Olson Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Witam serdecznie na naszym wątku, naszym to znaczy - moim i mojej kochanej Whisky. :) [SIZE=1][SIZE=2] Whisky urodziła się 17.08.2009, jest psem w typie długowłosego owczarka niemieckiego. [SIZE=1][SIZE=2] [SIZE=1][SIZE=2] [SIZE=1][SIZE=2] Pozdrawiamy! :loveu:[SIZE=1][SIZE=2] Quote
Olson Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Wygląda na olbrzyma, ile waży? bo faktycznie jest wielka. ;) w tej chwili 38kg, ale cały czas się odchudzamy. Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 No to faktycznie całkiem sporo, ale DONki chyba mają to do siebie. :) Quote
kalyna Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Witamy się u Was :multi: piękne te zdjęcia :loveu: My z Sonią też się odchudzamy, ale nawet nie wiem ile ona teraz waży :oops: Quote
Leokadia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Wow, naprawdę spora, ile ma w kłębie?;) A tak w ogóle to witamy się! Quote
Olson Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Onomato-Peja napisał(a):No to faktycznie całkiem sporo, ale DONki chyba mają to do siebie. :) dokładnie, DONy wyglądają bardzo puchato. zaraz wstawię fotkę po kąpieli, to zobaczysz różnicę w Łesce z futrem i bez. :diabloti: kalyna napisał(a): My z Sonią też się odchudzamy, ale nawet nie wiem ile ona teraz waży :oops: dlatego ja od czasu do czasu podjeżdżam do weta, żeby zobaczyć jak tam nam idzie z odchudzaniem. :cool3: od marca straciła 4kg. leónowa napisał(a):Wow, naprawdę spora, ile ma w kłębie?;) zdaje się, że 61cm ;) no i oczywiście witam wszystkich. :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Może ja źle moją mierzę, bo mi wychodzi, że ma 63-4cm w kłębie a to okruch... Wyobrażam sobie mokrego DONka, wiem jak moja wygląda po wyjściu z wody. :lol: Quote
kalyna Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Olson napisał(a):dlatego ja od czasu do czasu podjeżdżam do weta, żeby zobaczyć jak tam nam idzie z odchudzaniem. :cool3: od marca straciła 4kg. u naszego weta nie ma wagi,, w sumie to nie wiem, czy w ogóle w naszym mieście ma ktoś taką wagę :roll: także zostało mi macanie :evil_lol: no to dużo zrzuciła, gratulacje :) Quote
Olson Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 kalyna napisał(a):u naszego weta nie ma wagi,, w sumie to nie wiem, czy w ogóle w naszym mieście ma ktoś taką wagę :roll: także zostało mi macanie :evil_lol: no to dużo zrzuciła, gratulacje :) zawsze zostaje Wam skład opałowy. :eviltong: moja znajoma, która ma trzymiesięcznego CTRa, żartuje że już niedługo z malutką zacznie jeździć ważyć ją własnie do składu opałowego. zrzuciła, bo ją głodzę... jedna miarka odchudzającego Brita + 2 surowe marchewki lub zmiksowane jabłko z jogurtem. 2-3 razy w tygodniu daje jej na śniadanie chudy twaróg z surowym jajkiem. no i tyle w sumie. oczywiście wszyscy w domu po kątach ją dokarmiają, ale staram się ich opierniczać. więc niby się ograniczają. ;) do tego codzienne pływanie, i niecodzienny spacer 10km. no i schudła klucha. :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Zawsze mnie boli, że tak łatwo odchudzić psa a tak ciężko siebie samą... :eviltong: Quote
Olson Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Onomato-Peja napisał(a):Zawsze mnie boli, że tak łatwo odchudzić psa a tak ciężko siebie samą... :eviltong: wiem, też wiecznie nad tym ubolewam. :diabloti: Quote
Olson Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Foty porządne będą dopiero w poniedziałek, bo teraz na weekend najechało się milion rybaków nad nasz zalew. :eviltong: a w lesie psa i tak nie spuszczam, więc fotki do dupy. Quote
rashelek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jaka ona jest piękna :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-PpBQyTuIqIA/UdWYfxCqtwI/AAAAAAAAACc/iu24n4ECYJs/w640-h430-no/4.png gdzie to taka super woda jest, u nas w pobliżu jakoś? :cool3: W ogóle to z której części Czewy jesteście? :) Quote
zahirka11 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 to i ja się witam:-) cudowna psina<3 moje marzenie od zawsze ;-) Quote
Olson Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 rashelek napisał(a):Jaka ona jest piękna :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-PpBQyTuIqIA/UdWYfxCqtwI/AAAAAAAAACc/iu24n4ECYJs/w640-h430-no/4.png gdzie to taka super woda jest, u nas w pobliżu jakoś? :cool3: W ogóle to z której części Czewy jesteście? :) dzięki. :loveu: w zasadzie to jesteśmy z Masłońskiego, k. Poraja. no, a woda to właśnie zalew Poraj. ;) zahirka11 napisał(a):to i ja się witam:-) cudowna psina<3 moje marzenie od zawsze ;-) dziękujemy. :) faktycznie, owczarki mają jednak w sobie to COŚ. choć uważam, że rasa i tak jest bardzo pokrzywdzona, przez Rexy, Alexy i Szariki. :shake: Quote
kalyna Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ona ma faktycznie takie oczy, czy to efekt przerabiania zdjęcia? No i w czym przerabiasz, bo efekt zdumiewający :loveu: Quote
Olson Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 kalyna napisał(a):Ona ma faktycznie takie oczy, czy to efekt przerabiania zdjęcia? No i w czym przerabiasz, bo efekt zdumiewający :loveu: no niestety :eviltong: robię wszystko w RAW i potem obrabiam. ;) najczęściej w Photoshopie CS6, ale od pewnego czasu próbuję się przekonać do Lightrooma 4. Quote
cockermaister Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Hej :) Śliczna ona jest :loveu::loveu::loveu: ja boje się aby moje kundliszony płwały w zalewie :/ rok temu był tam tasiemiec... coś nie po drodze nam na spacer :( może jak Koki dojdzie do siebie to coś zorganizujemy ? zapraszam do naszej galerii :) Quote
Olson Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 ja kąpię ja w zalewie, ludzie też się kąpią, więc mam nadzieję, że tragedii nie ma. :eviltong: jasne, pisz do mnie jak suńka będzie zdrowa to chętnie umówimy się na spacerek. teraz aktualnie spacerujemy z małym CTRem i jego Pańcią, także Whisky jest nawet przyzwyczajona do innych piesków. :) Quote
rashelek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Właśnie tak mi się wydawało, że to będzie Poraj :D Tylko ja właśnie mam obawy co do tego zalewu, bo tam ciągle o tym coli jest, ostatnio czytałam, że coli już nie ma za to inne pepsi się napatoczyło. Już sama nie wiem :P Ale ludzie chyba się tam normalnie kąpią, nie? Też jestem chętna na spacer!!! :D Quote
cockermaister Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Olson napisał(a):ja kąpię ja w zalewie, ludzie też się kąpią, więc mam nadzieję, że tragedii nie ma. :eviltong: jasne, pisz do mnie jak suńka będzie zdrowa to chętnie umówimy się na spacerek. teraz aktualnie spacerujemy z małym CTRem i jego Pańcią, także Whisky jest nawet przyzwyczajona do innych piesków. :) to może kiedyś tam nad zalewem? Ty chodzisz może tam zaraz jak zaczyna się Masłońskie ? Quote
Recommended Posts