Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Riven, witam na naszym wątku. :loveu:

to w takim razie fotka z najmłodszym kompanem Łeski do zabaw ;) mój kuzyn Jaś, lat 6.

edit. no i zapomniałabym pochwalić się jedną z naszych ośmiu nowych obróżek. :loveu:

Posted

cudowne zdjęcia ona jest prześliczna:loveu:

[quote name='Olson']
dziękujemy. :)
faktycznie, owczarki mają jednak w sobie to COŚ. choć uważam, że rasa i tak jest bardzo pokrzywdzona, przez Rexy, Alexy i Szariki. :shake:[/QUOTE]

dokładnie gdyby nie te wszystkie filmy to ta rasa byłaby jeszcze bardziej szlachetna, tak to strasznie się spopularyzowała i pełno mieszańców:shake:

Posted

[quote name='Molowe']https://lh6.googleusercontent.com/-AYPGphOwOx0/UeUmAmnH4gI/AAAAAAAAAFs/QgtoHepVPlw/w640-h424-no/12.png piękne zdjęcie :)

dzięki, też jestem nim zachwycona. :loveu:

bardzo cieszy mnie to, że Jasiek, chociaż jest sporo mniejszy od Whisky, to naprawdę super się z nią bawi.

[quote name='zahirka11']
dokładnie gdyby nie te wszystkie filmy to ta rasa byłaby jeszcze bardziej szlachetna, tak to strasznie się spopularyzowała i pełno mieszańców:shake:

dlatego teraz wybrałam rasę, która poza psim środowiskiem, nie jest popularna. :loveu:

Posted

do odbioru szczylka zostało mi jeszcze 20 miesięcy. :eviltong:

mam nadzieję, że wtedy będą mieć szczeniaczki w "mojej" hodowli. :loveu: a Ty na którą myślałaś?

Posted

Argusy to naprawdę fajne pieski - ja generalnie uwielbiam Double Trouble Argus Electra, i większość dzieciaków z miotu G. Zarejestruj się na czernyszowym forum - właścicielka Argus Electry jest tam też zarejestrowana, i czynnie się udziela. ;)

Posted

gdyby ktoś nie widział jeszcze, to tak Whisky prezentuje się w dwóch nowych obróżkach. :diabloti: jutro wstawię portreciki w kolejnych dwóch.

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Dzień dobry :loveu:

Podglądałam Łeskę na Owczarku :evil_lol: Fajnie macie galerie i tu :cool3:[/QUOTE]

no hej hej!

na owczarku nie byłam już ze 100 lat, wkurzaja mnie niektóre osoby i sobie daruję. :lol:

Posted

W sumie to dałam sobie spokój z RAWami.. nie zamierzam każdego zdjęcia przerabiać. Dlatego jpg są w moim przypadku lepsze :evil_lol:

Ktoś tu chyba jest obrożoholikiem :cool3: ale ta z samolotami robi wrażenie, jest śliczna :loveu:

Też oglądałam Was na owczarku, ale się tam nie udzielam... wybrałam inne forum...

Posted

Ach, więcej, więcej zdjęć poproszę :D
Ona jest taka piękna :loveu:
obróżka śliczna !!, za raz lecę na wątek obróżkowy by zobaczyć resztę :D