Bolsbokser Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Hej Olson. Witamy się :-) A wszystko dlatego,że sama miałam Onkę krótkowłosą Whisky vel Łysa :-) Kilka la temu przeszła za TM w wieku 17 lat. Myślałam,że byliśmy oryginalni w kwestii imienia. A tu proszę: ONka i w dodatku Whisky :-) Piękna sucz. Joasia Quote
eria Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Wpadłam z rewizytą, pooglądałam fotki , Whisky jest przepiękna :loveu:, będę zaglądać;) Quote
Olson Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Bolsbokser napisał(a):Hej Olson. Witamy się :-) A wszystko dlatego,że sama miałam Onkę krótkowłosą Whisky vel Łysa :-) Kilka la temu przeszła za TM w wieku 17 lat. Myślałam,że byliśmy oryginalni w kwestii imienia. A tu proszę: ONka i w dodatku Whisky :-) Piękna sucz. Joasia witam serdecznie :) na pewno byliście oryginalni, bo 17 lat temu myślę, że takie imie to była awangarda. :eviltong: eria napisał(a):Wpadłam z rewizytą, pooglądałam fotki , Whisky jest przepiękna :loveu:, będę zaglądać;) hej! dziękujemy za komplement. :loveu: Quote
rashelek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 No już poradziłaś sobie z RAWami? :mad: :lol: Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Czemu mnie tu wcześniej nie było :hmmmm: Piękna suczka, z oryginalnym imieniem :) [quote name='Olson']poza CTRami, wzdycham jeszcze do niufków i dogów niemieckich. mój idealny set, to Whisky, 2 CTRy, niufek i dożek. :diabloti: Czyli, tak sam jak ja :loveu: Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Olson']poza CTRami, wzdycham jeszcze do niufków i dogów niemieckich. mój idealny set, to Whisky, 2 CTRy, niufek i dożek. :diabloti: o to to to to :) za tego niufka to już Cię lubię :loveu: Suńka piękna, będę zaglądać ;) Quote
Olson Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 rashelek napisał(a):No już poradziłaś sobie z RAWami? :mad: :lol: nooo, dwa są na poprzedniej stronie przecież. :diabloti: magdabroy napisał(a):Czemu mnie tu wcześniej nie było :hmmmm: Piękna suczka, z oryginalnym imieniem :) Czyli, tak sam jak ja :loveu: witam serdecznie :) ja tam jestem zakochana tylko w dużych rasach. nigdy nie pojmowałam jak ktoś może sobie zakupić na przykład buldoga francuskiego. :eviltong: Niufciak napisał(a):o to to to to :) za tego niufka to już Cię lubię :loveu: Suńka piękna, będę zaglądać ;) zapraszamy! oj tak, niufy są cudowne, dlatego jak wypatrzyłam Cię na dogo, zaraz zajrzałam do galerii. ;) Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 zapraszamy! oj tak, niufy są cudowne, dlatego jak wypatrzyłam Cię na dogo, zaraz zajrzałam do galerii. ;-) są niesamowite, nie wyobrażam już sobie mieć innego psa :) jak byłam mała wychowywał mnie owczarek, ale krótkowłosy :) hehe jak będziesz kiedyś w pobliżu Bukowna to zapraszam na spacer :) może nawet z dwoma niufami :) Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Niufciak napisał(a):są niesamowite, nie wyobrażam już sobie mieć innego psa :) jak byłam mała wychowywał mnie owczarek, ale krótkowłosy :) hehe jak będziesz kiedyś w pobliżu Bukowna to zapraszam na spacer :) może nawet z dwoma niufami :) Mnie to na spacer nie zaprosiłaś :mad::eviltong::obrazic: Quote
eria Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 na niufa chorowałam długi czas, sentyment nadal mam, ale jednak dobrze,że się nie zdecydowałam kiedyś, kiedy było już blisko ;) zdecydowanie sznaucery są moją rasą + bearded collie + ostatnio wpadłam totalnie w teriery tybetańskie hihih, a ogólnie to pies musi mieć brodę :evil_lol: Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='magdabroy']Mnie to na spacer nie zaprosiłaś :mad::eviltong::obrazic: ups, wpadka :P hihihih :) to ja proponuję że wszyscy mnie odwiedzicie :D hahahahah zrobimy meeega dogowy spacer i piknik nad rzeczką :D na niufa chorowałam długi czas, sentyment nadal mam, ale jednak dobrze,że się nie zdecydowałam kiedyś, kiedy było już blisko zdecydowanie sznaucery są moją rasą + bearded collie + ostatnio wpadłam totalnie w teriery tybetańskie hihih, a ogólnie to pies musi mieć brodę ja przez złe doświadczenia z oczami Krosi na kudłatej mordzie, które ciągle ropieją, teraz tylko rasy z krótką sierścią na mordach, czyt. niufek :loveu: Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Niufciak napisał(a):ups, wpadka :P hihihih :) to ja proponuję że wszyscy mnie odwiedzicie :D hahahahah zrobimy meeega dogowy spacer i piknik nad rzeczką :D Gdybym tylko była w PL w formie relaksu, to jesteś jedną z pierwszych osób, które chciałabym spotkać ;) Mam taką ochotę zobaczyć Toro na żywo :loveu: Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 magdabroy napisał(a):Gdybym tylko była w PL w formie relaksu, to jesteś jedną z pierwszych osób, które chciałabym spotkać ;) Mam taką ochotę zobaczyć Toro na żywo :loveu: Miło mi ;) i oczywiście zapraszam ;) Toro lubi być oglądany i miziany :loveu: Moi wszyscy "psi" znajomi nie mogą się od niego odkleić, a ostatnio nawet obcy sie do niego kleją :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Olson napisał(a): nigdy nie pojmowałam jak ktoś może sobie zakupić na przykład buldoga francuskiego. :eviltong: Normalnie :evil_lol: małe psy są bardzo ekonomiczne :cool3:taka karma np te +/-15kg karmy co zjada ON przez miesiąc moja Kala jadła by ze 6miesięcy jeżeli nie dłużej :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Niufciak napisał(a):Miło mi ;) i oczywiście zapraszam ;) Toro lubi być oglądany i miziany :loveu: Moi wszyscy "psi" znajomi nie mogą się od niego odkleić, a ostatnio nawet obcy sie do niego kleją :P Tylko kiedy ja będę w PL dla relaksu :( xxxkaluniaxxx napisał(a):Normalnie :evil_lol: małe psy są bardzo ekonomiczne :cool3:taka karma np te +/-15kg karmy co zjada ON przez miesiąc moja Kala jadła by ze 6miesięcy jeżeli nie dłużej :evil_lol: I to jest jedyny plus-mniej je :eviltong: Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 magdabroy napisał(a):Tylko kiedy ja będę w PL dla relaksu :( musisz się postarać ;) I to jest jedyny plus-mniej je :eviltong: hahah dokładnie ;) więcej ja nie zauważam choć mam małego psa, sory, sukę :D (coraz częściej doprowadza mnie ona do szału) Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 i mniej miejsca zajmuje w samochodzie :evil_lol: no i jak coś to łatwiej nosić te kilka kilo na rączkach niż kilkanaście :p Quote
kalyna Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Normalnie :evil_lol: małe psy są bardzo ekonomiczne :cool3:taka karma np te +/-15kg karmy co zjada ON przez miesiąc moja Kala jadła by ze 6miesięcy jeżeli nie dłużej :evil_lol: ale co to za frajda, żeby po psa trzeba było się schylać :diabloti: pod tym względem uwielbiam Owczary, chwytam za obrożę i psa przestawiam, poprawiam, przeprowadzam.. a Ciapulca muszę brać na ręce :splat: Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):i mniej miejsca zajmuje w samochodzie :evil_lol: no i jak coś to łatwiej nosić te kilka kilo na rączkach niż kilkanaście :p ja się mieszcze z moim niufem do Seicento siedząc z nim z tyłu ;) do tego zmieszczą się jeszcze 2 osoby, drugi pies i np. bagaże na 3dniowy zimowy wyjazd w góry :D sie chce sie da :D Quote
Olson Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 no tak - mało żrą. to jest duży plus. :evil_lol: no i apropos zajmowania miejsca w samochodzie, to uwielbiam te złote rady - "najlepsza klatka!". jasne, jak piesek ważdy do 10kg. :razz: tak w zasadzie to nie mam daleko do Bukowna. można by wręcz powiedzieć, że to prawie (podkreślam prawie) moje okolice. :diabloti: szkoda tylko, że nie ma chyba żadnego połączenia PKP, bo w ramach socjalizacji moglabym przejechać się z futerkiem. Magda, ale ja Cię zapraszam na spacer. :grins: co do brody to póki co jestem w psich brodach zakochana. :loveu: sznupy olbrzymie mają ładne bródki, ale CTR... miazga! Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Pies ma łapy, więc nie widzę powodu, żeby go nosić :eviltong: Olson napisał(a): Magda, ale ja Cię zapraszam na spacer. :grins: Dzięki ;) Choć na tę chwilę mam do Was grubo ponad 1100km :placz: I w tym roku do PL już nie przyjadę :shake: Nawet nie wiem kiedy przyjadę :( Olson, jak masz na imię? Łatwiej się pisze do kogoś po imieniu niż po nick'u :eviltong: Quote
Olson Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Ola jestem, miło mi :) 1100 - mogę się spytać, gdzie mieszkasz? Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Olson']no tak - mało żrą. to jest duży plus. :evil_lol: no i apropos zajmowania miejsca w samochodzie, to uwielbiam te złote rady - "najlepsza klatka!". jasne, jak piesek ważdy do 10kg. :razz: tak w zasadzie to nie mam daleko do Bukowna. można by wręcz powiedzieć, że to prawie (podkreślam prawie) moje okolice. :diabloti: szkoda tylko, że nie ma chyba żadnego połączenia PKP, bo w ramach socjalizacji moglabym przejechać się z futerkiem. Magda, ale ja Cię zapraszam na spacer. :grins: co do brody to póki co jestem w psich brodach zakochana. :loveu: sznupy olbrzymie mają ładne bródki, ale CTR... miazga! chyba musiałabyś do Katowic i potem do Bukowna, bo bezpośredniego chyba nie ma chybaże do Olkusza i potem do Nas :) Zapraszamy, studiuję zaocznie więc jestem cały tydzień wolna ;) [quote name='magdabroy']Pies ma łapy, więc nie widzę powodu, żeby go nosić :eviltong: Dzięki ;) Choć na tę chwilę mam do Was grubo ponad 1100km :placz: I w tym roku do PL już nie przyjadę :shake: Nawet nie wiem kiedy przyjadę :( Olson, jak masz na imię? Łatwiej się pisze do kogoś po imieniu niż po nick'u :eviltong: Dokładnie :D hahaah a ja wiem jak ma na imię bo ją na fejsie dorwałam przed chwilą :D Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Olson napisał(a):Ola jestem, miło mi :) 1100 - mogę się spytać, gdzie mieszkasz? Mnie również :) W Niemczech, koło holenderskiej granicy ;) Niufciak napisał(a): hahaah a ja wiem jak ma na imię bo ją na fejsie dorwałam przed chwilą :D A ja nie mam fejsa :eviltong: Quote
KT Arts Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 magdabroy napisał(a):Mnie również :) W Niemczech, koło holenderskiej granicy ;) A ja nie mam fejsa :eviltong: kobieto, gdzie Cie tam wywialo ?:P aaa no tak, ty anty facebookowa jesteś ;) załóż sobie, nie bądź taka :P Quote
Recommended Posts