olenka_f Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 zawsze kiedy ponawiam allegro wklejam ma allegro i będzie je miała Quote
carolinascotties Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Olenka - ogromny calus :) jak tylko wroce z tego zakaukazia - to zabiore sie za kurs zakladania aukcji na allegro ;) Quote
brazowa1 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Olenka to taki cichy dobry duszek dla psow schroniskowych :) A co do Nietoperzycy...pokazuje ja ludziom,Sunia wtyka ten czarny nos w kraty,mizdrzy sie,a ja widze te przerazajaca siwizne nad jej oczyma i wiem,ze jej nie wezma.Czasem czuje sie jak kretynka proponujac ludziom Nietoperzyce....ona nawet siersci nie ma miłej w dotyku.Siedzi taka cicha i pokorna w tym boksie. Quote
akucha Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Biedna :-( Takie sympatyczne suczydło, dobrota taka... Quote
olenka_f Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 brazowa1 napisał(a):Olenka to taki cichy dobry duszek dla psow schroniskowych :) A co do Nietoperzycy...pokazuje ja ludziom,Sunia wtyka ten czarny nos w kraty,mizdrzy sie,a ja widze te przerazajaca siwizne nad jej oczyma i wiem,ze jej nie wezma.Czasem czuje sie jak kretynka proponujac ludziom Nietoperzyce....ona nawet siersci nie ma miłej w dotyku.Siedzi taka cicha i pokorna w tym boksie. ale ja ją kocham Quote
carolinascotties Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 brazowa1 napisał(a):Olenka to taki cichy dobry duszek dla psow schroniskowych :) A co do Nietoperzycy...pokazuje ja ludziom,Sunia wtyka ten czarny nos w kraty,mizdrzy sie,a ja widze te przerazajaca siwizne nad jej oczyma i wiem,ze jej nie wezma.Czasem czuje sie jak kretynka proponujac ludziom Nietoperzyce....ona nawet siersci nie ma miłej w dotyku.Siedzi taka cicha i pokorna w tym boksie. Brazowa...musimy uwierzyc w to, ze znajdzie domek... ja wierze w "afirmacje" :evil_lol: jak bedziemy sobie powtarzac, ze sunka wkrotce znajdzie domek i uwierzymy w to na pewno tak sie stanie... ja bardzo w to wierze... na dogomanii jest masa historii z happy endem - ktore dotycza wlasnie starszych pieskow... corz czesciej starsi ludzie decyduja sie na starsze pieski... z wiadomego powodou :) Sunko z ieknymi uszkami - na pewno krotce bedziesz grzac dupcie na kolanach swojego czlowieka :) Quote
akucha Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ładny baner, co ja mam teraz zrobić? Oenko, zabieraj go, Ty masz miejsce. Quote
Kasia25 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 NOS Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamie Ci się głos Czarny niby czarna pasta Koło Ciebie krąży nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy juz nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna, Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada....właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez...... Nagle czujesz: pies Cię trąca! Nosem trąca Cię Twój pies! Ryszard Marek Groński Quote
Origami-7 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 http://images12.fotosik.pl/75/8abd1fd23c7f2a5e.jpg KTO mnie pokocha??? Quote
olenka_f Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=230519067 Quote
Origami-7 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Sunia o gorącym serduszku szuka swojego pana!!!:-o Quote
Origami-7 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 MaxSta napisał(a):Jak ona się nazywa? Ona chyba nie ma imienia. Możeby nazwać Ją SAMANTA. Co o tym myślą inne cioteczki??? Quote
MaxSta Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wujaszek :-) uważa że imię Samanta jest OK. Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Ona ma imie-jej pani nazywała ja SUNIA. Quote
MaxSta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Bardzo oryginalne imię :-). Moja babcia ma suczkę Sonię ale uparcie mówi że nazywa się Suńcia i to jej imię, więc wiem o co chodzi. Quote
Recommended Posts