Kuna Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 piove, rzadko loguję się na dogo, chyba, że mam coś do powiedzenia, ale odkąd Nette mi powiedziała, że będziesz się kontaktować zaglądałam juz kilka razy. Niestety, nie mam żadnego priva od Ciebie, prześlij go jeszcze raz, proszę :) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Kuna napisał(a):piove, rzadko loguję się na dogo, chyba, że mam coś do powiedzenia, ale odkąd Nette mi powiedziała, że będziesz się kontaktować zaglądałam juz kilka razy. Niestety, nie mam żadnego priva od Ciebie, prześlij go jeszcze raz, proszę :) Greta! Wiem, że nie masz czasu, ale wyślij mi kwotę poniesionych przez Ciebie kosztów na Kalinkę. Kasa jest, więc chcę Ci zapłacić:) Co do dziwnych postów Piove - jakoś nikt z nami się nie kontaktuje, więc wygląda to na typowe robienie zamieszania. Chyba, że się mylę... Ze mną można się bez problemów skontaktować. Jeszcze na wszelki wypadek podaję telefon (który i tak jest ogólnie dostępny, ale...) 602 440 171 Quote
Nette Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Greta obiecała, że poda kwotę, kiedy dostanie faktury, więc pewnie jeszcze ich nie ma. Ja też bym chciała uregulować rachunki, ale teraz wszystko w rękach pani doktor, która wystawia faktury :) Czekamy na jej ruch :) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Wpłynęły pieniążki od Pani Dominiki K. w kwocie 40,00 zł. :multi::multi::multi: Wiecie co, jakoś tak łatwiej żyć, kiedy się człowiek przekonuje ile jest jednak na naszej Planecie ludzi o Wielkich Sercach. Serdecznie dziękujemy w imieniu Kalinki Pani Dominiko! Tylko mam problem - nie umiem znaleźć Kalinki na FB, a chciałabym tam podziękować. Może ktoś mi podrzuci linka... Quote
Nette Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Allo, tutaj jest wątek Kaliny: https://www.facebook.com/krystyna.chilinska#!/events/428371273936974/ Gdybyś faktycznie mogła tam podziękowac p. Dominice, również ode mnie, byłabym wdzięczna :) Nie mam konta na fb, więc sobie tylko ogladam... Quote
_Dunaj_ Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Anetko dołączyłam, ale jestem techniczną analfabetką, więc łpatologicznie wytłumacz mi co mogę dalej zrobić Quote
Nette Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 _Dunaj_ napisał(a):Anetko dołączyłam, ale jestem techniczną analfabetką, więc łpatologicznie wytłumacz mi co mogę dalej zrobić A żebym to ja wiedziała :evil_lol: Teraz powinnaś to wydarzenie udostępnić, tak żeby znalazło sie na Twojej linii czasu (chyba tak to sie nazywa), ale jak to zrobić, to nie mam bladego pojęcia :cool3: Może ktoś mądrzejszy coś doradzi :razz: Quote
Maryna Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Byłam ,udostępniłam.Danusia też,widzę ,dała radę:-) Quote
beataczl Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Nette napisał(a):Allo, tutaj jest wątek Kaliny: https://www.facebook.com/krystyna.chilinska#!/events/428371273936974/ Gdybyś faktycznie mogła tam podziękowac p. Dominice, również ode mnie, byłabym wdzięczna :) Nie mam konta na fb, więc sobie tylko ogladam... dolaczam i bede udostepniac..:) czy mozecie na piewszej stronie w#1 uzupelnic od kiedy jest sunia w hoteliku i u Kogo i namiary podac na hotelik? Quote
Nette Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 (edited) Dzięki wielkie! :) Beato, ale chodzi Ci o nr kontaktowy w sprawie suni? Jeżeli tak, to podam na razie swój telefon, a jak się Kuna zgodzi, to wtedy także jej. Edited July 11, 2013 by Nette Quote
_Dunaj_ Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Nette napisał(a):A żebym to ja wiedziała :evil_lol: Teraz powinnaś to wydarzenie udostępnić, tak żeby znalazło sie na Twojej linii czasu (chyba tak to sie nazywa), ale jak to zrobić, to nie mam bladego pojęcia :cool3: Może ktoś mądrzejszy coś doradzi :razz: To chyba ja już ta mądrzejsza jestem, ale wiedzy nigdy dosyć :) Quote
Nette Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Jak kobieta się zaweźmie, to nie ma mocnych :evil_lol::lol: Quote
_Dunaj_ Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 W końcu, gdzie diabeł nie może tam babę pośle :) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Wszelkie informacje są na 1 stronie, w poście nr 9. Quote
Kuna Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Fakturki jeszcze nie mam, bo muszę pojechać po nią do Moniek, ale dzwoniłam przed chwilą i szczepienie Vaguard 7 i chipowanie wyniesie 45 zł. Mój numer, jakby co, też nie jest tajemnicą ;) - 511 067 351 Quote
Nette Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 (edited) Kuna napisał(a):Fakturki jeszcze nie mam, bo muszę pojechać po nią do Moniek, ale dzwoniłam przed chwilą i szczepienie Vaguard 7 i chipowanie wyniesie 45 zł. Mój numer, jakby co, też nie jest tajemnicą ;) - 511 067 351 To w takim razie pozwolisz, że umieszczę go na pierwszej stronie :) (nie chciałam go udostępniać bez Twojej wiedzy). Czy Pani Doktor opracowała jakiś plan postępowania z Kaliną: drugie szczepienie, sterylka? Za odrobaczanie też powinniśmy zapłacić :) Allo, dziękuję za przelew i umieszczenie podziękowań na fb: fachowo to wyglada :) Edited July 11, 2013 by Nette Quote
doris66 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Kundelkowa skarbonka zaproponowała dofinansowanie jednorazowo do hoteliku dla Kalinki - w kwocie 50,00zł i mogą jeszcze zapłacić za szczepienie od wścieklizny. To co Kalinka przyjmuje taką pomoc? Quote
Nette Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 doris66 napisał(a):Kundelkowa skarbonka zaproponowała dofinansowanie jednorazowo do hoteliku dla Kalinki - w kwocie 50,00zł i mogą jeszcze zapłacić za szczepienie od wścieklizny. To co Kalinka przyjmuje taką pomoc? Kalinka jest prze-, prze-wdzięczna :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Ci Doris serdecznie :multi: :lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 doris66 napisał(a):Kundelkowa skarbonka zaproponowała dofinansowanie jednorazowo do hoteliku dla Kalinki - w kwocie 50,00zł i mogą jeszcze zapłacić za szczepienie od wścieklizny. To co Kalinka przyjmuje taką pomoc? Doris - co mamy zrobić, żeby to zrealizować. Kontaktuj się ze mną na PW Quote
Alla Chrzanowska Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Wpłynęło dziś 20,00 zł od Anny Ewy. Miło raz jeszcze się przekonać, że właściciele dogów mają równie wielkie serca jak ich psy:) Dziękujemy Aniu Ewo w imieniu Kaliny. Quote
Nette Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Wpłynęło dziś 20,00 zł od Anny Ewy. Miło raz jeszcze się przekonać, że właściciele dogów mają równie wielkie serca jak ich psy:) Dziękujemy Aniu Ewo w imieniu Kaliny. Dziękuję Ci Aniu bardzo :multi: Quote
Alla Chrzanowska Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Nie mamy sumienia codziennie dzwonić do Kuny. Jutro zadzwonię. Quote
Recommended Posts