Alla Chrzanowska Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Kalinko - Sanusiu! Jestem szczęśliwa Twoim szczęściem:) Byłam wczoraj u Twego dużego przyjaciela Borysia-Rysia, który też jest szczęśliwy w nowym domku. Prosił, by Ci to powiedzieć i życzyć Ci wielu, wielu lat z Twoimi Ludźmi. Quote
Nette Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Skarbnik wrócił, więc czas na rozliczenia :) Na koncie Kalinki-Sany zostało 180 zł. 30 zł zostanie przesłanych Kunie za trzy dni hotelowania Kaliny w listopadzie. Pozostałe pieniadze (za zgodą Pani Iwony - to bowiem jej wpłata) chcę przekazać na konto dwóch suń spod Sejn, które znajdują się w hotelu w Warszawie i ciagle brakuje pieniędzy na ich utrzymanie :( Oto one: https://www.facebook.com/events/209222785913984/?source=1 Pani Krystyna z Przytuliska Cyganowo jako jedna z pierwszych pomogła mi w sprawie Kaliny, założyła jej wydarzenie na fb, a ja obiecałam, że nie zapomnę o jej podopiecznych. Wpłata zostanie potwierdzona na wydarzeniu Kaliny: https://www.facebook.com/krystyna.ch...8371273936974/ Dziekuję jeszcze raz Wszystkim, którym los Kaliny nie był obojetny, zwłaszcza Wpłacającym :), Alli za czuwanie nad finansami, Grecie, za to, że przyjęła Kalinę do siebie i tak wspaniale sie nią opiekowała, Maci za wizytę przedadopcyjną, Kiyoshi za szczęśliwe ogłoszenia, robione z serca i Wszystkim, Wszystkim, którzy wspierali Kalinę jak mogli, choćby dobrym słowem i ciepłymi myślami :) Quote
Alla Chrzanowska Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Pieniądze za listopad już przelałam Kunie. Czekam na dane do przelewu pozostałych pieniążków. Quote
Nette Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Pieniądze za listopad już przelałam Kunie. Czekam na dane do przelewu pozostałych pieniążków. Dziekuję za przelew :) Nr konta Pani Krystyny wysłałam na Twój adres "Sasza". Quote
Alla Chrzanowska Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Nette napisał(a):Dziekuję za przelew :) Nr konta Pani Krystyny wysłałam na Twój adres "Sasza". Pozostałe pieniądze, zgodnie z dyspozycją darczyńczyni i założycielki wątku przelałam na konto p. Krystyny. Quote
Alla Chrzanowska Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie dla Kalinki. Bez was nie mogłybyśmy jej pomóc! Quote
Nette Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Dzięki Allo za przelew - Pani Krystyna potwierdziła go na wątku Kaliny-Sany i wpisała do rozliczeń obu suczek. Dzwoniłam dzisiaj do Pani Iwony - wieści sa dobre :) Kalina-Sana coraz bardziej dokazuje - oswoiła sie już z domem oraz znajdującymi się w nim sprzętami. Nie robi na niej wrażenia telewizor, włączająca się lodówka, ani nawet krajalnica. Jest bardzo przymilna, akceptuje wszytskich członkow rodziny i gości - aczkolwiek na panie potrafi przed wejściem szczeknąć, panów trochę się obawia, także na ulicy. Nie robi już na niej wrażenia ruch uliczny, bywa ze swoją Panią w pracy, czyli kwiaciarni. Na spacerkach świetnie się pilnuje, apetyt ma bardzo dobry - w kontekście tego, jakie przysmaki zjada, można sie tylko obawiać, że grozi jej utrata linii :razz:. Bawi się zabawkami. Generalnie ma coraz mniej obaw, ładnie się adaptuje :) Quote
Macia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Wspaniale, że u suni się wszystko dobrze układa :multi:. Quote
Nette Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Miałam dziś bardzo miły telefon od Pani Iwony. Kalina-Sana czuje się znakomicie. Pokochała (z wzajemnością) swoja nowa rodzinę. Z niektórymi jej członkami śpi w łóżku :) Zostaje już sama i niczego nie niszczy. Prawie codziennie wychodzi na długi spacer do lasu, na którym szaleje, skacze i biega od Pana do Pani i na odwrót. Wspaniale dała się odwołać od saren widocznych na horyzoncie (Greta, ile weźmiesz za nauczenie mego psa tej sztuczki? :) ). Bez stresu jeździ samochodem i sama do niego wsiada. Obawia się jeszcze mężczyzn, do niektórych gości nie chce podejść, ale raczej do tych, którzy nie są z psami za pan brat, więc pewnie wyczuwa jakieś wahanie i staje się niepewna. Ogólnie rozmowa przebiegła wśród zachwytów, jaki to Kalinka ma wspaniały dom oraz jakiego wspaniałego psa ma "dom" :) Jednym słowem: jest dobrze :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Anetko! I takich wieści nam trzeba, cieszę się szczęściem Kalinki! Quote
Nette Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Pamiętacie jeszcze Kalinę/Sanę? Wczoraj minął rok od kiedy pojechała do domu. Wspaniałego domu. Popatrzcie tylko: Quote
doris66 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Piękny rudzielec ......i .szczęśliwa to widać po jej minach. Quote
Nette Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Pańciostwo zakochane w suce, więc myślę, że wszystko się dobrze układa :) Quote
Recommended Posts