Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):O własnie Aga_B i *Iza* wy macie juz imiona dla swoich yoraskow :evil_lol: :evil_lol: ? Ja już mam :multi: Mój york będzie się wabił - Sonia :loveu: Chcę koniecznie suczkę :eviltong: Podoba wam się to imię? ;) Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Ja już mam :multi: Mój york będzie się wabił - Sonia :loveu: Chcę koniecznie suczkę :eviltong: Podoba wam się to imię? ;) Podoba :loveu: :loveu: :loveu: Ja napoczatku tez chcialam suczke :evil_lol: ale mam juz psa wiec byly by problemy a rodzice nie pozwola go wykastrowac:evil_lol: Ale piesek tez kochany :loveu: :loveu: Bedzie sie zwał Lucky:loveu: Podoba sie :roll: ?;) Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Podoba :loveu: :loveu: :loveu: Ja napoczatku tez chcialam suczke :evil_lol: ale mam juz psa wiec byly by problemy a rodzice nie pozwola go wykastrowac:evil_lol: Ale piesek tez kochany :loveu: :loveu: Bedzie sie zwał Lucky:loveu: Podoba sie :roll: ?;) Lucky - ślicznie :loveu: Dwa miesiące temu przybłąkał się do mnie piesek i nazwałam do Lucky :p Ps. Niestety dziś musiałam stracić 100 zł i obecnie na yorka mam tylko 200 zł. Nie będę już tracić ani złotówki, bo nigdy nie uzbieram. Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Lucky - ślicznie :loveu: Dwa miesiące temu przybłąkał się do mnie piesek i nazwałam do Lucky :p Ps. Niestety dziś musiałam stracić 100 zł i obecnie na yorka mam tylko 200 zł. Nie będę już tracić ani złotówki, bo nigdy nie uzbieram. Masz go nadal :)? W ogole masz jakiegos psiaka :lol: 100 zł !!! Na co zes przetermanila :angryy: To mamy teraz prawie tyle samo :evil_lol: No ja teraz zadnej gazety sobie nie moge kupic ani nic bo mi szkoda :evil_lol: Zaraz ide do lekarza:roll: :roll: Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Masz go nadal :)? W ogole masz jakiegos psiaka :lol: 100 zł !!! Na co zes przetermanila :angryy: To mamy teraz prawie tyle samo :evil_lol: No ja teraz zadnej gazety sobie nie moge kupic ani nic bo mi szkoda :evil_lol: Zaraz ide do lekarza:roll: :roll: Lucky'ego wzięła moja ciocia bo ja nie mogłam go zatrzymać bo jednak chcę yorka ;) Teraz idę na Komunię i za te 100 zł kupiłam sobie bluzkę, spudniczkę i sweterek na guzikach :angryy: Już nie wydam ani grosza. A kiedy zamierzasz kupić yorka? Ja... hmm... jak będę miała kasę, czyli za około rok. Ja chcę teraz :placz: nie chcę czekać rok :placz: :placz: Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jakcky - pozwól że zapytam jak masz na imię ? :evil_lol: (jesteś kobitką?) :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Lucky'ego wzięła moja ciocia bo ja nie mogłam go zatrzymać bo jednak chcę yorka ;) Teraz idę na Komunię i za te 100 zł kupiłam sobie bluzkę, spudniczkę i sweterek na guzikach :angryy: Już nie wydam ani grosza. A kiedy zamierzasz kupić yorka? Ja... hmm... jak będę miała kasę, czyli za około rok. Ja chcę teraz :placz: nie chcę czekać rok :placz: :placz: Aaa chyba ze tak :evil_lol: Ja zamierzam go kupic jak by dobrze szlo po wakacjach a jak nie to tez za rok:placz: Jesli rodzice sie zgodza bo raz mowia tak raz tak :angryy: Ale ja nie dam za wygrana :evil_lol: Agata_B napisał(a):Pinczerek-Jakcky - pozwól że zapytam jak masz na imię ? :evil_lol: (jesteś kobitką?) :evil_lol: Jam sie zwiem Kinga :evil_lol: A ty bodajze Agata :evil_lol: ? Wrocilam od lekarza niewiem co mi jest :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 ja też zbieram na yorka!!!! :multi: moze na dogo o yorkach założymy nowy temat :razz: ? ,,zbieramy na yorki" Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):ja też zbieram na yorka!!!! :multi: moze na dogo o yorkach założymy nowy temat :razz: ? ,,zbieramy na yorki" Juz zbierasz na 2 :evil_lol: :evil_lol: No mozemy załozyc hihi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):ja też zbieram na yorka!!!! :multi: moze na dogo o yorkach założymy nowy temat :razz: ? ,,zbieramy na yorki" Super pomysł!!! :multi: Zakładaj wątek na "Yorki" ;) Pinczerek-Jacky - tak, rodzice dali mi na imię Agata :roll: wiem że okropne imię :roll: :shake: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Super pomysł!!! :multi: Zakładaj wątek na "Yorki" ;) Pinczerek-Jacky - tak, rodzice dali mi na imię Agata :roll: wiem że okropne imię :roll: :shake: Łoooo przesadzasz fajne :):) No zakładamy tylko która zakłada :D:D?? Quote
Guest Agata_B Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Łoooo przesadzasz fajne :):) No zakładamy tylko która zakłada :D:D?? Ja założę :eviltong: :eviltong: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agata_B napisał(a):Ja założę :eviltong: :eviltong: Ok to linka zapodaj jak załozysz :evil_lol: Bedziemy tam odliczac tam dni haha :D:D I chwalis sie ile ktora ma juz kasy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Aaa Nane mi wysłała przez prywatna wiadomosc ile kosztuja psiaki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 i co ;D , agatuś zakładasz ten wątek? my tu czekamy!:razz: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):i co ;D , agatuś zakładasz ten wątek? my tu czekamy!:razz: No własnie ile mozna czekac :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asia ty zbierzasz juz na drugiego yorka :evil_lol: :evil_lol: ?? Jeszcze tylko 2 dni zamien sie :evil_lol: :-( Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Oo konkurs :D:D A Scrapy ci sie nie podoba :P? Ja tu dam pare propozycji :P:P Snoopy,Oskarek,Toffik,Aris,Lucky:loveu: ,Matrix :evil_lol: Toro,Maestro :evil_lol: Nic innego mi na mysl nie przychodzi:-( :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzaga napisał(a):Widzę , że już dużo macie na te Yorki :D Haha bardzo :D:D Asia to ma duzo :) Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha bardzo :D:D Asia to ma duzo :) A no ;) Zresztą Kinga ty też masz troche :lol: Quote
*Iza* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 maartucha napisał(a):o jejQ witamy Cieplutko :) Co tam u was?:) Znaczy się u kogo? Jeśli u Aśki to zakładam że dobrze ;) u Kingi pewnie też.Ale mam dar prorokowania:cool3: :cool3: Quote
maartucha Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 *Iza* napisał(a):Znaczy się u kogo? Jeśli u Aśki to zakładam że dobrze ;) u Kingi pewnie też.Ale mam dar prorokowania:cool3: :cool3: Raczej u Aśki, a czy dar prowokowania?:) Hmmm trudno mnie sprowokować :) Widzę, ze nowa:) Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 *Iza* napisał(a):A no ;) Zresztą Kinga ty też masz troche :lol: Ty masz wiecej :):):) hihi Ale zobaczysz dogonie cie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts