Alla Chrzanowska Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Przelew za hotelik za sierpień zrobiłam wczoraj. Quote
dreag Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Oto dowód, że jak mówi Alla Kalinka ma się świetnie, brykała w niedzielę z Konisiem aż miło :). Quote
dreag Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) Poszedł przelew za IX i X ;). Edited September 3, 2013 by dreag Quote
Maryna Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Śliczna jest i taka radosna,aż dziwne,że się kolejki nie ustawiają Quote
Nette Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Maryna napisał(a):Śliczna jest i taka radosna,aż dziwne,że się kolejki nie ustawiają Też się dziwię... Dzwoniła do tej pory jedna pani, ale chciała psa do kojca. Pani bardzo miła, ale nie chciałabym takiego życia dla Kaliny. Ona jest tak proludzka i grzeczna, że spokojnie nadaje się do domu. Allo, Andrzeju, Dreag - dziękuję za wpłaty :) Dreag - wielkie dzięki za zdjęcia i spacer - Kalinka to szczęściara - najpierw spacerek z Borysem, a potem z Konikiem :) Prawda, ze to przemiła sunia? :) Bardzo mi było miło poznac Ciebie i Maię :lol: Quote
Maia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Potwierdzam Kalinka jest do kochania nie do kojca :-) Mi również miło było Was poznać :-) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 dreag napisał(a):I mi, i mi:)! Byłam tak zdesperowana historią z Borysem, że nawet nie pogadałam, przepraszam. Quote
Nette Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Agniechu, Małgosiu, Fiorsteinbock - dziękuję za pamięć o Kalince :) Dzięki Wam mamy już prawie opłatę za wrzesień :multi: Chociaż ciągle mam nadzieję, że nie będzie potrzebna... Kalinka wciąż szuka domu! (chociaż w obecnym bawi się znakomicie :) ) Quote
bric-a-brac Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Zdjęcia ładnie pokazują jak się pannica rozwija. W pierwszym poście spłaszczona jak naleśnik, nieśmiała, a teraz jej się paszcza do ludzi cieszy :) Quote
dreag Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Byłam tak zdesperowana historią z Borysem, że nawet nie pogadałam, przepraszam. Wcale Ci się nie dziwię, załamać się można.... Quote
Alla Chrzanowska Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 dreag napisał(a):Wcale Ci się nie dziwię, załamać się można.... No i byłam załamana, ale już wracam do pionu:) Skończyłam boksy dla tymczasowiczów, tzn. zostały mi jeszcze drobiazgi do kupienia - miski, zapasowe obroże i smycze, zabawki, czyli to, co najprzyjemniejsze, bo drogo nie kosztuje. Quote
_Dunaj_ Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Fajna malutka :) Dobrze, że zainteresowany jest szczery i mówi, że chce psa do kojca, przynajmniej wiadomo jak rozmawiać i nie ma potem rozczarowania. A dla Kalinki znajdzie się domek. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Byłyśmy dziś u Kalinki, która jest śliczna i słodka. Szalały z Borysem na spacerze, aż miło. Nette na pewno wstawi zdjęcia:) Quote
Magolek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 I ja zaglądam do Kalinki. Śliczna dziewczynka, dziwne, że nie ma chętnych. :) Quote
Nette Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 (edited) Dziękuję wszystki Zaglądającym :) Cieszę się, że pamiętacie o Kalinie :) Niestety, telefon milczy w jej sprawie :( W każdym razie Kalinę znalazłyśmy w dobrym zdrowiu i jeszcze lepszym nastroju. Na spacerek udała sie bardzo chętnie, tym razem bez smyczy. Wspaniale sie pilnowała, na imię reaguje świetnie - smakołyki wszystkie zostały pożarte :) Przed Borysem nie ma już takiego respektu, ale jest to suczka szalenie niekonfliktowa, ustępliwa, ładnie CSująca, lubiąca psie towarzystwo. Jakiekolwiek. Bardzo fajny z niej szałaput :lol: Wyruszamy: Wąchamy: Biegamy jak głupie po polu: Ale na każde wołanie wracamy natychmiast - pędem: Edited September 16, 2013 by Nette Quote
Nette Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 (edited) Ciotka Alla była szafarką łask największych :) Jestem piękna: Przepraszam za słabą jakość niektórych zdjęć - aparat ustawiał ostrość często na tło - psy były za szybkie... A to przy zastosowaniu dłuższego obiektywu i małej głębi ostrości, dało taki efekt... PS. Właśnie znalazłam w aparatku tryb sportowy - drżyjcie :) Edited September 16, 2013 by Nette Quote
Magolek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Anetko, widać wszystko doskonale, a piesy cudne - i Kalinka, i Borysek. To naprawdę będą fantastyczni towarzysze dla swojego człowieka. :) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Oj tak! Oby się on tylko jak najszybciej znalazł... Quote
Mattilu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Bo te ludzie to sie nie znaja. Widza, ze duzy pies i rezygnuja :( Z adopcjami wszedzie ciezko ostatnio, ale jesli juz znajduja sie domki to dla tych mniejszych pieskow :( Quote
Alla Chrzanowska Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Mattilu']Bo te ludzie to sie nie znaja. Widza, ze duzy pies i rezygnuja :( Z adopcjami wszedzie ciezko ostatnio, ale jesli juz znajduja sie domki to dla tych mniejszych pieskow :([/QUOTE] Ale Kalinka to malutki piesek, no w każdym bądź razie nieduży, co widać w proporcji z Borysem:) Quote
Recommended Posts