłam sobie od cziłałek. Chyba trzeba pomyśleć o reklamie Figi... Quote
Poker Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Witamy ciocię od wspaniałych fotomontaży. Bardzo by się reklama przydała.A szczególnie taka fikuśna do ogłoszeń. Quote
Lucyna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 WRÓCIŁAM DZISIAJ PO WAKACJACH I PRZEGLĄDAM WĄTEK MALUSZKA, jutro biorę się za ogłoszenia, szukam jakiegoś tekstu do ogłoszseń, może znajdę ... śliczna suńka Quote
cancer43 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Poker']Tu nie chodzi o coś mądrego tylko ,żeby być.[/QUOTE] I ja jestem,cały czas poczytuje wątek Quote
Lucyna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 (edited) Znalazłam tekścik i fotki. Które zdjęcie zrobić jako przewodnie? może to? i jaki tytuł? Figa jest małą 1,5 roczną sunią. Ma 38 cm w kłębie i waży ok.7 kg .To niezwykle radosna istotka, zakochana w człowieku i przyjazna dla dzieci. Lubi psy, koty po kilku dniach nie przeszkadzają jej.Gdy macha ogonkiem, macha całym swoim ciałkiem. W domu zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy. Jest posłuszna, reaguje na wołanie. Idealna kandydatka na kanapowca :smile: Sunia została odrobaczona i wysterylizowana. Obecnie przebywa w domu tymczasowym we Wrocławiu i z tęsknotą wypatruje rodziny , która pokocha ją na zawsze. Kontakt w sprawie adopcji pod numerem telefonu:713482951. Edited July 21, 2013 by Lucyna Quote
b-b Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Wieczornie odwiedzam zaznaczając swoją obecność ;) Quote
Nadziejka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Odwiedzam ksiezniczunie na dobranocus :bye::iloveyou: Quote
Bogusik Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 A jak malutkiej przeszedł dzień?Czy wszystko w porządku?Trochę mnie martwi brak info...:hmmmm: Quote
Lucyna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 tak to wygląda na gumtree http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/malenka-figa-czeka-505933373 czy coś zmienić? Quote
Rubik Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Wróciłam i zaglądam do Figuni. Lucyno, moim zdaniem ogłoszenie jest jak najbardziej ok :) Umówiłam się z Poker, że wykupię też małej pakiet ogłoszeń. Tylko w jaki sposób podzielić portale z ogłoszeniami, żeby sie nie zdublować? Nutusiu, podeślesz mi link do wątku bokserka? Quote
Lucyna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Rubik']Tylko w jaki sposób podzielić portale z ogłoszeniami, żeby sie nie zdublować?[/QUOTE] Ja mogę wstrzymać się z ogłoszeniami, napisz kiedy te twoje mogą się ukazać. Jeśli za dwa, trzy dni to zaczekam i ewentualnie uzupełnię ... Quote
Rubik Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='Lucyna']Ja mogę wstrzymać się z ogłoszeniami, napisz kiedy te twoje mogą się ukazać. Jeśli za dwa, trzy dni to zaczekam i ewentualnie uzupełnię ...[/QUOTE] Przyznam, że dopiero muszę kupić pakiet na ogłoszeniowym albo dotrzeć do tatankas, którą polecała Nutusia. Nie było mnie trzy dni, mam trochę zaległości, również na dogo Quote
iwstar58 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Przeczytałam sobie cały wątek. Sunia fajna i właściwie bez większych problemów. Chyba długo nie zagrzeje miejsca w Pokerowej rodzinie. Nikt na pewno nie zgubił Figi? [quote name='Lucyna']tak to wygląda na gumtree http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/malenka-figa-czeka-505933373 czy coś zmienić? jest super... [quote name='Rubik']Wróciłam i zaglądam do Figuni. Lucyno, moim zdaniem ogłoszenie jest jak najbardziej ok :) Umówiłam się z Poker, że wykupię też małej pakiet ogłoszeń. Tylko w jaki sposób podzielić portale z ogłoszeniami, żeby sie nie zdublować? Jeśli ukażą się w odstępie 10-14 dni to nie szkodzi, że się zdublują. Zawsze któreś będą na pierwszych stronach. Quote
Rubik Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Taki bazarek znalazłam tylko i zamówiłam właśnie pakiet 30 ogłoszeń. W poście 125 bodajże jest przykład takiego pakietu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244816-PROSZ%C4%98-O-ZALEG%C5%81E-PAKIETYBazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Lori-OG%C5%81OSZENIA-W-24h-do27-07godz-22/page5 Quote
Rubik Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='iwstar58']Przeczytałam sobie cały wątek. Sunia fajna i właściwie bez większych problemów. Chyba długo nie zagrzeje miejsca w Pokerowej rodzinie. Nikt na pewno nie zgubił Figi? [/QUOTE] Ogłoszenia porozwieszane, w necie informacje zamieszczone, wici rozpuszczone i nic... Pewności czy nie zgubił nigdy nie ma, ale nie natrafiłam na żaden ślad, żeby ktoś jej szukał Quote
Poker Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Bardzo ładne ogłoszenie na Gumtree.Tytuł może być "Mała, smaczna Figa czeka na domek" A może ciocia iwstar znowu zabłyśnie jakimś ciekawym pomysłem ze zdjęciem? Już 2 razy sie sprawdziło. A nie było mnie, bo miałam bardzo pracowity dzień. Figunia zachowuje się jakby nigdy nie miała operacji. Biega , bawi się , dobrze je. Całą noc spała z nami przez co ja się słabo wyspałam , bo się bałam ,żeby jej nie przydusić. Przemiła z niej suńka. Tylko znowu zalany salon, mimo że wychodzi co 2 godziny.Robi dosłownie całe morza, zastanawiam sie skąd tyle w niej moczu, bo nie piej wielkich ilości. Quote
Recommended Posts