Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyjeżdżam na kilka dni, co najmniej do czwartku wieczorem nie będę miała netu, ale pod telefonem będę :) Na do widzenia zdjęcia Kalinki:

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przyjechałam :) Dziękuję z podrzucane wątku! Rozmawiałam z Kuną: Kalina jest teraz czasem wypuszczana na wybieg z Borysem (dożkiem ze zdjęć), żeby się ze sobą oswoiły na wypadek kolejnego spaceru :) Tolerują się ładnie, ale Kalina jest dość ostrożna, chyba z powodu gabarytów Borysa. Zauważyłam, że wiele psów ma problem z zaakceptowaniem doga jako kompana do zabawy: boją się, że je nadepnie albo potrąci. Kalina je teraz na wybiegu, bo jej kolega z boksu podjadał z miski :) Teraz więc może się nie stresować.

Edited by Nette
Posted

Kurcze rozpytuje czy ktos nie chciałby psa, a może ktos zrobi plakacić, można go wysłać na maila np. do mnie, ja sobie wydrukuję A4 i zawieszę w naszej lecznicy :)

Posted

[quote name='_Dunaj_']Kurcze rozpytuje czy ktos nie chciałby psa, a może ktos zrobi plakacić, można go wysłać na maila np. do mnie, ja sobie wydrukuję A4 i zawieszę w naszej lecznicy :)[/QUOTE]

Danusiu! Mam taki plakacik, więc jak się trochę ogarnę, to Ci go wyślę. Dzięki za pomoc :)

Posted (edited)

Kuna zamieściła na fb nowe zdjęcia Kaliny, które tutaj, na jej prośbę, przeklejam. Kalina czuje się bardzo dobrze, biega juz bez smyczy, bawi sie z innymi psiakami poza wybiegiem i ogólnie jest bardzo grzeczna :) Zabawy z psami odbywaja sie bez zadrażnień, co mnie bardzo cieszy.

Na początku jeszcze z luźno puszczoną smyczą...

Ale potem juz bez smyczy, bo Kalina ładnie wraca na zawołanie i bardzo się pilnuje.

Edited by Nette