Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że Zdrojka nie dotarła... myślałam, że będa fotki i zobaczycie że na doopince nie ma juz łysych placków.
Kenia dziś na spacerku w lesie miała spotkanie z wielkim wyżłem weimarskim... podeszła do niego dosyć śmiało ale później widac było, ze ma stracha /ogonek pod siebie/. W czasie obwąchiwania usiadła a po chwili odeszła po prostu i poszłyśmy dalej - nie był godny zainteresowania.
Kenia zdecydowanie woli towarzystwo swojego przewodnika.
Powtarzam sie ale naprawdę spacer z nia jest przwdziwa przyjemnością.

Posted

Marta, ja Cię strasznie przepraszam, ale szaleństwo przedwyjazdowe, a ja jeszcze jednocześnie muszę do pracy... Jutro już sie nie wyrobię, choćbym chciała... Spróbuję do Ciebie rodziców podesłać, dam im Twój tel i adres, mała szansa, żeby coś z tego wyszło, ale spróbuję.
Kurcze, na nic nie mam czasu, chyba, że wieczorem...

Posted

Dzięki uxmal. Może tym razem wspaniały domek się zgłosi - życzę jej tego choć bardzo trudno bedzie nam się rozstać :placz: .
Słuchajcie możemy zrobić sterylkę za 250 zł - nie widomo o ile i czy usuniecie brodawki zwiększy koszt. Okaże sie to dopiero w trakcie
zabiegu .
Mogłabym umawiać Kenie na przyszły tydzień ale nie ma jeszcze pieniedzy.
Później mam wymianę rur więc sunia spokoju nie będzie miała , a dwa dni jednak powinna tylko odpoczywać.

Posted

byłam dziś z krótką wizyta u Gajowej i Kenii i powiem wam, ze suczka wygląda bardzo ładnie, ma piękną błyszczącą sierść i uśmiech od ucha do ucha. Przez ten miesiąc jak jej nie widziałam zdecydowanie wypiękniała!:lol:

Posted

Mam pytanko allegrowiki w sprawie Kenii..cytuje....
[...]
Witam serdecznie i proszę o informację, czy sprawdzono czy Kenia akceptuje obecność kota?
[...]

Posted

Odpisałam..

Szanowna Pani,

Kenia, do tej pory nie spotkała w swoim życiu kotka.
Nie wiemy w jaki sposób zareaguje.
Zwraca za to uwagę na ptaki- tzn biega za nimi.:)

pozdrawiam