Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sprawie ogłoszeń można pisać do tatankas. Co prawda ona ogłasza nie w formie bazarku, ale zawsze pieniążki przekazuje dla sparaliżowanego boksia Kinga, co opiekunka psiaka potwierdza na jego wątku. A wiem, że w ogłaszaniu jest szybka jak błyskawica ;)

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusiu,dzięki za podsunięcie pomysłu.
Figa po sterylce. Na razie jest przymulona ,ale ogonkiem macha i chodzi po domu.Zrobiła też sioo na ogródku.
Nałozyłam jej fartuszek , bo interesuje się brzuszkiem.Być może ma podrażnioną skórę od golenia.

Posted

Dziękujemy tym , którzy na odwiedzają ,a mało kto to robi.
.Jak zwykle na początku achy i ochy ,a potem cisza. Szczególnie jak DT jest bezpłatny.Ale damy radę.

Posted

Ja co dziennie do Was zaglądam i nie mam zamiaru z tego "zaglądania"zrezygnować:smile: Najważniejsze,że po sterylce na dzień dzisiejszy,Figunia czuje się "w granicach normy" czyli OK :smile:

Posted

[quote name='Poker']Dziękujemy tym , którzy na odwiedzają ,a mało kto to robi.
.Jak zwykle na początku achy i ochy ,a potem cisza. Szczególnie jak DT jest bezpłatny.Ale damy radę.[/QUOTE]
Czytam codziennie...ale nic nie piszę bo nie mam nic mądrego do powiedzenia:p

Posted

[quote name='b-b']Czytam codziennie...ale nic nie piszę bo nie mam nic mądrego do powiedzenia:p[/QUOTE]

Tu nie chodzi o coś mądrego tylko ,żeby być.

Posted

A to jak nie trzeba nic mądrego pisać...to jestem :evil_lol:
Witam, przyszłam sobie od cziłałek.
Chyba trzeba pomyśleć o reklamie Figi...

Posted

WRÓCIŁAM DZISIAJ PO WAKACJACH I PRZEGLĄDAM WĄTEK MALUSZKA, jutro biorę się za ogłoszenia, szukam jakiegoś tekstu do ogłoszseń, może znajdę ... śliczna suńka

Posted (edited)

Znalazłam tekścik i fotki. Które zdjęcie zrobić jako przewodnie?
może to?

i jaki tytuł?

Figa jest małą 1,5 roczną sunią. Ma 38 cm w kłębie i waży ok.7 kg .To niezwykle radosna istotka, zakochana w człowieku i przyjazna dla dzieci. Lubi psy, koty po kilku dniach nie przeszkadzają jej.Gdy macha ogonkiem, macha całym swoim ciałkiem.
W domu zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy. Jest posłuszna, reaguje na wołanie. Idealna kandydatka na kanapowca :smile:
Sunia została odrobaczona i wysterylizowana.

Obecnie przebywa w domu tymczasowym we Wrocławiu i z tęsknotą wypatruje rodziny , która pokocha ją na zawsze.
Kontakt w sprawie adopcji pod numerem telefonu:713482951.

Edited by Lucyna
Posted

Wróciłam i zaglądam do Figuni. Lucyno, moim zdaniem ogłoszenie jest jak najbardziej ok :) Umówiłam się z Poker, że wykupię też małej pakiet ogłoszeń. Tylko w jaki sposób podzielić portale z ogłoszeniami, żeby sie nie zdublować?

Nutusiu, podeślesz mi link do wątku bokserka?

Posted

[quote name='Rubik']Tylko w jaki sposób podzielić portale z ogłoszeniami, żeby sie nie zdublować?[/QUOTE]

Ja mogę wstrzymać się z ogłoszeniami, napisz kiedy te twoje mogą się ukazać. Jeśli za dwa, trzy dni to zaczekam i ewentualnie uzupełnię ...

Posted

[quote name='Lucyna']Ja mogę wstrzymać się z ogłoszeniami, napisz kiedy te twoje mogą się ukazać. Jeśli za dwa, trzy dni to zaczekam i ewentualnie uzupełnię ...[/QUOTE]

Przyznam, że dopiero muszę kupić pakiet na ogłoszeniowym albo dotrzeć do tatankas, którą polecała Nutusia. Nie było mnie trzy dni, mam trochę zaległości, również na dogo

Posted

Przeczytałam sobie cały wątek. Sunia fajna i właściwie bez większych problemów.
Chyba długo nie zagrzeje miejsca w Pokerowej rodzinie.
Nikt na pewno nie zgubił Figi?

[quote name='Lucyna']tak to wygląda na gumtree
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/malenka-figa-czeka-505933373

czy coś zmienić?

jest super...

[quote name='Rubik']Wróciłam i zaglądam do Figuni. Lucyno, moim zdaniem ogłoszenie jest jak najbardziej ok :) Umówiłam się z Poker, że wykupię też małej pakiet ogłoszeń. Tylko w jaki sposób podzielić portale z ogłoszeniami, żeby sie nie zdublować?

Jeśli ukażą się w odstępie 10-14 dni to nie szkodzi, że się zdublują.
Zawsze któreś będą na pierwszych stronach.

Posted

[quote name='iwstar58']Przeczytałam sobie cały wątek. Sunia fajna i właściwie bez większych problemów.
Chyba długo nie zagrzeje miejsca w Pokerowej rodzinie.
Nikt na pewno nie zgubił Figi?

[/QUOTE]

Ogłoszenia porozwieszane, w necie informacje zamieszczone, wici rozpuszczone i nic... Pewności czy nie zgubił nigdy nie ma, ale nie natrafiłam na żaden ślad, żeby ktoś jej szukał

Posted

Bardzo ładne ogłoszenie na Gumtree.Tytuł może być "Mała, smaczna Figa czeka na domek"
A może ciocia iwstar znowu zabłyśnie jakimś ciekawym pomysłem ze zdjęciem? Już 2 razy sie sprawdziło.
A nie było mnie, bo miałam bardzo pracowity dzień. Figunia zachowuje się jakby nigdy nie miała operacji. Biega , bawi się , dobrze je.
Całą noc spała z nami przez co ja się słabo wyspałam , bo się bałam ,żeby jej nie przydusić.
Przemiła z niej suńka. Tylko znowu zalany salon, mimo że wychodzi co 2 godziny.Robi dosłownie całe morza, zastanawiam sie skąd tyle w niej moczu, bo nie piej wielkich ilości.