Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nette']Dzięki Kiyoshi :) Miałam na razie dwa telefony w sprawie Kaliny, zobaczymy, co się wykluje ;) Aczkolwiek jeszcze się nie cieszę...[/QUOTE]

wow...dwa telefony to już coś nette...
jestem dobrej myśli!!
kalinka skradła me serce... musi mieć najlepszy domek:)
Trzymam kciuki najmocniej jak się da...

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Dziewczyny! Czy znamy kogoś w Lesznie, kto mógłby sprawdzić dom dla naszej Kalinki???

ojoj..to drugi koniec Polski dla Kalinki;)
rozumiem, że domek zapowiada się dobrze;) ??
znalazłyście już kogoś do wizyty??
wrzucę pytanie na mój inny wątek.

TRZYMAM KCIUKI

Posted

[quote name='kiyoshi']trzymam kciuki:)
a co z transportem???
kalinka będzie musiała przejechać prawie całą Polskę...[/QUOTE]
Z tego co się orientuję, nowa Opiekunka sama po nią przyjedzie :) - no chyba, że coś pomyliłam...

Posted

[quote name='bric-a-brac']To cenne kiedy potencjalny dom chce pokonać sam długą trasę po psa. Dobrze wróży, trzymam kciuki.[/QUOTE]

to prawda...to by była niesamowita rzecz i prawdziwa psio-ludzka miłość od pierwszego wejrzenia..
kiedy wizyta? nette pisz tu nam, proszę.
Ja tak się z Kalinką zżyłam przez te ogłoszenia, że nawet przez chwile nie mogę przestac o niej myśleć i całym sercem wierzę w ten domek!
miała tyle szczęścia, że ją uratowałyście, że nie zginęła gdzieś pod kołami będąc w tym rowie...

Posted

Nie wiem jeszcze, kiedy odbędzie się wizyta pa - wszystko zależy od Pani zainteresowanej Kaliną. Myślę, że na razie musimy uzbroić się w cierpliwość - sprawa idzie na razie swoją drogą, a jak się wszystko skończy - zobaczymy. Póki Kalina nie zaadaptuje się w nowym domu, nie ma co otwierać szampana :)
Dzięki Dziewczęta, że jesteście z Kaliną :) :) :) Jeszcze odrobina cierpliwości :)