Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jakie on ma boszkie uszy:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ac moze przydałoby sie troche obciac uszka Miciowi :diabloti: Quote
Dzaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mój słodki niuniu-puniu xD Papuciek mój mały xD Kochaniuszek mój puci-puci xD Buziole ;* :D Quote
chemicalo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 On już jest jeśniejszy od mojego Scoobiego :loveu: Śliczny :loveu: Ps. O ile się nie mylę to miało być 10 fotek :cool3: Quote
Dagusia1992 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 śliczne fotki xD jaki on już duży xD dawaj więcej fotek;] Quote
Acia_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::-o Jaki Mic juz duzy :cool3::cool3: :D :D (i gruuuuby xD) Rybka_39 napisał(a):Jakie on ma boszkie uszy:loveu::loveu::loveu: :oops: Dziekujemy xD :cool1: :evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Ac moze przydałoby sie troche obciac uszka Miciowi :diabloti: Zrzęda :evil_lol: Dzaga napisał(a):Mój słodki niuniu-puniu xD Papuciek mój mały xD Kochaniuszek mój puci-puci xD Buziole ;* :D xD Rządzisz xD :diabloti: Bblue napisał(a):On już jest jeśniejszy od mojego Scoobiego :loveu: Śliczny :loveu: Ps. O ile się nie mylę to miało być 10 fotek :cool3: Mylisz się xD :evil_lol: 10 fotek miałooo być jakbym wolgle w weekend niedała xD :eviltong: Ale w ten weekend jak sie wyrobie to też dam :razz: Dagusia1992 napisał(a):śliczne fotki xD jaki on już duży xD dawaj więcej fotek;] Daaam Daaaam xD Kiedyś napewno :diabloti: Nie no :cool3: niedługo ;) :p Quote
Acia_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Aaa zapomniałabym xD MiĆ 7.10.07 skończył ... ... 6 miesięcy! :D Pół roku :tort: :D :evil_lol: Quote
Kincia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wszytskiego naj dla Micia :multi::multi::multi: :bigcool::bigcool::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::cunao::cunao::pepsi::drink1::drink1::drinka::popcorn: Quote
Acia_ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wszytskiego naj dla Micia :multi::multi::multi: :bigcool::bigcool::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::cunao::cunao::pepsi::drink1::drink1::drinka::popcorn: Dziekujemy :D Ale ty mi chcesz psa upić? :evil_lol: :pepsi: <-- to rozumiem :evil_lol: :drinka:<--- ale to? :diabloti: Quote
Martunia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wszystkiego naj naj! :D Fajniaste foty :cool3::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witamy :) daaaawno nas tu nie było... :cool3: a Misiu już taki duży :loveu: Wszystkiego maj dla Misia :multi: Quote
Dominiqa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 REWIZYTA!!!!! WYMIZIAŁAM MOJEGO OD WAS :D I MY MIZIAMY WAS!!!!!!!!! :) jaki on slodki jeju jak ty na niego czekałaś.... tak jak ja na swojego pierwszego tuptusia i drugiego az milo sie czyta! :D ale w koncu masz masz to swoje szczęscie! :D BUZIOLE DLA MISIA I FOR YOU TO!!!!! Quote
Dzaga Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :new-bday::BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: ^^ Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Prześliczny ten twój Misio :loveu: http://img442.imageshack.us/img442/9299/pict0265sp4.jpg To ta fota po kąpieli ?:cool3: A z jakiej okazji Misiowi tyle życzeń wszyscy składają, czyżby miał urodziny ?:lol: Quote
Dzaga Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Miciolatorek-kochaniorek :loveu: dobry :loveu: Quote
Acia_ Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='flowerteen']Wszystkiego naj naj! :D Fajniaste foty :cool3::loveu: Dziekujemy :D Miciu model :cool3: xD [quote name='agaciaaa']Witamy :) daaaawno nas tu nie było... a Misiu już taki duży :loveu: Wszystkiego maj dla Misia :multi: Dziekujemy :D :cool3: [quote name='Dominiqa']REWIZYTA!!!!! WYMIZIAŁAM MOJEGO OD WAS :D I MY MIZIAMY WAS!!!!!!!!! :) jaki on slodki jeju jak ty na niego czekałaś.... tak jak ja na swojego pierwszego tuptusia i drugiego az milo sie czyta! :D ale w koncu masz masz to swoje szczęscie! :D BUZIOLE DLA MISIA I FOR YOU TO!!!!! Dziękujemy ;* Misiu wymizany :D [quote name='Dzaga']:new-bday::BIG: :new-bday: :BIG: ^^ Fenks xD [quote name='Pimpek']Prześliczny ten twój Misio :loveu: http://img442.imageshack.us/img442/9299/pict0265sp4.jpg To ta fota po kąpieli ?:cool3: A z jakiej okazji Misiowi tyle życzeń wszyscy składają, czyżby miał urodziny ?:lol: Misiu skończył pół roku :cool3: Dziekujemy :D [quote name='Dzaga']Miciolatorek-kochaniorek :loveu: dobry :loveu: Dobry ^^ :D [quote name='Dominiqa']Witankooooooooo :] Dobry wieczór ;] :D ______ Jeśli się wyrobie to może jutro dam troche fot MiĆka :evil_lol: pozdro ;* Quote
Acia_ Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Agata_B napisał(a):Dawać mi tu foty :mad: Dziś nie :diabloti: Ale jutro jak się stanie to na co czekałam tyle czasu (:multi:) to dam :razz: A jak niee to nie :evil_lol: W tym tygodniu daam ;) Może w wtorek :p Pozdro :cool3: Quote
Dagusia1992 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a co ma się stać? xD Dawaj te foty no! ;D Quote
Pimpek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dzaga napisał(a):Łeee..xD Ja cem dzisiaj ^^ Ja też !:cool3: Quote
Dagusia1992 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 i ja także! xD co to za opóźnienia co?:D Quote
Recommended Posts