Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki Drogie, a co Wy na to, żeby sunię ogłaszać z jej matką?...
Pokazałabym, jakie to pieski dostarcza Wam co kilka lat pewna "wielbicielka" zwierząt...

Posted

Yona,problem w tym,ze ja w tym momencie nie gwarantuje,czy Sunia palalaby dziecieca miloscia do Diany.Nie mialy kontaktu od 3 lat,a Sunia jest dosyc cieta na suczki (byla bardzo niedobra dla niewidomej Kluski i zostala usunieta z tego boksu).Sa w osobnych boksach-Diana nie moze nawet wychodzic na spacery...

Posted

Ja myślałam o wystawieniu ich razem dlatego, że... no właśnie...

Takich oddających stare psy mnóstwo, ale stały dostawca psów do schroniska to już historia, która będzie bulwersować i dzięki temu może to ogłoszenie z suńkami jakoś się "przebije".
Może ktoś je zauważy?...
Bardziej chodzi mi o chwyt marketingowy :cool3: niż o szukanie wspólnego domu.

Posted

Droga Yono,ja mam do Twoich ogloszen takie zaufanie,ze nikogo nie musisz pytac,czy je MOZNA wystawiac razem,bo przeciez oczywiscie,ze jestesmy Ci wdzieczne za kazde ogloszenie sopociaka.I jezeli uwazasz,ze warto,to my sie ze wszystkim zgadzamy.
to byla moja wypowiedz za cala mafie nadmorska.

Posted

Jak czytam o sobie takie rzeczy, to tak się czuję zawstydzona :oops: A jak nie udźwignę (czyt. domek się z tych ogłoszeń nie znajdzie)... to dopiero będzie :oops::oops::oops: Cóż... Suńki wielkie, mogę nie udźwignąć :evil_lol:

No to w związku z tym zapytam o Dianę... Jakaś fotka?... Informacje na jej temat?... A może ona ma wątek?...

Posted

My szukamy Suni domku, a tutaj jej rodzina się zgłasza :-?

"Treść wiadomości:
MOże to dziwne pytanie ale czy orientuje sie pani czy sunia miała jakies rodzeństwo bo moi teściowie maja psa który jest identyczny rowniez ma 10 lat i wiem że jego matka tez miała na imie Diana i była ok 2-3 lata starsza od niego suczka patrze po zdjeciach jest po prostu w 100% identyczna z pieskiem moich teściów."

A może teściowie przygarnęliby krewną swojego psa?... :diabloti:

Posted

Jestem!!!!!!!!!! Wystawiałam na trójmiejskich :lol: i męczyłam się z osobistym allegro, ufff.
Jak namierzę Wiolę, to ją podeslę, bo ja nie wiem nic o historii Suni. Ale myslę, że to może być braciszek...

Posted

Już odpisałam pani. Zachęcałam teściów do przygarnięcia porzuconej rodziny ich psa :cool3: Przecież rodzina musi trzymać się razem... Tak zawsze słyszałam :lol: