Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermaister']Też dziś byłam w lesie :)
śliczna Whisky a zdjęcie cudowne :)

dziękujemy. :) w lesie jest teraz śliczna złota jesień.

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się :)
Galerię podglądam od początku, czekałam aż ja założysz, bo Whisky jest najpiękniejszym DONem jakiego widziałam :loveu: Ciężko uwierzyć, że nie rodowodowa :)
Lora też piękna :loveu: Jedna z moich ulubionych ras :loveu:
Spacerek udany był? :)

Posted

[quote name='trabeska']Witamy się :)
Galerię podglądam od początku, czekałam aż ja założysz, bo Whisky jest najpiękniejszym DONem jakiego widziałam :loveu: Ciężko uwierzyć, że nie rodowodowa :)
Lora też piękna :loveu: Jedna z moich ulubionych ras :loveu:
Spacerek udany był? :)

jejku, dziękujemy! bardzo się cieszę, że kundel się podoba. :loveu:
Lora jest już większa od Whisky o jakieś 6-7cm, waży 30kg. obawiam się, że przy następnym spotkaniu Whisky będzie już zdecydowanie mniejsza o szczeniaczka. :diabloti: i taka mała poprawka - Lora vel Lola ma w zasadzie 6 i pół miesiąca.

Posted

[quote name='rashelek']Ten mały włochacz jest świetny, pocieszna bardzo :D Pasują do siebie z Whiskaczem ;)

[quote name='xxxkaluniaxxx']O jacie :loveu: pasuje taki duecik :diabloti:

ooo tak, duecik zajebiaszczy. :loveu: obydwie cudownie się razem bawią, aż miło popatrzeć. tak bardzo żałuję, że nie mogę mieć ruska już teraz... Whisky jest w sile wieku i naprawdę bardzo brakuje jej psiego przyjaciela, z którym mogła by poszaleć... często widzę jak zachęca naszą starszą sucz do wspólnej zabawy, ale ta ma ją najzwyczajniej w świecie głęboko w d... i ją zlewa. :shake:

taka jestem Lorka. :loveu:

Posted

A ile Whisky waży? Bo wydaje się strasznie wielka. Swoją drogą- świetne ma imię :)
Ahh i ogólnie to piękne zdjęcia robisz :loveu: Normalnie wychodzi na to, że to jest jedna z moich ulubionych galerii na dogo :diabloti:
A na jakiego psiaka czekasz teraz? :) Na CTRa?

Posted

[quote name='trabeska']A ile Whisky waży? Bo wydaje się strasznie wielka. Swoją drogą- świetne ma imię :)
Ahh i ogólnie to piękne zdjęcia robisz :loveu: Normalnie wychodzi na to, że to jest jedna z moich ulubionych galerii na dogo :diabloti:
A na jakiego psiaka czekasz teraz? :) Na CTRa?[/QUOTE]

Whisky w tej chwili waży gdzieś 37-38kg. co do imienia, to swego czasu było oryginalne, a teraz Whisky tu Whisky tam. Dlatego mój następnym pies będzie miał na imię Echo November Yankee, z jakimś angielskim przymiotnikiem na początku. :eviltong:
cieszę się, ze zdjęcia się podobają! :) zapraszam częściej.
no i tak, czekam na CTRa. w zasadzie to już (a może dopiero) dwa latka.

[quote name='Riven']śliczne, śliczne, śliiiczne !! <3[/QUOTE]

dziękujemy! :loveu:

Posted

Ale chyba z Lorką się dosyć często widujecie i Whiskacz może poszaleć?
Ja mam ten sam problem, bo różnica gabarytów jest za duża i psy się ze sobą nie bawią, a psich kolegów jakoś brak :shake: Zdecydowanie potrzebny mi jest 3, dopasowany rozmiarem do obydwu :lol:

Posted

[quote name='rashelek']Ale chyba z Lorką się dosyć często widujecie i Whiskacz może poszaleć?
Ja mam ten sam problem, bo różnica gabarytów jest za duża i psy się ze sobą nie bawią, a psich kolegów jakoś brak :shake: Zdecydowanie potrzebny mi jest 3, dopasowany rozmiarem do obydwu :lol:

niestety, ale do tej pory widziałyśmy się tylko 2 razy. :( generalnie zawsze jest tak, że komuś coś wypadnie, i nigdy nie możemy się spotkać. ostatnio widziałyśmy się na początku lipca. :eviltong:

Posted

Cześć :) wraz z Rufusem chcielibyśmy się przywitać :) Widzę tu dużo ciekawych zdjęć i piękne psiaki. Sądzę że często będę tu zaglądać i czekać na nowe fotki ;) Pozdrawiam wraz z Rufuskiem. :evil_lol:

Posted

[quote name='Olson']Whisky w tej chwili waży gdzieś 37-38kg. co do imienia, to swego czasu było oryginalne, a teraz Whisky tu Whisky tam. Dlatego mój następnym pies będzie miał na imię Echo November Yankee, z jakimś angielskim przymiotnikiem na początku. :eviltong:
cieszę się, ze zdjęcia się podobają! :) zapraszam częściej.
no i tak, czekam na CTRa. w zasadzie to już (a może dopiero) dwa latka.[/QUOTE]

A ja np. nie znam żadnego psiaka i ogólnie zwierza, który wabi się Whisky :razz: Dlatego mi się tak to imię podoba :)
Bardzo fajnie- to dopiero oryginalne imię! :)
Bardzo fajna rasa. Ja swego czasu nawet myślałam, że mój Traper jest jakąś mieszanką CTRa. Ale raz, że wielkość nie ta (Traper waży jakieś 15kg i w kłębie ma 48-50cm), a dwa, że ruski to rzadka rasa.

Posted

[quote name='leónowa']Młoda cudna, tylko gdyby nie ten ogon:eviltong:[/QUOTE]

wolisz ruskie z kopiowanym ogonkiem? :eviltong: ja szczerze mówiąc nie byłam przekonana do ogona, ale jednak, jednak jestem teraz na tak ;) najfajniej jest jak uradowany CTR przywali ogonem w nogi. trochę boli. :diabloti:

[quote name='Sunny dog']Cześć :) wraz z Rufusem chcielibyśmy się przywitać :) Widzę tu dużo ciekawych zdjęć i piękne psiaki. Sądzę że często będę tu zaglądać i czekać na nowe fotki ;) Pozdrawiam wraz z Rufuskiem. :evil_lol:[/QUOTE]

witam serdecznie! i zapraszam! :)

[quote name='trabeska']A ja np. nie znam żadnego psiaka i ogólnie zwierza, który wabi się Whisky :razz: Dlatego mi się tak to imię podoba :)
Bardzo fajnie- to dopiero oryginalne imię! :)
Bardzo fajna rasa. Ja swego czasu nawet myślałam, że mój Traper jest jakąś mieszanką CTRa. Ale raz, że wielkość nie ta (Traper waży jakieś 15kg i w kłębie ma 48-50cm), a dwa, że ruski to rzadka rasa.[/QUOTE]

w tej chwili CTRów jest co raz więcej... niestety.
na forum owczarkowym są już co najmniej 3 Whisky. moja była pierwsza. :evil_lol: