Nette Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Dzięki Kiyoshi :) Miałam na razie dwa telefony w sprawie Kaliny, zobaczymy, co się wykluje ;) Aczkolwiek jeszcze się nie cieszę... Quote
kiyoshi Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Nette']Dzięki Kiyoshi :) Miałam na razie dwa telefony w sprawie Kaliny, zobaczymy, co się wykluje ;) Aczkolwiek jeszcze się nie cieszę...[/QUOTE] wow...dwa telefony to już coś nette... jestem dobrej myśli!! kalinka skradła me serce... musi mieć najlepszy domek:) Trzymam kciuki najmocniej jak się da... Quote
doris66 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 ZAjrzyjcie cioteczki, plissss... http://www.dogomania.pl/forum/threads/247902-Dramat-bezdomnych-ps%C3%B3w-dwie-suki-razem-wychowa%C5%82y-kilkana%C5%9Bcie-szczeniak%C3%B3w?p=21420955#post21420955 Quote
Alla Chrzanowska Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Dziewczyny! Czy znamy kogoś w Lesznie, kto mógłby sprawdzić dom dla naszej Kalinki??? Quote
kiyoshi Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Dziewczyny! Czy znamy kogoś w Lesznie, kto mógłby sprawdzić dom dla naszej Kalinki??? ojoj..to drugi koniec Polski dla Kalinki;) rozumiem, że domek zapowiada się dobrze;) ?? znalazłyście już kogoś do wizyty?? wrzucę pytanie na mój inny wątek. TRZYMAM KCIUKI Quote
Kuna Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Wysłałam zapytanie i czekam... a, że daleko? - ważne, żeby był tym jedynym :) Quote
Gusiaczek Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Kuna']Wysłałam zapytanie i czekam... a, że daleko? - ważne, żeby był tym jedynym :) Dokładnie tak! Trzymam kciuki :) Quote
kiyoshi Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 ciotki, na moim wątku już dostałam namiary od cioteczki Poker: proszę bardzo: Macia i Lacia są z Leszna .Pisz jak w dym. piszcie kochane!! trzymam kciuki!! Quote
Alla Chrzanowska Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Cały czas szukamy kogoś do sprawdzenia domku w Lesznie!!! Quote
kiyoshi Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Cały czas szukamy kogoś do sprawdzenia domku w Lesznie!!![/QUOTE] Allu...pisz do Macia i Lacia, jak zasugerowała Poker;) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='kiyoshi']Allu...pisz do Macia i Lacia, jak zasugerowała Poker;)[/QUOTE] Dziękuję Dziewczyny! Quote
Macia Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Jeśli chodzi o Leszno w woj. wielkopolskim nie ma problemu. Prosimy tylko dokładniejsze dane i adres, a ja zaraz sobie poczytam wątek. Quote
Alla Chrzanowska Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Macia']Jeśli chodzi o Leszno w woj. wielkopolskim nie ma problemu. Prosimy tylko dokładniejsze dane i adres, a ja zaraz sobie poczytam wątek.[/QUOTE] Nette do Ciebie napisze PW, bo to ona pilotuje sprawę Kalinki Quote
Nette Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Dzięki za kciuki! Domek zapowiada się fajnie, zobaczymy, co z tego wyniknie... Quote
Mattilu Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Kalina - najlepsze mysli z Toba!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
kiyoshi Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 trzymam kciuki:) a co z transportem??? kalinka będzie musiała przejechać prawie całą Polskę... Quote
Macia Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Nette']Dzięki za kciuki! Domek zapowiada się fajnie, zobaczymy, co z tego wyniknie...[/QUOTE] Masz pelna skrzynke. Moj numer to 668045313 Quote
Kuna Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='kiyoshi']trzymam kciuki:) a co z transportem??? kalinka będzie musiała przejechać prawie całą Polskę...[/QUOTE] Z tego co się orientuję, nowa Opiekunka sama po nią przyjedzie :) - no chyba, że coś pomyliłam... Quote
bric-a-brac Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 To cenne kiedy potencjalny dom chce pokonać sam długą trasę po psa. Dobrze wróży, trzymam kciuki. Quote
kiyoshi Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='bric-a-brac']To cenne kiedy potencjalny dom chce pokonać sam długą trasę po psa. Dobrze wróży, trzymam kciuki.[/QUOTE] to prawda...to by była niesamowita rzecz i prawdziwa psio-ludzka miłość od pierwszego wejrzenia.. kiedy wizyta? nette pisz tu nam, proszę. Ja tak się z Kalinką zżyłam przez te ogłoszenia, że nawet przez chwile nie mogę przestac o niej myśleć i całym sercem wierzę w ten domek! miała tyle szczęścia, że ją uratowałyście, że nie zginęła gdzieś pod kołami będąc w tym rowie... Quote
Nette Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Nie wiem jeszcze, kiedy odbędzie się wizyta pa - wszystko zależy od Pani zainteresowanej Kaliną. Myślę, że na razie musimy uzbroić się w cierpliwość - sprawa idzie na razie swoją drogą, a jak się wszystko skończy - zobaczymy. Póki Kalina nie zaadaptuje się w nowym domu, nie ma co otwierać szampana :) Dzięki Dziewczęta, że jesteście z Kaliną :) :) :) Jeszcze odrobina cierpliwości :) Quote
Recommended Posts