Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maryna napisał(a):
Śliczna jest i taka radosna,aż dziwne,że się kolejki nie ustawiają

Też się dziwię... Dzwoniła do tej pory jedna pani, ale chciała psa do kojca. Pani bardzo miła, ale nie chciałabym takiego życia dla Kaliny. Ona jest tak proludzka i grzeczna, że spokojnie nadaje się do domu.
Allo, Andrzeju, Dreag - dziękuję za wpłaty :) Dreag - wielkie dzięki za zdjęcia i spacer - Kalinka to szczęściara - najpierw spacerek z Borysem, a potem z Konikiem :) Prawda, ze to przemiła sunia? :)
Bardzo mi było miło poznac Ciebie i Maię :lol:

Posted

Agniechu, Małgosiu, Fiorsteinbock - dziękuję za pamięć o Kalince :) Dzięki Wam mamy już prawie opłatę za wrzesień :multi: Chociaż ciągle mam nadzieję, że nie będzie potrzebna...
Kalinka wciąż szuka domu! (chociaż w obecnym bawi się znakomicie :) )

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Byłam tak zdesperowana historią z Borysem, że nawet nie pogadałam, przepraszam.
Wcale Ci się nie dziwię, załamać się można....

Posted

dreag napisał(a):
Wcale Ci się nie dziwię, załamać się można....

No i byłam załamana, ale już wracam do pionu:) Skończyłam boksy dla tymczasowiczów, tzn. zostały mi jeszcze drobiazgi do kupienia - miski, zapasowe obroże i smycze, zabawki, czyli to, co najprzyjemniejsze, bo drogo nie kosztuje.

Posted

Fajna malutka :) Dobrze, że zainteresowany jest szczery i mówi, że chce psa do kojca, przynajmniej wiadomo jak rozmawiać i nie ma potem rozczarowania. A dla Kalinki znajdzie się domek.

Posted (edited)

Dziękuję wszystki Zaglądającym :) Cieszę się, że pamiętacie o Kalinie :) Niestety, telefon milczy w jej sprawie :(
W każdym razie Kalinę znalazłyśmy w dobrym zdrowiu i jeszcze lepszym nastroju. Na spacerek udała sie bardzo chętnie, tym razem bez smyczy. Wspaniale sie pilnowała, na imię reaguje świetnie - smakołyki wszystkie zostały pożarte :) Przed Borysem nie ma już takiego respektu, ale jest to suczka szalenie niekonfliktowa, ustępliwa, ładnie CSująca, lubiąca psie towarzystwo. Jakiekolwiek. Bardzo fajny z niej szałaput :lol:

Wyruszamy:

Wąchamy:

Biegamy jak głupie po polu:

Ale na każde wołanie wracamy natychmiast - pędem:

Edited by Nette
Posted (edited)

Ciotka Alla była szafarką łask największych :)

Jestem piękna:

Przepraszam za słabą jakość niektórych zdjęć - aparat ustawiał ostrość często na tło - psy były za szybkie... A to przy zastosowaniu dłuższego obiektywu i małej głębi ostrości, dało taki efekt...
PS. Właśnie znalazłam w aparatku tryb sportowy - drżyjcie :)

Edited by Nette
Posted

[quote name='Mattilu']Bo te ludzie to sie nie znaja. Widza, ze duzy pies i rezygnuja :( Z adopcjami wszedzie ciezko ostatnio, ale jesli juz znajduja sie domki to dla tych mniejszych pieskow :([/QUOTE]

Ale Kalinka to malutki piesek, no w każdym bądź razie nieduży, co widać w proporcji z Borysem:)