Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uxmal napisał(a):
Ciotki, wysłałam Kenie do MP. Nie pisałam o tym incydencie z chłopcem, bo w jednym zdaniu nie da się tego napisać.

Dzięki ux:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

wiele bezdomnych psów zostało źle potraktowanych podczas tułaczego zycia przez "dzieci":angryy:, poczawszy od przeganiania rzucania kamieniami po inne atrakcje

dlatego etraz dziecko moze stanowić dla nich obiekt lęku

Posted

patrzyłam na cene poczty paczka 20 kg -30 zł tylko musimy zebrać 30 zł i załatwić jakiegoś dogomaniaka z okolic z autem co podjedzie na poczte i nada paczkę

Posted

uxmal napisał(a):
Ciotki, wysłałam Kenie do MP. Nie pisałam o tym incydencie z chłopcem, bo w jednym zdaniu nie da się tego napisać.

Dzięki w imieniu Keniuchy.
Zgadzam się ,że dzieci jej nieźle musiały dokuczyć.

Posted

Kenia dziś po raz pierwszy ściągnęła z blatu kuchennego pojemnik ze
śmietaną i opróżniła go. Bardzo się za to gniewałam a Kenia była skruszona... żebyście zobaczyły jej minkę :placz:.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Kenia dziś po raz pierwszy ściągnęła z blatu kuchennego pojemnik ze
śmietaną i opróżniła go. Bardzo się za to gniewałam a Kenia była skruszona... żebyście zobaczyły jej minkę :placz:.

za malo jej dajesz śmietany ;)
ale jak raz spróbowala to juz moze się czestować bedzie bez pytania :roll:

Posted

[quote name='justynavege']za malo jej dajesz śmietany ;)
ale jak raz spróbowala to juz moze się czestować bedzie bez pytania :roll:[/quote]

Teraz muszę się mieć na baczności zostawiając Kenię samą w kuchni :evil_lol:.

Posted

Karma zamówiona, podałam adres i telefon do Ciebie, więc na jedzonko z Uciechowa będzie można poczekać spokojnie. Przesyłka powinna dotrzeć max do końca tygodnia.

Posted

[quote name='zdrojka']Karma zamówiona, podałam adres i telefon do Ciebie, więc na jedzonko z Uciechowa będzie można poczekać spokojnie. Przesyłka powinna dotrzeć max do końca tygodnia.[/quote]

Bardzo dziękujemy... kończymy właśnie kolejny wór.

Posted

[quote name='zdrojka']Karma zamówiona, podałam adres i telefon do Ciebie, więc na jedzonko z Uciechowa będzie można poczekać spokojnie. Przesyłka powinna dotrzeć max do końca tygodnia.[/quote]
zdrojka bardzo dziękujemy chyba trzeba pomysleć tablicy dziękczynnej główny sponsor dolnośląski bo ciotka nie tylko uciechowiaków wspiera:loveu:

Posted

Kurier odebrał paczkę, powinien ją dostarczyć dziś, tj. 9 stycznia, będzie dzwonił przed dostawą. Ale się szybciutko uwinęli :p
Podałam Twoje dane jako Marta Gajowa, bo nie znam nazwiska, wybaczysz? :evil_lol:

Posted

[quote name='zdrojka']Kurier odebrał paczkę, powinien ją dostarczyć dziś, tj. 9 stycznia, będzie dzwonił przed dostawą. Ale się szybciutko uwinęli :p
Podałam Twoje dane jako Marta Gajowa, bo nie znam nazwiska, wybaczysz? :evil_lol:[/quote]

Żarełko dotarło wczoraj późnym wieczorem - Keniusia bardzo dziękuje.
Dziś już zaczęłyśmy jedną z trzech torebek suchych karm jagnięciny z ryżem - Kenii smakowało. Jutro będzie łączone z puszką. Puszeczki będą
pewnie bardziej smakowały . Dziś jeszcze dostaną psie przysmaczki - poczęstuje też Bonę piekną DONkę kalekę, która jest od niedawna.