Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Kinguś nieumieraj! :p bo nie ujżysz reszty fotek :evil_lol:

Aśka nie pokazuj jej więcej tych fotek bo gotowa wyskoczyć oknem!;)

Posted

Asia&Misia napisał(a):
chyba masz racje na dziś starczy fotek :razz: ,
miejmy nadzieje że Kinguś sobie nic niezrobiła :lol:

Uff ptrzezylam wzielam leki starcza na 24 h wiec dajesz smialo :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi:

Posted

*Iza* napisał(a):
Asiu a to w końcu to chłopiec czy dziewczynka? Tzn. suczka czy pies?

Piesiek raczej :evil_lol: :evil_lol:
No foteczki co jest jeszcze zyje :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
No nie uciekla i sie nie pozegnala :placz: :placz: A chcialam smaczne spac a tu fotek nie ma teraz to dostane zawalu :placz: :placz: :evil_lol:

Bądz wyrozumiała:evil_lol: , Asia ma teraz obowiązki , a po drugie piesek to teraz dla niej wszystko.;)

Posted

*Iza* napisał(a):
Bądz wyrozumiała:evil_lol: , Asia ma teraz obowiązki , a po drugie piesek to teraz dla niej wszystko.;)

:):):):)Tez prawda:):):):):)

Posted

Przepraszam że wczoraj tak ,,uciekłam" , ale net mi sie zawiesza :placz: , dziś o 4.00 prubowałam wejść i sie nieudało :placz: .
A co do pieska to jak wruciliśmy znim do domu to on odrazu poszedł spać :-( . Dopiero w nocy sie ożywił, biegał, skakał, bił sie z wszystkim co staneło mu na drodze :D . Najpierw zbudził mnie o 3.30 siedziałam z nim do 4.10 potem o 7.45 to już mi sie nie opłaca wracać spać :) . A on teraz sobie zasnoł :cool1: . Chętnie bym teraz zamieściła jakieś fotki ale aparacik jest u rodziców w pokoju, zostawiłam go tam wieczorem :roll: . A ten mały urwis je za kilku! Bez przerwy by pił mleko! :shake: A na imie ma Misiu :multi: juz pomału reaguje ! :multi: Załatwia sie tez za kilku :shake: . Obiecuje duzoo fot :diabloti: .

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Przepraszam że wczoraj tak ,,uciekłam" , ale net mi sie zawiesza :placz: , dziś o 4.00 prubowałam wejść i sie nieudało :placz: .
A co do pieska to jak wruciliśmy znim do domu to on odrazu poszedł spać :-( . Dopiero w nocy sie ożywił, biegał, skakał, bił sie z wszystkim co staneło mu na drodze :D . Najpierw zbudził mnie o 3.30 siedziałam z nim do 4.10 potem o 7.45 to już mi sie nie opłaca wracać spać :) . A on teraz sobie zasnoł :cool1: . Chętnie bym teraz zamieściła jakieś fotki ale aparacik jest u rodziców w pokoju, zostawiłam go tam wieczorem :roll: . A ten mały urwis je za kilku! Bez przerwy by pił mleko! :shake: A na imie ma Misiu :multi: juz pomału reaguje ! :multi: Załatwia sie tez za kilku :shake: . Obiecuje duzoo fot :diabloti: .

Asia jakie mleko ??? :crazyeye: