Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
O własnie Aga_B i *Iza* wy macie juz imiona dla swoich yoraskow :evil_lol: :evil_lol: ?

Ja już mam :multi:
Mój york będzie się wabił - Sonia :loveu:
Chcę koniecznie suczkę :eviltong:
Podoba wam się to imię? ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata_B napisał(a):
Ja już mam :multi:
Mój york będzie się wabił - Sonia :loveu:
Chcę koniecznie suczkę :eviltong:
Podoba wam się to imię? ;)

Podoba :loveu: :loveu: :loveu:
Ja napoczatku tez chcialam suczke :evil_lol: ale mam juz psa wiec byly by problemy a rodzice nie pozwola go wykastrowac:evil_lol: Ale piesek tez kochany :loveu: :loveu: Bedzie sie zwał Lucky:loveu: Podoba sie :roll: ?;)

Guest Agata_B
Posted

Podoba :loveu: :loveu: :loveu:
Ja napoczatku tez chcialam suczke :evil_lol: ale mam juz psa wiec byly by problemy a rodzice nie pozwola go wykastrowac:evil_lol: Ale piesek tez kochany :loveu: :loveu: Bedzie sie zwał Lucky:loveu: Podoba sie :roll: ?;)

Lucky - ślicznie :loveu: Dwa miesiące temu przybłąkał się do mnie piesek i nazwałam do Lucky :p
Ps. Niestety dziś musiałam stracić 100 zł i obecnie na yorka mam tylko 200 zł. Nie będę już tracić ani złotówki, bo nigdy nie uzbieram.

Posted

Agata_B napisał(a):
Lucky - ślicznie :loveu: Dwa miesiące temu przybłąkał się do mnie piesek i nazwałam do Lucky :p
Ps. Niestety dziś musiałam stracić 100 zł i obecnie na yorka mam tylko 200 zł. Nie będę już tracić ani złotówki, bo nigdy nie uzbieram.

Masz go nadal :)? W ogole masz jakiegos psiaka :lol: 100 zł !!! Na co zes przetermanila :angryy: To mamy teraz prawie tyle samo :evil_lol:
No ja teraz zadnej gazety sobie nie moge kupic ani nic bo mi szkoda :evil_lol:
Zaraz ide do lekarza:roll: :roll:

Guest Agata_B
Posted

Masz go nadal :)? W ogole masz jakiegos psiaka :lol: 100 zł !!! Na co zes przetermanila :angryy: To mamy teraz prawie tyle samo :evil_lol:
No ja teraz zadnej gazety sobie nie moge kupic ani nic bo mi szkoda :evil_lol:
Zaraz ide do lekarza:roll: :roll:

Lucky'ego wzięła moja ciocia bo ja nie mogłam go zatrzymać bo jednak chcę yorka ;)
Teraz idę na Komunię i za te 100 zł kupiłam sobie bluzkę, spudniczkę i sweterek na guzikach :angryy: Już nie wydam ani grosza.
A kiedy zamierzasz kupić yorka? Ja... hmm... jak będę miała kasę, czyli za około rok. Ja chcę teraz :placz: nie chcę czekać rok :placz: :placz:

Guest Agata_B
Posted

Pinczerek-Jakcky - pozwól że zapytam jak masz na imię ? :evil_lol: (jesteś kobitką?) :evil_lol:

Posted

Agata_B napisał(a):
Lucky'ego wzięła moja ciocia bo ja nie mogłam go zatrzymać bo jednak chcę yorka ;)
Teraz idę na Komunię i za te 100 zł kupiłam sobie bluzkę, spudniczkę i sweterek na guzikach :angryy: Już nie wydam ani grosza.
A kiedy zamierzasz kupić yorka? Ja... hmm... jak będę miała kasę, czyli za około rok. Ja chcę teraz :placz: nie chcę czekać rok :placz: :placz:

Aaa chyba ze tak :evil_lol: Ja zamierzam go kupic jak by dobrze szlo po wakacjach a jak nie to tez za rok:placz: Jesli rodzice sie zgodza bo raz mowia tak raz tak :angryy: Ale ja nie dam za wygrana :evil_lol:

Agata_B napisał(a):
Pinczerek-Jakcky - pozwól że zapytam jak masz na imię ? :evil_lol: (jesteś kobitką?) :evil_lol:

Jam sie zwiem Kinga :evil_lol: A ty bodajze Agata :evil_lol: ?
Wrocilam od lekarza niewiem co mi jest :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
ja też zbieram na yorka!!!! :multi:
moze na dogo o yorkach założymy nowy temat :razz: ?
,,zbieramy na yorki"

Juz zbierasz na 2 :evil_lol: :evil_lol:
No mozemy załozyc hihi :evil_lol: :evil_lol:

Guest Agata_B
Posted

Asia&Misia napisał(a):
ja też zbieram na yorka!!!! :multi:
moze na dogo o yorkach założymy nowy temat :razz: ?
,,zbieramy na yorki"

Super pomysł!!! :multi: Zakładaj wątek na "Yorki" ;)

Pinczerek-Jacky - tak, rodzice dali mi na imię Agata :roll: wiem że okropne imię :roll: :shake:

Posted

Agata_B napisał(a):
Super pomysł!!! :multi: Zakładaj wątek na "Yorki" ;)

Pinczerek-Jacky - tak, rodzice dali mi na imię Agata :roll: wiem że okropne imię :roll: :shake:

Łoooo przesadzasz fajne :):)
No zakładamy tylko która zakłada :D:D??

Guest Agata_B
Posted

Łoooo przesadzasz fajne :):)
No zakładamy tylko która zakłada :D:D??

Ja założę :eviltong: :eviltong:

Posted

Agata_B napisał(a):
Ja założę :eviltong: :eviltong:

Ok to linka zapodaj jak załozysz :evil_lol: Bedziemy tam odliczac tam dni haha :D:D I chwalis sie ile ktora ma juz kasy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Oo konkurs :D:D
A Scrapy ci sie nie podoba :P?
Ja tu dam pare propozycji :P:P
Snoopy,Oskarek,Toffik,Aris,Lucky:loveu: ,Matrix :evil_lol: Toro,Maestro :evil_lol:
Nic innego mi na mysl nie przychodzi:-( :evil_lol:

Posted

maartucha napisał(a):
o jejQ witamy Cieplutko :) Co tam u was?:)

Znaczy się u kogo? Jeśli u Aśki to zakładam że dobrze ;) u Kingi pewnie też.Ale mam dar prorokowania:cool3: :cool3:

Posted

*Iza* napisał(a):
Znaczy się u kogo? Jeśli u Aśki to zakładam że dobrze ;) u Kingi pewnie też.Ale mam dar prorokowania:cool3: :cool3:

Raczej u Aśki, a czy dar prowokowania?:) Hmmm trudno mnie sprowokować :) Widzę, ze nowa:)