Olson Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 leónowa napisał(a):Mało mi tam tylko psich fot, ale zdjęcia ogólnie extra:loveu: Dzięki ;) Mało, mało, bo nie mam modeli... A ogólnie jakoś nie umiem prowadzić fanpejdża. Muszę dopiero coś tam powrzucać, bo Whiskaczowych fotek mam dość sporo. Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Hejka ;) piękny pies :loveu: będziemy zaglądać :cool3: Quote
Olson Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) piękny pies :loveu: będziemy zaglądać :cool3: witam, i zapraszam :) Quote
cockermaister Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Olson napisał(a):Dzięki ;) Mało, mało, bo nie mam modeli... . hahaha to musze to zmienić :) napewno wpadne z Lu na sesyjkę tylko musisz mi napisać w który weekend Ci pasuje :) Quote
Leokadia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Znowu padam na twarz przed twoim talentem, mistrzowskie zdjęcia:loveu: Quote
Luzia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jak tam po sterylce się Whisky czuje? :) Quote
Olson Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Luzia napisał(a):Jak tam po sterylce się Whisky czuje? :) dzięki, że pytasz. :) w środę miną trzy tygodnie a pies już zapomniał, że miał sterylizację. na brzuszku nawet nie widac, że była krojona - nie ma śladów szwów. teraz tak sobie pomyślałam, że ja w zeszłym roku miałam szytego palca u nogi (na dodatek w prywatnej klinice) i ślady mam do dziś, a pies szyty u zwykłego weta nie ma żadnej blizny. :biggrina: Quote
rashelek Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-dLEqOC70uLc/UiNTcv3I2_I/AAAAAAAAAOA/DYgJpxNsU1g/w640-h476-no/101.jpg zakochałam się :loveu: No ja moich modeli bym chętnie użyczyła na piękną sesję, ale samochód padł i już nie chciał wstać :( Także nie mamy czym dojechać, a busem się tłuc to pół dnia w jedną stronę :( Quote
Olson Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 [quote name='rashelek']https://lh4.googleusercontent.com/-dLEqOC70uLc/UiNTcv3I2_I/AAAAAAAAAOA/DYgJpxNsU1g/w640-h476-no/101.jpg zakochałam się :loveu: No ja moich modeli bym chętnie użyczyła na piękną sesję, ale samochód padł i już nie chciał wstać :( Także nie mamy czym dojechać, a busem się tłuc to pół dnia w jedną stronę :( hej! do mnie jeżdżą z Cz-wy co godzinę pociągi, cała jazda trwa całe 19 minut. :eviltong: pies całe 5zł. Quote
Luzia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 też się kiedyś zastanawiałam jak to jest, że wet tak zszywa że praktycznie śladu nie ma :lol: Czas zmienić lekarza :evil_lol: A macie jakieś zalecenia żeby przez ileś tam nie biegała za dużo? Quote
Olson Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Luzia napisał(a):też się kiedyś zastanawiałam jak to jest, że wet tak zszywa że praktycznie śladu nie ma :lol: Czas zmienić lekarza :evil_lol: A macie jakieś zalecenia żeby przez ileś tam nie biegała za dużo? Tydzień po zabiegu, podczas zdjęcia szwów wet powiedział, że jeszcze 3-4 dni należy ją "oszczędzać". ;) A tak ogólnie to już wszystko powróciło do normy - dzisiaj mijają równo trzy tygodnie - i jak pisałam, Whisky nie pamięta że miała operację. :cool3: Co mnie osobiście niezmiernie cieszy. :multi: Quote
Luzia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Już 3 tygodnie? Wow ale zleciało :) Pytam bo spotkałam się z sytuacjami gdzie wet jeszcze przez miesiąc kazał oszczędzać psa ;) U mnie wszystkie suki ganiały już po 10-11 dniach :) Quote
Olson Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Mi osobiście było by szkoda męczyć ją w ten sposób przez tyle czasu... A poza tym nasz wet jest że tak powiem "normalny" i nie przesadza w stosunku do psa. :) A Łezunia wczoraj zrobiła duże psaicho. :loveu: Czyli rozpieprzyła materacyk i zasypała mój dopieszczony ogródeczek gąbeczką. Cudownie się sprzątało. :diabloti: Quote
Olson Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Mój piesek kanapowy... :diabloti: Quote
Leokadia Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ta znudzona mina, mówi, że ona sie na kanapę nie nadaje:evil_lol: Ładne mebelki:p Quote
Olson Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='leónowa']Ta znudzona mina, mówi, że ona sie na kanapę nie nadaje:evil_lol: Ładne mebelki:p[/QUOTE] Ech, dokładnie. Na początku zawsze sama się pcha, ale po 10 minutach już stoi pod drzwiami bo za gorąco. :evil_lol: Dzięki. :) Quote
Illusion Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-Z9UG0rkcX6o/UjSYturZQGI/AAAAAAAAAQU/cP_zkLJ-_Ng/w640-h424-no/2.jpg Ta fotka to z lampą odbijaną od sufitu czy jak? Pasuje jej różowy :loveu:. Quote
Olson Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Illusion'] Ta fotka to z lampą odbijaną od sufitu czy jak? Pasuje jej różowy :loveu:.[/QUOTE] Generalnie - nie mam lampy zewnętrznej, tylko ten szajs w body, więc staram się jej używać bardzo rzadko. ;) Ale w tym wypadku było zaświecone, z tym, że w salonie mam aktualnie ponad 20 źródeł światła, i dosć długo bawiłam się różnymi światełkami, żeby dobrze piesek był doświetlony. :eviltong: No własnie, a mamy tylko jedną różową obróżkę... :evil_lol: Quote
Olson Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 A my od dzisiaj BARFujemy. Zobaczymy na jak długo. :) Quote
cockermaister Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Też dziś byłam w lesie :) śliczna Whisky a zdjęcie cudowne :) Quote
Recommended Posts