Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Olson. Witamy się :-)
A wszystko dlatego,że sama miałam Onkę krótkowłosą Whisky vel Łysa :-)
Kilka la temu przeszła za TM w wieku 17 lat. Myślałam,że byliśmy oryginalni w kwestii imienia. A tu proszę: ONka i w dodatku Whisky :-)
Piękna sucz.
Joasia

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Hej Olson. Witamy się :-)
A wszystko dlatego,że sama miałam Onkę krótkowłosą Whisky vel Łysa :-)
Kilka la temu przeszła za TM w wieku 17 lat. Myślałam,że byliśmy oryginalni w kwestii imienia. A tu proszę: ONka i w dodatku Whisky :-)
Piękna sucz.
Joasia

witam serdecznie :)

na pewno byliście oryginalni, bo 17 lat temu myślę, że takie imie to była awangarda. :eviltong:

eria napisał(a):
Wpadłam z rewizytą, pooglądałam fotki , Whisky jest przepiękna :loveu:, będę zaglądać;)

hej!

dziękujemy za komplement. :loveu:

Posted

Czemu mnie tu wcześniej nie było :hmmmm:

Piękna suczka, z oryginalnym imieniem :)

[quote name='Olson']poza CTRami, wzdycham jeszcze do niufków i dogów niemieckich. mój idealny set, to Whisky, 2 CTRy, niufek i dożek. :diabloti:

Czyli, tak sam jak ja :loveu:

Posted

[quote name='Olson']poza CTRami, wzdycham jeszcze do niufków i dogów niemieckich. mój idealny set, to Whisky, 2 CTRy, niufek i dożek. :diabloti:

o to to to to :) za tego niufka to już Cię lubię :loveu:
Suńka piękna, będę zaglądać ;)

Posted

rashelek napisał(a):
No już poradziłaś sobie z RAWami? :mad: :lol:

nooo, dwa są na poprzedniej stronie przecież. :diabloti:

magdabroy napisał(a):
Czemu mnie tu wcześniej nie było :hmmmm:

Piękna suczka, z oryginalnym imieniem :)

Czyli, tak sam jak ja :loveu:

witam serdecznie :) ja tam jestem zakochana tylko w dużych rasach. nigdy nie pojmowałam jak ktoś może sobie zakupić na przykład buldoga francuskiego. :eviltong:

Niufciak napisał(a):
o to to to to :) za tego niufka to już Cię lubię :loveu:
Suńka piękna, będę zaglądać ;)

zapraszamy!
oj tak, niufy są cudowne, dlatego jak wypatrzyłam Cię na dogo, zaraz zajrzałam do galerii. ;)

Posted

zapraszamy!
oj tak, niufy są cudowne, dlatego jak wypatrzyłam Cię na dogo, zaraz zajrzałam do galerii. ;-)

są niesamowite, nie wyobrażam już sobie mieć innego psa :) jak byłam mała wychowywał mnie owczarek, ale krótkowłosy :) hehe
jak będziesz kiedyś w pobliżu Bukowna to zapraszam na spacer :) może nawet z dwoma niufami :)

Posted

Niufciak napisał(a):
są niesamowite, nie wyobrażam już sobie mieć innego psa :) jak byłam mała wychowywał mnie owczarek, ale krótkowłosy :) hehe
jak będziesz kiedyś w pobliżu Bukowna to zapraszam na spacer :) może nawet z dwoma niufami :)

Mnie to na spacer nie zaprosiłaś :mad::eviltong::obrazic:

Posted

na niufa chorowałam długi czas, sentyment nadal mam, ale jednak dobrze,że się nie zdecydowałam kiedyś, kiedy było już blisko ;) zdecydowanie sznaucery są moją rasą + bearded collie + ostatnio wpadłam totalnie w teriery tybetańskie hihih, a ogólnie to pies musi mieć brodę :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mnie to na spacer nie zaprosiłaś :mad::eviltong::obrazic:
ups, wpadka :P hihihih :) to ja proponuję że wszyscy mnie odwiedzicie :D hahahahah zrobimy meeega dogowy spacer i piknik nad rzeczką :D

na niufa chorowałam długi czas, sentyment nadal mam, ale jednak dobrze,że się nie zdecydowałam kiedyś, kiedy było już blisko zdecydowanie sznaucery są moją rasą + bearded collie + ostatnio wpadłam totalnie w teriery tybetańskie hihih, a ogólnie to pies musi mieć brodę

ja przez złe doświadczenia z oczami Krosi na kudłatej mordzie, które ciągle ropieją, teraz tylko rasy z krótką sierścią na mordach, czyt. niufek :loveu:

Posted

Niufciak napisał(a):
ups, wpadka :P hihihih :) to ja proponuję że wszyscy mnie odwiedzicie :D hahahahah zrobimy meeega dogowy spacer i piknik nad rzeczką :D

Gdybym tylko była w PL w formie relaksu, to jesteś jedną z pierwszych osób, które chciałabym spotkać ;) Mam taką ochotę zobaczyć Toro na żywo :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Gdybym tylko była w PL w formie relaksu, to jesteś jedną z pierwszych osób, które chciałabym spotkać ;) Mam taką ochotę zobaczyć Toro na żywo :loveu:

Miło mi ;) i oczywiście zapraszam ;) Toro lubi być oglądany i miziany :loveu: Moi wszyscy "psi" znajomi nie mogą się od niego odkleić, a ostatnio nawet obcy sie do niego kleją :P

Posted

Olson napisał(a):

nigdy nie pojmowałam jak ktoś może sobie zakupić na przykład buldoga francuskiego. :eviltong:

Normalnie :evil_lol: małe psy są bardzo ekonomiczne :cool3:taka karma np te +/-15kg karmy co zjada ON przez miesiąc moja Kala jadła by ze 6miesięcy jeżeli nie dłużej :evil_lol:

Posted

Niufciak napisał(a):
Miło mi ;) i oczywiście zapraszam ;) Toro lubi być oglądany i miziany :loveu: Moi wszyscy "psi" znajomi nie mogą się od niego odkleić, a ostatnio nawet obcy sie do niego kleją :P

Tylko kiedy ja będę w PL dla relaksu :(

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Normalnie :evil_lol: małe psy są bardzo ekonomiczne :cool3:taka karma np te +/-15kg karmy co zjada ON przez miesiąc moja Kala jadła by ze 6miesięcy jeżeli nie dłużej :evil_lol:

I to jest jedyny plus-mniej je :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko kiedy ja będę w PL dla relaksu :(
musisz się postarać ;)

I to jest jedyny plus-mniej je :eviltong:

hahah dokładnie ;) więcej ja nie zauważam choć mam małego psa, sory, sukę :D (coraz częściej doprowadza mnie ona do szału)

Posted

ale co to za frajda, żeby po psa trzeba było się schylać :diabloti:
pod tym względem uwielbiam Owczary, chwytam za obrożę i psa przestawiam, poprawiam, przeprowadzam.. a Ciapulca muszę brać na ręce :splat:

Posted

i mniej miejsca zajmuje w samochodzie :evil_lol: no i jak coś to łatwiej nosić te kilka kilo na rączkach niż kilkanaście :p

ja się mieszcze z moim niufem do Seicento siedząc z nim z tyłu ;) do tego zmieszczą się jeszcze 2 osoby, drugi pies i np. bagaże na 3dniowy zimowy wyjazd w góry :D sie chce sie da :D

Posted

no tak - mało żrą. to jest duży plus. :evil_lol: no i apropos zajmowania miejsca w samochodzie, to uwielbiam te złote rady - "najlepsza klatka!". jasne, jak piesek ważdy do 10kg. :razz:

tak w zasadzie to nie mam daleko do Bukowna. można by wręcz powiedzieć, że to prawie (podkreślam prawie) moje okolice. :diabloti: szkoda tylko, że nie ma chyba żadnego połączenia PKP, bo w ramach socjalizacji moglabym przejechać się z futerkiem.

Magda, ale ja Cię zapraszam na spacer. :grins:

co do brody to póki co jestem w psich brodach zakochana. :loveu: sznupy olbrzymie mają ładne bródki, ale CTR... miazga!

Posted

Pies ma łapy, więc nie widzę powodu, żeby go nosić :eviltong:

Olson napisał(a):

Dzięki ;)
Choć na tę chwilę mam do Was grubo ponad 1100km :placz: I w tym roku do PL już nie przyjadę :shake:
Nawet nie wiem kiedy przyjadę :(

Olson, jak masz na imię? Łatwiej się pisze do kogoś po imieniu niż po nick'u :eviltong:

Posted

[quote name='Olson']no tak - mało żrą. to jest duży plus. :evil_lol: no i apropos zajmowania miejsca w samochodzie, to uwielbiam te złote rady - "najlepsza klatka!". jasne, jak piesek ważdy do 10kg. :razz:

tak w zasadzie to nie mam daleko do Bukowna. można by wręcz powiedzieć, że to prawie (podkreślam prawie) moje okolice. :diabloti: szkoda tylko, że nie ma chyba żadnego połączenia PKP, bo w ramach socjalizacji moglabym przejechać się z futerkiem.

co do brody to póki co jestem w psich brodach zakochana. :loveu: sznupy olbrzymie mają ładne bródki, ale CTR... miazga!
chyba musiałabyś do Katowic i potem do Bukowna, bo bezpośredniego chyba nie ma chybaże do Olkusza i potem do Nas :) Zapraszamy, studiuję zaocznie więc jestem cały tydzień wolna ;)
[quote name='magdabroy']Pies ma łapy, więc nie widzę powodu, żeby go nosić :eviltong:

Dzięki ;)
Choć na tę chwilę mam do Was grubo ponad 1100km :placz: I w tym roku do PL już nie przyjadę :shake:
Nawet nie wiem kiedy przyjadę :(

Olson, jak masz na imię? Łatwiej się pisze do kogoś po imieniu niż po nick'u :eviltong:
Dokładnie :D
hahaah a ja wiem jak ma na imię bo ją na fejsie dorwałam przed chwilą :D

Posted

Olson napisał(a):
Ola jestem, miło mi :)

1100 - mogę się spytać, gdzie mieszkasz?

Mnie również :)

W Niemczech, koło holenderskiej granicy ;)

Niufciak napisał(a):

hahaah a ja wiem jak ma na imię bo ją na fejsie dorwałam przed chwilą :D

A ja nie mam fejsa :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Mnie również :)

W Niemczech, koło holenderskiej granicy ;)

A ja nie mam fejsa :eviltong:

kobieto, gdzie Cie tam wywialo ?:P
aaa no tak, ty anty facebookowa jesteś ;) załóż sobie, nie bądź taka :P