zdrojka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Puchy czy suche? A może trochę tego i trochę tego? Będę zamawiać na animalii, mam tam zniżkę, więc przy okazji zamówię i dla Was trochę na spróbowanie... Quote
*Gajowa* Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Keniusia juz przyzwyczaiła się do suchego ale puszkami nie pogardzi. Quote
zdrojka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ok, to jutro składam zamówienie. Teraz lecę spać, bo padam po robocie, zrobiłam listę opp, na które wpłacamy 1% podatku: [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102846[/FONT] Quote
wroobelterrorystka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Kenia może się bać, bo w Dzierżoniowie wszystkie dzieciaki z ulicy ją targały za ogon i Bóg wie co jeszcze robiły...:shake: Quote
yewcia1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzwoniłam do DHL ( z wałbrzycha) koszt wysyłki dwóch opakowań karmy czyli 30 kg to koszt 58 zł Pytanie czy pomożecie zbierać na przesyłkę? Quote
uxmal Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ciotki, wysłałam Kenie do MP. Nie pisałam o tym incydencie z chłopcem, bo w jednym zdaniu nie da się tego napisać. Quote
yewcia1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 uxmal napisał(a):Ciotki, wysłałam Kenie do MP. Nie pisałam o tym incydencie z chłopcem, bo w jednym zdaniu nie da się tego napisać. Dzięki ux:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
justynavege Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wiele bezdomnych psów zostało źle potraktowanych podczas tułaczego zycia przez "dzieci":angryy:, poczawszy od przeganiania rzucania kamieniami po inne atrakcje dlatego etraz dziecko moze stanowić dla nich obiekt lęku Quote
yewcia1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 patrzyłam na cene poczty paczka 20 kg -30 zł tylko musimy zebrać 30 zł i załatwić jakiegoś dogomaniaka z okolic z autem co podjedzie na poczte i nada paczkę Quote
*Gajowa* Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 uxmal napisał(a):Ciotki, wysłałam Kenie do MP. Nie pisałam o tym incydencie z chłopcem, bo w jednym zdaniu nie da się tego napisać. Dzięki w imieniu Keniuchy. Zgadzam się ,że dzieci jej nieźle musiały dokuczyć. Quote
justynavege Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Gajowa tez tak myslę bo widziałam z jakim lękiem przemierzała uliczki dzierżoniowa :shake: przemykając pod scianami jakby chciala być niewidoczna :placz: Quote
yewcia1 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Kochani kto pomoże dostarzyć zarełko do Keniuchy?? Quote
*Gajowa* Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Kenia dziś po raz pierwszy ściągnęła z blatu kuchennego pojemnik ze śmietaną i opróżniła go. Bardzo się za to gniewałam a Kenia była skruszona... żebyście zobaczyły jej minkę :placz:. Quote
justynavege Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 *Gajowa* napisał(a):Kenia dziś po raz pierwszy ściągnęła z blatu kuchennego pojemnik ze śmietaną i opróżniła go. Bardzo się za to gniewałam a Kenia była skruszona... żebyście zobaczyły jej minkę :placz:. za malo jej dajesz śmietany ;) ale jak raz spróbowala to juz moze się czestować bedzie bez pytania :roll: Quote
*Gajowa* Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='justynavege']za malo jej dajesz śmietany ;) ale jak raz spróbowala to juz moze się czestować bedzie bez pytania :roll:[/quote] Teraz muszę się mieć na baczności zostawiając Kenię samą w kuchni :evil_lol:. Quote
zdrojka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Karma zamówiona, podałam adres i telefon do Ciebie, więc na jedzonko z Uciechowa będzie można poczekać spokojnie. Przesyłka powinna dotrzeć max do końca tygodnia. Quote
*Gajowa* Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='zdrojka']Karma zamówiona, podałam adres i telefon do Ciebie, więc na jedzonko z Uciechowa będzie można poczekać spokojnie. Przesyłka powinna dotrzeć max do końca tygodnia.[/quote] Bardzo dziękujemy... kończymy właśnie kolejny wór. Quote
yewcia1 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='zdrojka']Karma zamówiona, podałam adres i telefon do Ciebie, więc na jedzonko z Uciechowa będzie można poczekać spokojnie. Przesyłka powinna dotrzeć max do końca tygodnia.[/quote] zdrojka bardzo dziękujemy chyba trzeba pomysleć tablicy dziękczynnej główny sponsor dolnośląski bo ciotka nie tylko uciechowiaków wspiera:loveu: Quote
zdrojka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kurier odebrał paczkę, powinien ją dostarczyć dziś, tj. 9 stycznia, będzie dzwonił przed dostawą. Ale się szybciutko uwinęli :p Podałam Twoje dane jako Marta Gajowa, bo nie znam nazwiska, wybaczysz? :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Gajowa pewnie wybaczy:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
*Gajowa* Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='zdrojka']Kurier odebrał paczkę, powinien ją dostarczyć dziś, tj. 9 stycznia, będzie dzwonił przed dostawą. Ale się szybciutko uwinęli :p Podałam Twoje dane jako Marta Gajowa, bo nie znam nazwiska, wybaczysz? :evil_lol:[/quote] Żarełko dotarło wczoraj późnym wieczorem - Keniusia bardzo dziękuje. Dziś już zaczęłyśmy jedną z trzech torebek suchych karm jagnięciny z ryżem - Kenii smakowało. Jutro będzie łączone z puszką. Puszeczki będą pewnie bardziej smakowały . Dziś jeszcze dostaną psie przysmaczki - poczęstuje też Bonę piekną DONkę kalekę, która jest od niedawna. Quote
Recommended Posts