Origami-7 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kto może dać SUNI domek??? Ona czeka:crazyeye: i czeka:crazyeye: http://images12.fotosik.pl/75/8abd1fd23c7f2a5e.jpg Quote
olenka_f Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 w góre piekna panienko :loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Zdjecie zrobione pare godzin temu.... Quote
Yona Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ciotki Drogie, a co Wy na to, żeby sunię ogłaszać z jej matką?... Pokazałabym, jakie to pieski dostarcza Wam co kilka lat pewna "wielbicielka" zwierząt... Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Yona,problem w tym,ze ja w tym momencie nie gwarantuje,czy Sunia palalaby dziecieca miloscia do Diany.Nie mialy kontaktu od 3 lat,a Sunia jest dosyc cieta na suczki (byla bardzo niedobra dla niewidomej Kluski i zostala usunieta z tego boksu).Sa w osobnych boksach-Diana nie moze nawet wychodzic na spacery... Quote
Yona Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja myślałam o wystawieniu ich razem dlatego, że... no właśnie... Takich oddających stare psy mnóstwo, ale stały dostawca psów do schroniska to już historia, która będzie bulwersować i dzięki temu może to ogłoszenie z suńkami jakoś się "przebije". Może ktoś je zauważy?... Bardziej chodzi mi o chwyt marketingowy :cool3: niż o szukanie wspólnego domu. Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Droga Yono,ja mam do Twoich ogloszen takie zaufanie,ze nikogo nie musisz pytac,czy je MOZNA wystawiac razem,bo przeciez oczywiscie,ze jestesmy Ci wdzieczne za kazde ogloszenie sopociaka.I jezeli uwazasz,ze warto,to my sie ze wszystkim zgadzamy. to byla moja wypowiedz za cala mafie nadmorska. Quote
Yona Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jak czytam o sobie takie rzeczy, to tak się czuję zawstydzona :oops: A jak nie udźwignę (czyt. domek się z tych ogłoszeń nie znajdzie)... to dopiero będzie :oops::oops::oops: Cóż... Suńki wielkie, mogę nie udźwignąć :evil_lol: No to w związku z tym zapytam o Dianę... Jakaś fotka?... Informacje na jej temat?... A może ona ma wątek?... Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 piękna dziewczynka do domku bardzo chce:placz: Quote
vesna30 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
olenka_f Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 słoneczko moje kochane po domek biegniemy Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wczoraj wieczorem mamusię, to dzisiaj córeczkę wystawimy :) Może jakiś Mikołaj się trafi?... Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mikołaju... przybywaj... http://www.allegro.pl/item280554905_paskuda_nietoperzyca_w_stylu_gothic_tak_mnie_zwa.html Quote
brazowa1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Dziekuje Yona.Bardzo prawdziwy opis i chwytajacy za serce-moze ktos,wlasnie TEN czlowiek go przeczyta? Quote
olenka_f Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 PASKUDNA???????????????????????????????????????????????????? toć to słodycz jest Yoneczko pomyliłaś się Kochanie ona ładna popatrz tylko Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No... mam nadzieję, że ktoś tak samo zareaguje, zadzwoni i... adoptuje tę najśliczniejszą pannę na dogo :loveu: Quote
Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 My szukamy Suni domku, a tutaj jej rodzina się zgłasza :-? "Treść wiadomości: MOże to dziwne pytanie ale czy orientuje sie pani czy sunia miała jakies rodzeństwo bo moi teściowie maja psa który jest identyczny rowniez ma 10 lat i wiem że jego matka tez miała na imie Diana i była ok 2-3 lata starsza od niego suczka patrze po zdjeciach jest po prostu w 100% identyczna z pieskiem moich teściów." A może teściowie przygarnęliby krewną swojego psa?... :diabloti: Quote
akucha Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jestem!!!!!!!!!! Wystawiałam na trójmiejskich :lol: i męczyłam się z osobistym allegro, ufff. Jak namierzę Wiolę, to ją podeslę, bo ja nie wiem nic o historii Suni. Ale myslę, że to może być braciszek... Quote
Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Już odpisałam pani. Zachęcałam teściów do przygarnięcia porzuconej rodziny ich psa :cool3: Przecież rodzina musi trzymać się razem... Tak zawsze słyszałam :lol: Quote
olenka_f Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Yonka ma rację rodziny nie wolno rozdzielać więc niech zabierają Sunię jutro albo nie w niedzielę bo pierw dam jej buziaka na drogę Quote
Recommended Posts