Nette Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Wyjeżdżam na kilka dni, co najmniej do czwartku wieczorem nie będę miała netu, ale pod telefonem będę :) Na do widzenia zdjęcia Kalinki: Quote
bric-a-brac Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Zdjęcia idealne do ogłoszeń. Śliczna jest :) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Mattilu']Czy Kalinka jest juz oglaszana?[/QUOTE] Na razie regionalnie, u nas na Podlasiu. Z ogólnopolską kampanią czekamy na sterylkę. Quote
Moniskaa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Dziewczyny, kolejna suczka kuczująca przy drodze. Wpadnijcie chociaż... http://www.dogomania.pl/forum/threads/245655-Pilne%21-Porzucona-suczka-na-Andersa-Bia%C5%82ystok Quote
Nette Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 (edited) Przyjechałam :) Dziękuję z podrzucane wątku! Rozmawiałam z Kuną: Kalina jest teraz czasem wypuszczana na wybieg z Borysem (dożkiem ze zdjęć), żeby się ze sobą oswoiły na wypadek kolejnego spaceru :) Tolerują się ładnie, ale Kalina jest dość ostrożna, chyba z powodu gabarytów Borysa. Zauważyłam, że wiele psów ma problem z zaakceptowaniem doga jako kompana do zabawy: boją się, że je nadepnie albo potrąci. Kalina je teraz na wybiegu, bo jej kolega z boksu podjadał z miski :) Teraz więc może się nie stresować. Edited July 25, 2013 by Nette Quote
Nette Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='_Dunaj_']Czy ktos się o nią pytał[/QUOTE] Niestety, nie :shake: Quote
_Dunaj_ Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Kurcze rozpytuje czy ktos nie chciałby psa, a może ktos zrobi plakacić, można go wysłać na maila np. do mnie, ja sobie wydrukuję A4 i zawieszę w naszej lecznicy :) Quote
Nette Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='_Dunaj_']Kurcze rozpytuje czy ktos nie chciałby psa, a może ktos zrobi plakacić, można go wysłać na maila np. do mnie, ja sobie wydrukuję A4 i zawieszę w naszej lecznicy :)[/QUOTE] Danusiu! Mam taki plakacik, więc jak się trochę ogarnę, to Ci go wyślę. Dzięki za pomoc :) Quote
Nette Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 (edited) Kuna zamieściła na fb nowe zdjęcia Kaliny, które tutaj, na jej prośbę, przeklejam. Kalina czuje się bardzo dobrze, biega juz bez smyczy, bawi sie z innymi psiakami poza wybiegiem i ogólnie jest bardzo grzeczna :) Zabawy z psami odbywaja sie bez zadrażnień, co mnie bardzo cieszy. Na początku jeszcze z luźno puszczoną smyczą... Ale potem juz bez smyczy, bo Kalina ładnie wraca na zawołanie i bardzo się pilnuje. Edited July 30, 2013 by Nette Quote
Alla Chrzanowska Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Super zdjęcia:) Super Kalinka:) ... i Borysek Quote
Magolek Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 No, piękna nasza Kalinka-dziewczynka. :) To wspaniale, że potrafi dogadać się z innymi psiakami. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Przelew za lipiec w kwocie 240,00 zł (od 07 do 31) został dziś zlecony Quote
Nette Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Dziękuję Allo :lol: Dziś zrobię przelew na konto Kaliny. Quote
Recommended Posts