Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olson']hej dziewczyny :) fotki będą jak się trochę ogarnę. nie chciałabym zapeszać, ale może już wkrótce u nas nowy lokator. ;)[/QUOTE]
ciekawość mnie pożera :D

Posted

Niufciak napisał(a):
to w ramach oczekiwania Whiskowe foty poproszę ;)

aa dzisiaj była śliczna pogoda, ale spędziłam ją.. no właśnie ;) u niego. póki co mogę Wam zdradzić to, że Whisky go nie toleruje :diabloti:

Posted

Olson napisał(a):
aa dzisiaj była śliczna pogoda, ale spędziłam ją.. no właśnie ;) u niego. póki co mogę Wam zdradzić to, że Whisky go nie toleruje :diabloti:

To będziesz miała wesoło:evil_lol:

Posted

A ja chyba wiem co to będzie za nowy towarzysz, gdzieś na innym wątku widziałam post Olson, tak mi się zdaje :D To będzie o wiele większe od psa, prawda? :)

Posted

no dobra, już mogę się pochwalić :)))

jest duży większy od Whiskacza, bo dzieli je 113cm w kłębie. :diabloti: Whisky - 61cm, Rene - 174cm. jest wielki, kasztanowaty i bardzo delikatny. :)

Posted

Luzia napisał(a):
Właśnie miałam pytać czy bierzesz doga :lol: ale 174 to za dużo nawet jak na taką rasę :evil_lol:

dożek 174cm to lekka przeginka. :diabloti:

magdabroy napisał(a):
Będzie koń? :multi:

na razie takie, komórkowe ;)

Posted

leónowa napisał(a):
Boskie ma te uszy:loveu:

magdabroy napisał(a):
Ale pięęęęęęęęęęęęęęęęęęękny :loveu:

Niufciak napisał(a):
BOSKI :loveu:

dzięki, dzięki :oops: jutro powinny przyjść prawie wszystkie akcesoria, w czwartek przyjeżdża Pani na pomiar siodła i ogłowia. powiem Wam, że baardzo przyjemne jest kompletowanie "wyprawki" dla kopytnego. :loveu: chyba jeszcze fajniejsze niż dla psa.

Posted

dziękujemy bardzo :) Whisky nie zabieram do stajni, ale wiem, że boi się koni i drze na nie japę. więc nie chcę robić sobie więcej problemu :eviltong:

Renio na wypasie