uxmal Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 jeden obserwator z allegro wycofał się. Mamy teraz dwóch- ciekawe dlaczego. Quote
zdrojka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gajowa, nie dałam rady... Musimy poczekać na mój powrót, chyba, że wpadnę na moment zdjęcia popstrykać, jak się uda... Sorki... Quote
wroobelterrorystka Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 uxmal napisał(a):jeden obserwator z allegro wycofał się. Mamy teraz dwóch- ciekawe dlaczego. bardzo dziwne, prawda? :angryy: niech do pracy zapieprzają a nie na rozmnażaniu psów zarabiają! Quote
uxmal Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Doskonale powiedziane. :angryy::angryy::angryy: Quote
*Gajowa* Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Moze w tytule warto napisać, że zbieramy na sterylkę . Quote
justynavege Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzis w Uciechowie była Rita&Idiana :) pomoze bazarkowo na sterylkę :multi: Quote
*Gajowa* Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Szkoda, że Zdrojka nie dotarła... myślałam, że będa fotki i zobaczycie że na doopince nie ma juz łysych placków. Kenia dziś na spacerku w lesie miała spotkanie z wielkim wyżłem weimarskim... podeszła do niego dosyć śmiało ale później widac było, ze ma stracha /ogonek pod siebie/. W czasie obwąchiwania usiadła a po chwili odeszła po prostu i poszłyśmy dalej - nie był godny zainteresowania. Kenia zdecydowanie woli towarzystwo swojego przewodnika. Powtarzam sie ale naprawdę spacer z nia jest przwdziwa przyjemnością. Quote
zdrojka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Marta, ja Cię strasznie przepraszam, ale szaleństwo przedwyjazdowe, a ja jeszcze jednocześnie muszę do pracy... Jutro już sie nie wyrobię, choćbym chciała... Spróbuję do Ciebie rodziców podesłać, dam im Twój tel i adres, mała szansa, żeby coś z tego wyszło, ale spróbuję. Kurcze, na nic nie mam czasu, chyba, że wieczorem... Quote
*Gajowa* Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wiem co znaczy szaleństwo przedwyjazdowe. A rodziców przyślij koniecznie na spacerek z Kenią. Ona jest wyjątkowa i szkoda byłoby oddawać ją "obcemu"...:-( Quote
zdrojka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wolałabym w drugą stronę, najpierw Mała, a potem rodzice. I nic nie mogę obiecać... Quote
RITA & DIANA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ciotki kochane !!! nastepny bazarek na sterylke KENII http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6588461#post6588461 PROSZE o kontrole na forum bazarku ,ja dzisiaj wyjezdzam i wracam dopiero w srode, w tym czasie nie mam dostepu do komputera. JUSTYNA!!! prosze pilnuj bazarku i przypominaj jak mnie nie bedzie. Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wczoraj ok 23:00 wystawiłam Kenię na Allegro i już ma 2 obserwatorów. Dziwne. http://www.allegro.pl/item229334076_kenia_dostojna_dama_mix_owczarka_belgijskiego_.html Quote
*Gajowa* Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dzięki uxmal. Może tym razem wspaniały domek się zgłosi - życzę jej tego choć bardzo trudno bedzie nam się rozstać :placz: . Słuchajcie możemy zrobić sterylkę za 250 zł - nie widomo o ile i czy usuniecie brodawki zwiększy koszt. Okaże sie to dopiero w trakcie zabiegu . Mogłabym umawiać Kenie na przyszły tydzień ale nie ma jeszcze pieniedzy. Później mam wymianę rur więc sunia spokoju nie będzie miała , a dwa dni jednak powinna tylko odpoczywać. Quote
tanitka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 byłam dziś z krótką wizyta u Gajowej i Kenii i powiem wam, ze suczka wygląda bardzo ładnie, ma piękną błyszczącą sierść i uśmiech od ucha do ucha. Przez ten miesiąc jak jej nie widziałam zdecydowanie wypiękniała!:lol: Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Gajowa jest bazarek od cioci Rity ale to jeszzce troszkę potrwa....... Quote
yewcia1 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Na dnaich rozliczę bazarki - coś nieco wpadnie, ale jeszcze nam potrzeba a i w niedzielę pojawi się kolejny bazarek:lol: Quote
uxmal Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kurcze, Kenia ma trzeciego obserwatora. text o streylce nikogo nie odstrasza. Quote
justynavege Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 czyli obserwują nierozmnazacze bo sterylka to na szczescie zabieg nieodwracalny :loveu: Quote
zdrojka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 E tam, ślepoty, Kenia jest śliczna i tyle :p Quote
uxmal Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mam pytanko allegrowiki w sprawie Kenii..cytuje.... [...] Witam serdecznie i proszę o informację, czy sprawdzono czy Kenia akceptuje obecność kota? [...] Quote
*Gajowa* Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Nie mam jak tego sprawdzić - kota nie mam ani na spcerkach jak do tej pory takowego nie spotkałyśmy. Kenia natomiast goni ptaki...:mad: Quote
uxmal Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Odpisałam.. Szanowna Pani, Kenia, do tej pory nie spotkała w swoim życiu kotka. Nie wiemy w jaki sposób zareaguje. Zwraca za to uwagę na ptaki- tzn biega za nimi.:) pozdrawiam Quote
Recommended Posts